Your forum username:
Do you already have an account?
Forgot your password?
  • Log in or Sign up


    Welcome to Sky User - The Unofficial Support Forum for everything Sky! - Proudly helping over 65k members.


    Advertisement

    Page 2 of 2 FirstFirst 12
    Results 11 to 16 of 16

    Slow speed on PC and Laptop

    This is a discussion on Slow speed on PC and Laptop within the Speed tests and how to get better results forums, part of the Sky Broadband help and support category; Originally Posted by MD StAMiNa What the hell happened? Well we could guess or you could post your stats again, ...

    1. #11
      Saturday's Avatar
      Saturday is offline Sky User Super Mod
      Exchange:
      Broadband ISP: Sky Broadband Unlimited Pro
      Router: Sky Hub SR102
      Sky TV: Sky+HD box
      Join Date
      Sep 2006
      Posts
      6,091
      Thanks
      20
      Thanked 53 Times in 48 Posts

      Re: Slow speed on PC and Laptop

      Quote Originally Posted by MD StAMiNa View Post
      What the hell happened?
      Well we could guess or you could post your stats again, then we'd know.


    2. Advertisement
    3. #12
      IWasNotTheEnemy's Avatar
      IWasNotTheEnemy is offline Sky User Member
      Exchange: SSRAD
      Broadband ISP: NOWTV Fab Fibre
      Router: NOWTV Hub 2
      Sky TV: NowTV
      Join Date
      Apr 2007
      Location
      Peasedown St. John, Bath
      Posts
      9,379
      Thanks
      4
      Thanked 122 Times in 121 Posts

      Re: Slow speed on PC and Laptop

      as Saturday said, if you're still capped to 128 up/down then nothing has happened and the cst agent who called you is VERY bad at their job...
      -------------------------------------------



      Useful Sticky: - How To Obtain Your Router Stats, BT Speed Test, Check For Test Socket

    4. #13
      -Paul's Avatar
      -Paul is offline Sky User Member
      Exchange: Parkstone
      Broadband ISP: Freesat
      Router: Non Sky Router
      Sky TV: Humax HDR + 42"
      Join Date
      Apr 2007
      Location
      Poole, Dorset
      Posts
      40
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Re: Slow speed on PC and Laptop

      Get your Line checked by your Service Provider (BT), you may have a noisy Line, or fault on your Line, do you have an overhead telephone line fed from a Pole through trees to your House? if it is, it could be tree rub, or Squirrels (they chew through the wires!) do you live far from the Telephone Exchange?
      Get $ky to send you another Router - good luck
      Paul

    5. #14
      IWasNotTheEnemy's Avatar
      IWasNotTheEnemy is offline Sky User Member
      Exchange: SSRAD
      Broadband ISP: NOWTV Fab Fibre
      Router: NOWTV Hub 2
      Sky TV: NowTV
      Join Date
      Apr 2007
      Location
      Peasedown St. John, Bath
      Posts
      9,379
      Thanks
      4
      Thanked 122 Times in 121 Posts

      Re: Slow speed on PC and Laptop

      its nowt to do with the line - its capped by Sky!!!
      -------------------------------------------



      Useful Sticky: - How To Obtain Your Router Stats, BT Speed Test, Check For Test Socket

    6. #15
      skytsat1's Avatar
      skytsat1 is offline Sky User Member
      Exchange:
      Broadband ISP: Not on Sky
      Router:
      Sky TV:
      Join Date
      Sep 2007
      Posts
      26
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Re: Slow speed on PC and Laptop

      Quote Originally Posted by MD StAMiNa View Post
      Ok, Sky sent an engineer and he fitted this thing on the phonebox (where the microfilters would of been plugged in) and he said to plug the router (which is in another room from the pc) in there and then we ordered a WG11T adapter for the pc. and instead of plugging the pc in to the router with an extensiom i plug the adapter in the pc and i connect.
      Andi get appauling download speeds of 20kbs and I have the Max package from sky.
      Also i have a laptop and i connect to my router and its the same speed as the pc download speed.
      what do i do
      the engineer didnt do the install correctly, u also have to have microfilters on all other phone sockets and u have to be in master socket, microfilter has to be the first thing in tht socket. doenst work try the test socket if u have more than 1 socket in ut house u have a test socket......
      i work for sky........

    7. #16
      AkioStar's Avatar
      AkioStar is offline Sky User Member
      Exchange:
      Broadband ISP: Max
      Router: Netgear V1 DG834GT
      Sky TV:
      Join Date
      Jan 2008
      Posts
      17
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Re: Slow speed on PC and Laptop

      Sorry to revive an old post, but if you haven't fixed your line yet, it IS capped at test speed, I had the same problem. My net was showing 128kb so I called them up and they started making excuses saying it isn't etc etc, so I told them straight and demanded to have it removed. She did so and now it's back to normal!

     

     
    Page 2 of 2 FirstFirst 12

    Tags for this Thread

    Posting Permissions

    • You may not post new threads
    • You may not post replies
    • You may not post attachments
    • You may not edit your posts
    •  
    SkyUser - Copyright © 2006-2020. SatDish and NewsreadeR | SkyUser is in no way affiliated with Sky Broadband / BSkyB
    RIPA NOTICE: NO CONSENT IS GIVEN FOR INTERCEPTION OF PAGE TRANSMISSION