Your forum username:
Do you already have an account?
Forgot your password?
  • Log in or Sign up


    Welcome to Sky User - The Unofficial Support Forum for everything Sky! - Proudly helping over 65k members.


    Advertisement

    Page 1 of 2 12 LastLast
    Results 1 to 10 of 11

    Sky+ Anytime not showing up on older box...

    This is a discussion on Sky+ Anytime not showing up on older box... within the Sky+ forums, part of the Sky & Sky+ TV category; Hi all, I've got one of the older style Sky+ boxes (see picture here: http://www.new-channels.com/images/P...ropped_400.gif ) and was wondering whether ...

    1. #1
      jonathan488's Avatar
      jonathan488 is offline Sky User Member
      Exchange: Great Malvern
      Broadband ISP: Mid
      Router:
      Sky TV:
      Join Date
      May 2007
      Posts
      13
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Sky+ Anytime not showing up on older box...

      Hi all, I've got one of the older style Sky+ boxes (see picture here: http://www.new-channels.com/images/P...ropped_400.gif)

      and was wondering whether it was compatible with Sky Anytime. I noticed it doesn't appear in my Planner and wondered whether a firmware update would upgrade and fix this?

      If not, what are the differences between the new and old box and is there any chance Sky would give me a free upgrade?

      Thanks for any help.


    2. Advertisement
    3. #2
      newbuilder's Avatar
      newbuilder is offline Sky User Member
      Exchange:
      Broadband ISP: Sky Broadband Unlimited
      Router: Non Sky Router
      Sky TV: Sky+HD box
      Join Date
      Jan 2007
      Posts
      445
      Thanks
      4
      Thanked 5 Times in 5 Posts

      Re: Sky+ Anytime not showing up on older box...

      The older SKy+ boxes are not compatible with sky anytime and at one point there was an offer for exisitng sky+ customers to buy a newer box but it was not for free.

      The only difference, I believe, is the gubbings inside the box. The newer boxes can support anytime and the older one can't.
      ------

      Advice given is in good faith and if taken is done so at your own risk. If in doubt consult a qualified person.

    4. #3
      jonathan488's Avatar
      jonathan488 is offline Sky User Member
      Exchange: Great Malvern
      Broadband ISP: Mid
      Router:
      Sky TV:
      Join Date
      May 2007
      Posts
      13
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Re: Sky+ Anytime not showing up on older box...

      Ok newbuilder, thanks for clearing things up. Looks like I'll have to upgrade at some point.

    5. #4
      Smithy99's Avatar
      Smithy99 is offline Sky User Member
      Exchange: Irby
      Broadband ISP: Max
      Router: Netgear V1 DG834GT
      Sky TV: Sky+ HD
      Join Date
      Jun 2007
      Location
      Wirral
      Posts
      6,739
      Thanks
      0
      Thanked 57 Times in 57 Posts

      Re: Sky+ Anytime not showing up on older box...

      Quote Originally Posted by jonathan488 View Post
      Ok newbuilder, thanks for clearing things up. Looks like I'll have to upgrade at some point.
      I wouldn't bother, I have turned my Anytime off, I haven't found a use for it yet other that stealing my disk space and running the hard drive up and down more than needed.

    6. #5
      Postman Pat's Avatar
      Postman Pat is offline Sky User Member
      Exchange: Leytonstone
      Broadband ISP: Mid
      Router: Sagem F@ST 2504
      Sky TV: Sky+ HD
      Join Date
      Jul 2007
      Location
      East London
      Posts
      737
      Thanks
      1
      Thanked 3 Times in 3 Posts

      Re: Sky+ Anytime not showing up on older box...

      As i understand it, Anytime uses space reserved for its purpose, it isnt really stealing your space . I do agree though the content does leave a lot to be desired

    7. #6
      jonathan488's Avatar
      jonathan488 is offline Sky User Member
      Exchange: Great Malvern
      Broadband ISP: Mid
      Router:
      Sky TV:
      Join Date
      May 2007
      Posts
      13
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Re: Sky+ Anytime not showing up on older box...

      Is it really not worth it then? I didn't find the Sky Anytime PC application much use....

