Your forum username:
Do you already have an account?
Forgot your password?
  • Log in or Sign up


    Welcome to Sky User - The Unofficial Support Forum for everything Sky! - Proudly helping over 65k members.


    Advertisement

    Results 1 to 7 of 7

    Sky+ not recording sky1 on series link

    This is a discussion on Sky+ not recording sky1 on series link within the Sky+ forums, part of the Sky & Sky+ TV category; Hi, the problem I am having is that when I set up sky 1 to record and put series link ...

    1. #1
      neilbridges's Avatar
      neilbridges is offline Sky User Member
      Exchange: 01623
      Broadband ISP: Sky Max
      Router: Netgear V1 DG834GT
      Sky TV: Sky Basic
      Join Date
      Mar 2009
      Posts
      4
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Sky+ not recording sky1 on series link

      Hi, the problem I am having is that when I set up sky 1 to record and put series link on it fails everytime, also if I try to view sky1 when it is trying to record it gives me the no signal being received.

      It also Intermittently looses the signal on one off the inputs when I do a system test.

      I have tried to do all the usual system re-set, reformat etc which I have picked up from other threads but still have the same problem.

      Contacted sky via email but they but seam to have a good answer with there reply and I don't really want to pay the 65 service charge.

      If anyone could give me any advise I would really appreciate it.

      Thanks in advance.


    2. Advertisement
    3. #2
      Isitme's Avatar
      Isitme is offline Sky User Moderator
      Exchange: Bannockburn
      Broadband ISP: Sky Fibre Unlimited
      Router: Sky Hub SR102
      Sky TV: Sky+ HD
      Join Date
      Dec 2006
      Location
      Central Scotland
      Posts
      34,256
      Thanks
      65
      Thanked 1,655 Times in 1,616 Posts

      Re: Sky+ not recording sky1 on series link

      Have you checked the cable connections at the back of the box?

      TomD


      Please note the views and recommendations in my posts are my own and in no way reflect the views of SkyUser.


      Useful Utilites

      https://www.nirsoft.net/utils/wifi_information_view.html/ TCPOptimiser /Test Socket

      Note - When downloading always select the Custom install or you will end up with stuff you don't want.





    4. #3
      Smithy99's Avatar
      Smithy99 is offline Sky User Member
      Exchange: Irby
      Broadband ISP: Max
      Router: Netgear V1 DG834GT
      Sky TV: Sky+ HD
      Join Date
      Jun 2007
      Location
      Wirral
      Posts
      6,739
      Thanks
      0
      Thanked 57 Times in 57 Posts

      Re: Sky+ not recording sky1 on series link

      If it's not a poor connection on the receiver thenit could be the LNB at the dish or even the receiver itself.

      If you don't fix it by re-doing the connections you would be best to pay the 65 as this would cover anything that needs replacing be it the dish, LNB, receiver or a combination of them.

    5. #4
      neilbridges's Avatar
      neilbridges is offline Sky User Member
      Exchange: 01623
      Broadband ISP: Sky Max
      Router: Netgear V1 DG834GT
      Sky TV: Sky Basic
      Join Date
      Mar 2009
      Posts
      4
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Re: Sky+ not recording sky1 on series link

      Hi, yes I have checked the connections on the box, both look ok to me.

      Do you think this is the box on its way out, just seams strange that it only appears to do the problem when recording on sky 1?

    6. #5
      neilbridges's Avatar
      neilbridges is offline Sky User Member
      Exchange: 01623
      Broadband ISP: Sky Max
      Router: Netgear V1 DG834GT
      Sky TV: Sky Basic
      Join Date
      Mar 2009
      Posts
      4
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Re: Sky+ not recording sky1 on series link

      Also if its totally knacked then would it be best to cancel and then get again after 3 months with an offer? I can live without it for 3 months but just wondered what anyone else's thoughts are.

    7. #6
      Smithy99's Avatar
      Smithy99 is offline Sky User Member
      Exchange: Irby
      Broadband ISP: Max
      Router: Netgear V1 DG834GT
      Sky TV: Sky+ HD
      Join Date
      Jun 2007
      Location
      Wirral
      Posts
      6,739
      Thanks
      0
      Thanked 57 Times in 57 Posts

      Re: Sky+ not recording sky1 on series link

      Pay the 65

    8. #7
      swilko's Avatar
      swilko is offline Sky User Member
      Exchange: 0161
      Broadband ISP: Mid
      Router: Non Sky Router
      Sky TV: Sky+
      Join Date
      Oct 2008
      Location
      Manchester
      Posts
      15
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Re: Sky+ not recording sky1 on series link

      threaten to cancel

     

     

    Tags for this Thread

    Posting Permissions

    • You may not post new threads
    • You may not post replies
    • You may not post attachments
    • You may not edit your posts
    •  
    SkyUser - Copyright © 2006-2020. SatDish and NewsreadeR | SkyUser is in no way affiliated with Sky Broadband / BSkyB
    RIPA NOTICE: NO CONSENT IS GIVEN FOR INTERCEPTION OF PAGE TRANSMISSION