Your forum username:
Do you already have an account?
Forgot your password?
  • Log in or Sign up


    Welcome to Sky User - The Unofficial Support Forum for everything Sky! - Proudly helping over 65k members.


    Advertisement

    Results 1 to 6 of 6

    i need 2 sky+ remotes

    This is a discussion on i need 2 sky+ remotes within the Sky+ forums, part of the Sky & Sky+ TV category; hi , i have managed to have 2 sky+ boxes in 1 room ( dont ask me why !!) with ...

    1. #1
      rolandgeorge's Avatar
      rolandgeorge is offline Sky User Member
      Exchange:
      Broadband ISP: Other ISP
      Router: Netgear V1 DG834GT
      Sky TV: Sky Basic
      Join Date
      Dec 2008
      Posts
      5
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      i need 2 sky+ remotes

      hi , i have managed to have 2 sky+ boxes in 1 room ( dont ask me why !!) with 1 remote each how can i ensure 1 remote does not interfere with the other box i.e i need 1 remote per box


    2. Advertisement
    3. #2
      Woodster's Avatar
      Woodster is offline Sky User Member
      Exchange: 01442
      Broadband ISP: Not on Sky
      Router: Non Sky Router
      Sky TV: Sky+
      Join Date
      Sep 2008
      Location
      Herts
      Posts
      585
      Thanks
      0
      Thanked 21 Times in 21 Posts

      Re: i need 2 sky+ remotes

      Please see your other post!!

    4. #3
      rolandgeorge's Avatar
      rolandgeorge is offline Sky User Member
      Exchange:
      Broadband ISP: Other ISP
      Router: Netgear V1 DG834GT
      Sky TV: Sky Basic
      Join Date
      Dec 2008
      Posts
      5
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Re: i need 2 sky+ remotes

      sorry i donot understand

    5. #4
      Smithy99's Avatar
      Smithy99 is offline Sky User Member
      Exchange: Irby
      Broadband ISP: Max
      Router: Netgear V1 DG834GT
      Sky TV: Sky+ HD
      Join Date
      Jun 2007
      Location
      Wirral
      Posts
      6,739
      Thanks
      0
      Thanked 57 Times in 57 Posts

      Re: i need 2 sky+ remotes

      We have already posted an answer in the other post you raised the question in, I don't fancy typing it twice.

    6. #5
      Woodster's Avatar
      Woodster is offline Sky User Member
      Exchange: 01442
      Broadband ISP: Not on Sky
      Router: Non Sky Router
      Sky TV: Sky+
      Join Date
      Sep 2008
      Location
      Herts
      Posts
      585
      Thanks
      0
      Thanked 21 Times in 21 Posts

      Re: i need 2 sky+ remotes

      You've posted the same thing in 2 threads, the other thread has been answered twice now!!


      You just beat me Smithy99!!

    7. #6
      rolandgeorge's Avatar
      rolandgeorge is offline Sky User Member
      Exchange:
      Broadband ISP: Other ISP
      Router: Netgear V1 DG834GT
      Sky TV: Sky Basic
      Join Date
      Dec 2008
      Posts
      5
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Re: i need 2 sky+ remotes

      sorry lads i will have to find it now

     

     

    Tags for this Thread

    Posting Permissions

    • You may not post new threads
    • You may not post replies
    • You may not post attachments
    • You may not edit your posts
    •  
    SkyUser - Copyright © 2006-2020. SatDish and NewsreadeR | SkyUser is in no way affiliated with Sky Broadband / BSkyB
    RIPA NOTICE: NO CONSENT IS GIVEN FOR INTERCEPTION OF PAGE TRANSMISSION