    8. #7
      Postman Pat's Avatar
      Postman Pat is offline Sky User Member
      Exchange: Leytonstone
      Broadband ISP: Mid
      Router: Sagem F@ST 2504
      Sky TV: Sky+ HD
      Join Date
      Jul 2007
      Location
      East London
      Posts
      737
      Thanks
      1
      Thanked 3 Times in 3 Posts

      Re: Sky+ Anytime not showing up on older box...

      The choice is yours im afraid, as i say i rarely watch it but others may do.

    9. #8
      Undecided Adrian's Avatar
      Undecided Adrian is offline Sky User Member
      Exchange: Stevenage
      Broadband ISP: BT
      Router: Non Sky Router
      Sky TV: Sky+ HD
      Join Date
      May 2007
      Posts
      2,539
      Thanks
      1
      Thanked 23 Times in 21 Posts

      Re: Sky+ Anytime not showing up on older box...

      Sky said they were going to contact all the people with older boxes and offer them a free swap so it sounds like you fell though the cracks there.

      The "anytime" partition is the one the box uses for the live pause and caching of the 2 feeds so it cannot be used for recording anyway.

      If you have Sky movies, Anytime usually has that weeks premeirs onto the box by the Thursday before their showing.

      We tend to find quite a bit on anytime that is worth watching, but they do put a lot of documentaries on that I miss.
      I'm a PC, and Windows 7 Backup saved my sanity when BitDefender imploded !!!

    10. #9
      NewsreadeR's Avatar
      NewsreadeR is offline Site Founder
      Exchange: Marshalls Cross
      Broadband ISP: Sky Broadband Unlimited
      Router: Sagem F@ST 2504n
      Sky TV: Sky+HD box
      Join Date
      Aug 2006
      Location
      St Helens
      Posts
      22,227
      Thanks
      108
      Thanked 390 Times in 314 Posts
      Blog Entries
      48

      Re: Sky+ Anytime not showing up on older box...

      Quote Originally Posted by Undecided Adrian View Post
      Sky said they were going to contact all the people with older boxes and offer them a free swap so it sounds like you fell though the cracks there.

      Did they?

      We want as many of you to enjoy the Anytime on TV service as possible. For those customers with Sky boxes that are not compatible with Anytime on TV, we will be offering you the opportunity to upgrade to a compatible Sky+ box or Sky HD box at a discounted price.
      http://www.skyuser.co.uk/forum/sky-n...tv-update.html
      ~ Never, ever, argue with an idiot. They'll drag you down to their level and beat you with experience ~

    11. #10
      Smithy99's Avatar
      Smithy99 is offline Sky User Member
      Exchange: Irby
      Broadband ISP: Max
      Router: Netgear V1 DG834GT
      Sky TV: Sky+ HD
      Join Date
      Jun 2007
      Location
      Wirral
      Posts
      6,739
      Thanks
      0
      Thanked 57 Times in 57 Posts

      Re: Sky+ Anytime not showing up on older box...

      Quote Originally Posted by Undecided Adrian View Post
      The "anytime" partition is the one the box uses for the live pause and caching of the 2 feeds so it cannot be used for recording anyway.
      That's one hell of a partition though.

      My HD box has a 300Gb hard drive, half of that is reserved for Anytime which I don't want or use, there is no need to have 150Gb for the pause function, I certainly didn't have that much on my original Sky+ anyway

      I would much rather have the full hard drive for things I want to record and not for what Sky want me to get

      Does anyone here use Anytime? What is the point?
      Last edited by NewsreadeR; 08-08-08 at 03:23 PM. Reason: fixed quote tags

     

     
    Page 1 of 2 12 LastLast

    Tags for this Thread

    Posting Permissions

    • You may not post new threads
    • You may not post replies
    • You may not post attachments
    • You may not edit your posts
    •  
    SkyUser - Copyright © 2006-2020. SatDish and NewsreadeR | SkyUser is in no way affiliated with Sky Broadband / BSkyB
    RIPA NOTICE: NO CONSENT IS GIVEN FOR INTERCEPTION OF PAGE TRANSMISSION