Your forum username:
Do you already have an account?
Forgot your password?
  • Log in or Sign up


    Welcome to Sky User - The Unofficial Support Forum for everything Sky! - Proudly helping over 65k members.


    Advertisement

    Results 1 to 4 of 4

    Extra Sky+ box

    This is a discussion on Extra Sky+ box within the Sky+ forums, part of the Sky & Sky+ TV category; Hi all, Newbie here, first question for you all ,hope you can help. My set up at the minute is ...

    1. #1
      fulford06's Avatar
      fulford06 is offline Sky User Member
      Exchange:
      Broadband ISP: Sky Broadband Unlimited
      Router: Sagem F@ST 2504
      Sky TV: Sky Basic
      Join Date
      Mar 2012
      Posts
      2
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Extra Sky+ box

      Hi all,
      Newbie here, first question for you all ,hope you can help.
      My set up at the minute is
      Main room Sky+hd box (no hd though)
      2ND room Old Sky box (multiroom sub)

      +Broadband ,phone etc.
      All is working well no problems for now.

      My question is can i upgrade my Old Sky box in the second room to a (ebay special) Sky+ hd and be able to use the + features recordings etc assuming i run a 2nd input to it.

      In other words does the multiroom apply to Sky+ ??

      many thx
      Andyg


    2. Advertisement
    3. #2
      Scubbie's Avatar
      Scubbie is offline Sky User Moderator
      Exchange: 02392
      Broadband ISP: Sky Fibre Unlimited
      Router: Sky Q Hub ER110
      Sky TV: Sky+HD box
      Join Date
      Mar 2010
      Location
      Near Portsmouth
      Posts
      28,202
      Thanks
      844
      Thanked 2,223 Times in 2,092 Posts

      Re: Extra Sky+ box

      Yes.

      Once it you have installed it, give Sky a friendly call to get your viewing card paired with the new STB.

      Occasionally some people have received STBs that were still in contract via eBay, so be prepared to return it.

      Sky Fibre Unlimited Pro: Connected at 80,000 kbps / 20,000 kbps
      Previous ADSL2+ Speed 19999 kbps 1153 kbps, Line Attenuation 17.5 db 6.9 db, Noise Margin 7.5 dB 8.7 dB
      Speedtest: 17.15MB/s 0.97Mb/s Ping 31 ms

    4. #3
      Kenedin's Avatar
      Kenedin is offline Sky User Member
      Exchange: 0131
      Broadband ISP: Sky Broadband Unlimited
      Router: Sagem F@ST 2504
      Sky TV: Sky+HD Thomson
      Join Date
      Oct 2008
      Location
      Edinburgh, Scotland
      Posts
      2,414
      Thanks
      3
      Thanked 91 Times in 84 Posts

      Re: Extra Sky+ box

      ......and also specifically ask Sky to activate the Sky+ functions on the box. This will be sent over-the-air, not the phone line. Quite often this is omitted.
      Panasonic TX-P50G10B, Onkyo HTS 3305, Sky+HD Thomson 4E3007 (with upgraded PSU & WD5000AVDS HDD),

    5. #4
      fulford06's Avatar
      fulford06 is offline Sky User Member
      Exchange:
      Broadband ISP: Sky Broadband Unlimited
      Router: Sagem F@ST 2504
      Sky TV: Sky Basic
      Join Date
      Mar 2012
      Posts
      2
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Re: Extra Sky+ box

      Hi,
      Great ! thats just what i wanted to hear .
      Thanks for the quick and precise answers.
      Good call on the activation note Kenedin , i wouldn,t have thought of that.

      Cheers
      Andyg

     

     

    Tags for this Thread

    Posting Permissions

    • You may not post new threads
    • You may not post replies
    • You may not post attachments
    • You may not edit your posts
    •  
    SkyUser - Copyright © 2006-2020. SatDish and NewsreadeR | SkyUser is in no way affiliated with Sky Broadband / BSkyB
    RIPA NOTICE: NO CONSENT IS GIVEN FOR INTERCEPTION OF PAGE TRANSMISSION