Your forum username:
Do you already have an account?
Forgot your password?
  • Log in or Sign up


    Welcome to Sky User - The Unofficial Support Forum for everything Sky! - Proudly helping over 65k members.


    Advertisement

    Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast
    Results 31 to 40 of 44

    Getting Sky Plus

    This is a discussion on Getting Sky Plus within the Sky+ forums, part of the Sky & Sky+ TV category; Originally Posted by sylvanmartin also how do I add a picture to my avatar photo. Click on User CP at ...

    1. #31
      Kenedin's Avatar
      Kenedin is offline Sky User Member
      Exchange: 0131
      Broadband ISP: Sky Broadband Unlimited
      Router: Sagem F@ST 2504
      Sky TV: Sky+HD Thomson
      Join Date
      Oct 2008
      Location
      Edinburgh, Scotland
      Posts
      2,414
      Thanks
      3
      Thanked 91 Times in 84 Posts

      Re: Getting Sky Plus

      Quote Originally Posted by sylvanmartin View Post
      also how do I add a picture to my avatar photo.
      Click on User CP at the top of this page, then 'Edit Avatar', then'Browse'. Navigate to your picture on your pc, click 'open', then click 'Save Changes' and the picture will upload to Sky User. Make sure you read the file size restrictions before uploading.

      I'll leave others to answer your Xbox and Sky Player questions as I have neither.
      Panasonic TX-P50G10B, Onkyo HTS 3305, Sky+HD Thomson 4E3007 (with upgraded PSU & WD5000AVDS HDD),


    2. Advertisement
    3. #32
      sylvanmartin's Avatar
      sylvanmartin is offline Sky User Member
      Exchange:
      Broadband ISP: Other ISP
      Router: Non Sky Router
      Sky TV: Sky Basic
      Join Date
      Feb 2010
      Location
      west lothian
      Posts
      21
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Re: Getting Sky Plus

      thank you

    4. #33
      skypaulusplus's Avatar
      skypaulusplus Guest
      Exchange:
      Broadband ISP:
      Router:
      Sky TV:

      Re: Getting Sky Plus

      i dont know

      usercp, then edit avatar

      also did you get the box from sky? i dont think sky will do it if its a 2nd hand box

    5. #34
      sylvanmartin's Avatar
      sylvanmartin is offline Sky User Member
      Exchange:
      Broadband ISP: Other ISP
      Router: Non Sky Router
      Sky TV: Sky Basic
      Join Date
      Feb 2010
      Location
      west lothian
      Posts
      21
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Re: Getting Sky Plus

      hi all I have sky plus up and going now and i can tell u all it was worth it i can record the Simpson or is it on anytime.

      thank you all agian for all the help.

    6. #35
      skypaulusplus's Avatar
      skypaulusplus Guest
      Exchange:
      Broadband ISP:
      Router:
      Sky TV:

      Re: Getting Sky Plus

      simpsons isnt on anytime, its on allthetime

    7. #36
      sylvanmartin's Avatar
      sylvanmartin is offline Sky User Member
      Exchange:
      Broadband ISP: Other ISP
      Router: Non Sky Router
      Sky TV: Sky Basic
      Join Date
      Feb 2010
      Location
      west lothian
      Posts
      21
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Re: Getting Sky Plus

      Right problem 01 the splitter dose not well it did at the start but record one firm and no joy right but I have must of done something wrong I can use sky plus with only one feed not tried it all but like watch a sci fi and record sky one or poused live TV.

      If this is wrong plz hurry.

    8. #37
      skypaulusplus's Avatar
      skypaulusplus Guest
      Exchange:
      Broadband ISP:
      Router:
      Sky TV:

      Re: Getting Sky Plus

      i need a knight hood

      1, you CANNOT USE THE SPLITTER
      2, did sky do it? really?
      follow the previous steps, you need 2 feeds directly from the quad lnb

    9. #38
      sylvanmartin's Avatar
      sylvanmartin is offline Sky User Member
      Exchange:
      Broadband ISP: Other ISP
      Router: Non Sky Router
      Sky TV: Sky Basic
      Join Date
      Feb 2010
      Location
      west lothian
      Posts
      21
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Re: Getting Sky Plus

      I understand now 1 feed one record can not move from channel iam recording but i can put in stand by, 2 feed you know the lest.

      and also do i need 2 feeds for sky anytime.

    10. #39
      Smithy99's Avatar
      Smithy99 is offline Sky User Member
      Exchange: Irby
      Broadband ISP: Max
      Router: Netgear V1 DG834GT
      Sky TV: Sky+ HD
      Join Date
      Jun 2007
      Location
      Wirral
      Posts
      6,739
      Thanks
      0
      Thanked 57 Times in 57 Posts

      Re: Getting Sky Plus

      Ok, I am going to advise you of this once more, ignore it and you may blow the backside our of your receiver (I am kind of hoping you do now anyway)

      It's simple, you need the quad LNB fitted to the dish and two cables from that to your Sky+ receiver.

      You CANNOT use that splitter, it will not work and may damage the receiver.

      If this is beyond you (and it seems that it is) do yourself a favour and get someone out to do it for you, it will be cheaper in the long run.


      You will need two feeds to do anything with regards to watching or recording two seperate channels.

      The receiver sends a voltage to the LNB on the dish which controls it, if you split the cable as you have, the receiver will attempt to send two voltages to the dish and may cause damage to either the LNB or the receiver.

    11. #40
      skypaulusplus's Avatar
      skypaulusplus Guest
      Exchange:
      Broadband ISP:
      Router:
      Sky TV:

      Re: Getting Sky Plus

      is this a wind up?

     

     
    Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast

    Tags for this Thread

    Posting Permissions

    • You may not post new threads
    • You may not post replies
    • You may not post attachments
    • You may not edit your posts
    •  
    SkyUser - Copyright © 2006-2020. SatDish and NewsreadeR | SkyUser is in no way affiliated with Sky Broadband / BSkyB
    RIPA NOTICE: NO CONSENT IS GIVEN FOR INTERCEPTION OF PAGE TRANSMISSION