Your forum username:
Do you already have an account?
Forgot your password?
  • Log in or Sign up


    Welcome to Sky User - The Unofficial Support Forum for everything Sky! - Proudly helping over 65k members.


    Advertisement

    Page 2 of 2 FirstFirst 12
    Results 11 to 15 of 15

    slow blue button

    This is a discussion on slow blue button within the Sky+ forums, part of the Sky & Sky+ TV category; will remote from sky+ work with basic sky box ? or only with another sky+ box ?...

    1. #11
      negerove's Avatar
      negerove is offline Sky User Member
      Exchange:
      Broadband ISP: Max
      Router:
      Sky TV:
      Join Date
      Aug 2007
      Posts
      23
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Re: slow blue button

      will remote from sky+ work with basic sky box ? or only with another sky+ box ?


    2. Advertisement
    3. #12
      reddwarfcrew's Avatar
      reddwarfcrew is offline Sky User Moderator
      Exchange:
      Broadband ISP: Sky Fibre Unlimited Pro
      Router: Sky Hub SR102
      Sky TV: Sky+HD box
      Join Date
      Sep 2006
      Posts
      6,088
      Thanks
      32
      Thanked 93 Times in 86 Posts

      Re: slow blue button

      the blue button should work on all boxes, but sky+ remotes and normal sky remotes are not generally interchangeable.

    4. #13
      negerove's Avatar
      negerove is offline Sky User Member
      Exchange:
      Broadband ISP: Max
      Router:
      Sky TV:
      Join Date
      Aug 2007
      Posts
      23
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Re: slow blue button

      k then, will try on basic on wednesday first, if no response, will try on another sky+ on thursday
      thank you for your time. appreciate it ! take care.

    5. #14
      negerove's Avatar
      negerove is offline Sky User Member
      Exchange:
      Broadband ISP: Max
      Router:
      Sky TV:
      Join Date
      Aug 2007
      Posts
      23
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Re: slow blue button

      well, it is the box that cause the problems. tried my remote on friend's sky+ and worked perfectly. by the way, he has PACE sky+ box.
      well, i guess i'll have to contact sky to ask for box replacement.

    6. #15
      negerove's Avatar
      negerove is offline Sky User Member
      Exchange:
      Broadband ISP: Max
      Router:
      Sky TV:
      Join Date
      Aug 2007
      Posts
      23
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Re: slow blue button

      UPDATE: replaced my slow AMSTRAD sky+ box with PACE box. works perfectly now.

     

     
    Page 2 of 2 FirstFirst 12

    Tags for this Thread

    Posting Permissions

    • You may not post new threads
    • You may not post replies
    • You may not post attachments
    • You may not edit your posts
    •  
    SkyUser - Copyright © 2006-2020. SatDish and NewsreadeR | SkyUser is in no way affiliated with Sky Broadband / BSkyB
    RIPA NOTICE: NO CONSENT IS GIVEN FOR INTERCEPTION OF PAGE TRANSMISSION