Your forum username:
Do you already have an account?
Forgot your password?
  • Log in or Sign up


    Welcome to Sky User - The Unofficial Support Forum for everything Sky! - Proudly helping over 65k members.


    Advertisement

    Results 1 to 6 of 6

    Sky+ record failure?

    This is a discussion on Sky+ record failure? within the Sky+ forums, part of the Sky & Sky+ TV category; just lately i've had a few programs that i've tried to record has failed, when i go into the planner, ...

    1. #1
      bjproc's Avatar
      bjproc is offline Sky User Member
      Exchange: Forfar
      Broadband ISP: O2 Premium
      Router: Netgear V1 DG834GT
      Sky TV: Sky+
      Join Date
      Aug 2007
      Posts
      91
      Thanks
      8
      Thanked 2 Times in 2 Posts

      Question Sky+ record failure?

      just lately i've had a few programs that i've tried to record has failed, when i go into the planner, it has failed written in the "viewed" section


      any ideas whats up?


      thanks


    2. Advertisement
    3. #2
      Old_nick's Avatar
      Old_nick is offline Sky User Member
      Exchange:
      Broadband ISP: Be Unlimited
      Router: Non Sky Router
      Sky TV: Sky+ HD
      Join Date
      Aug 2007
      Posts
      1,241
      Thanks
      3
      Thanked 17 Times in 17 Posts

      Re: Sky+ record failure?

      If it's a Thomson box over 2 years old, it could be a power supply fault. Otherwise, a faulty LNB or hard drive could also cause these problems.

    4. #3
      bjproc's Avatar
      bjproc is offline Sky User Member
      Exchange: Forfar
      Broadband ISP: O2 Premium
      Router: Netgear V1 DG834GT
      Sky TV: Sky+
      Join Date
      Aug 2007
      Posts
      91
      Thanks
      8
      Thanked 2 Times in 2 Posts

      Re: Sky+ record failure?

      thanks, i'll try and record a programme today and see what it's like.


      (i see i've put this in the wrong section)

    5. #4
      bjproc's Avatar
      bjproc is offline Sky User Member
      Exchange: Forfar
      Broadband ISP: O2 Premium
      Router: Netgear V1 DG834GT
      Sky TV: Sky+
      Join Date
      Aug 2007
      Posts
      91
      Thanks
      8
      Thanked 2 Times in 2 Posts

      Question Re: Sky+ record failure?

      i've just tried to record again, it failed.

      ok, what tests can i do to see what the problem is?


      this may be an excuse to order HD

    6. #5
      bjproc's Avatar
      bjproc is offline Sky User Member
      Exchange: Forfar
      Broadband ISP: O2 Premium
      Router: Netgear V1 DG834GT
      Sky TV: Sky+
      Join Date
      Aug 2007
      Posts
      91
      Thanks
      8
      Thanked 2 Times in 2 Posts

      Re: Sky+ record failure?

      after a lot of searching about, it looks as if it's the psu, satcure has a lot of info on it and theres a guynot far from me that can repair them for 30

    7. #6
      Old_nick's Avatar
      Old_nick is offline Sky User Member
      Exchange:
      Broadband ISP: Be Unlimited
      Router: Non Sky Router
      Sky TV: Sky+ HD
      Join Date
      Aug 2007
      Posts
      1,241
      Thanks
      3
      Thanked 17 Times in 17 Posts

      Re: Sky+ record failure?

      If it's a Thomson box, then it could well be the PSU. Other makes will fail too after a time, but the Thomson boxes seem more prone to premature failure.

     

     

    Tags for this Thread

    Posting Permissions

    • You may not post new threads
    • You may not post replies
    • You may not post attachments
    • You may not edit your posts
    •  
    SkyUser - Copyright © 2006-2020. SatDish and NewsreadeR | SkyUser is in no way affiliated with Sky Broadband / BSkyB
    RIPA NOTICE: NO CONSENT IS GIVEN FOR INTERCEPTION OF PAGE TRANSMISSION