Your forum username:
Do you already have an account?
Forgot your password?
  • Log in or Sign up


    Welcome to Sky User - The Unofficial Support Forum for everything Sky! - Proudly helping over 65k members.


    Advertisement

    Results 1 to 7 of 7

    ipod touch with sky remote record

    This is a discussion on ipod touch with sky remote record within the Sky+ forums, part of the Sky & Sky+ TV category; hi guys ive attempted to set sky remote record up with using my homes ipod touch and when i go ...

    1. #1
      stevetigersix's Avatar
      stevetigersix is offline Sky User Member
      Exchange: maidenhead
      Broadband ISP: Max
      Router:
      Sky TV:
      Join Date
      Apr 2007
      Location
      maidenhead
      Posts
      31
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      ipod touch with sky remote record

      hi guys ive attempted to set sky remote record up with using my homes ipod touch and when i go through the sky setup procedure on the sky box it asks me for the mobile tel number for the device to use remote record function, however its the ipod touch so it has no tel number. sky customer services cant answer how to do it but their web site says it is possible anyone have a solution?


    2. Advertisement
    3. #2
      PaulSky's Avatar
      PaulSky is offline Sky User Member
      Exchange:
      Broadband ISP: Max
      Router: Netgear V1 DG834GT
      Sky TV: Sky Basic
      Join Date
      Sep 2007
      Location
      Essex
      Posts
      4,202
      Thanks
      0
      Thanked 16 Times in 16 Posts

      Re: ipod touch with sky remote record

      Ipod touch? Just use wireless internet to access sky.com and log in there to do it. You can also pay for an app to do it.
      http://www.itvt.com/itvtd6/story/394...one-ipod-touch
      There ya go, download the app, log in with sky.com details, set up remote record via tv listings.

    4. #3
      mst3k's Avatar
      mst3k is offline Sky User Member
      Exchange: 01458
      Broadband ISP: Other ISP
      Router: Non Sky Router
      Sky TV: Sky+ HD
      Join Date
      May 2009
      Posts
      26
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Re: ipod touch with sky remote record

      What u have to remember is that when u "log on" within the app on ur iPod u are just logging on to skys web site to remote record via wifi on ur iPod

      You don't need a telephone number to do this, the telephone number is if u want to text ur box a remote record.

      So when u set ur box up, just enter ur mobile phone number, just so ur box will set up.

      But u must have ur box pluged into a phone line to receive the remote record, also if u have b band it must be filtered.

      Hope it helps

    5. #4
      PaulSky's Avatar
      PaulSky is offline Sky User Member
      Exchange:
      Broadband ISP: Max
      Router: Netgear V1 DG834GT
      Sky TV: Sky Basic
      Join Date
      Sep 2007
      Location
      Essex
      Posts
      4,202
      Thanks
      0
      Thanked 16 Times in 16 Posts

      Re: ipod touch with sky remote record

      By the way the application is called "Sky+" on the Itunes store applications list.

    6. #5
      mst3k's Avatar
      mst3k is offline Sky User Member
      Exchange: 01458
      Broadband ISP: Other ISP
      Router: Non Sky Router
      Sky TV: Sky+ HD
      Join Date
      May 2009
      Posts
      26
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Re: ipod touch with sky remote record

      And it's free

    7. #6
      stevetigersix's Avatar
      stevetigersix is offline Sky User Member
      Exchange: maidenhead
      Broadband ISP: Max
      Router:
      Sky TV:
      Join Date
      Apr 2007
      Location
      maidenhead
      Posts
      31
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Re: ipod touch with sky remote record

      thanks for the reply people however ive hit another snag, with remote record setup on the sky+ box its asking for my mobile is this just a verification thing or will it lock remote record to this number i input thus not enabling me to use th eipod touch? just want to make sure before i do a stab in the dark, ive d/l and installed the ipod touch sky+ app to touch btw.

    8. #7
      stevetigersix's Avatar
      stevetigersix is offline Sky User Member
      Exchange: maidenhead
      Broadband ISP: Max
      Router:
      Sky TV:
      Join Date
      Apr 2007
      Location
      maidenhead
      Posts
      31
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Re: ipod touch with sky remote record

      ok as an update all i did was register my mobile number with the box and the ipod touch works as well as all those above have said the app works well everythings done...thanks for the input people

     

     

    Tags for this Thread

    Posting Permissions

    • You may not post new threads
    • You may not post replies
    • You may not post attachments
    • You may not edit your posts
    •  
    SkyUser - Copyright © 2006-2020. SatDish and NewsreadeR | SkyUser is in no way affiliated with Sky Broadband / BSkyB
    RIPA NOTICE: NO CONSENT IS GIVEN FOR INTERCEPTION OF PAGE TRANSMISSION