Your forum username:
Do you already have an account?
Forgot your password?
  • Log in or Sign up


    Welcome to Sky User - The Unofficial Support Forum for everything Sky! - Proudly helping over 65k members.


    Advertisement

    Results 1 to 7 of 7

    No Signal When Recording

    This is a discussion on No Signal When Recording within the Sky+ forums, part of the Sky & Sky+ TV category; Hello Recently i had to move my sky + box , took out all the wires moved it and then ...

    1. #1
      GaaZooKss's Avatar
      GaaZooKss is offline Sky User Member
      Exchange:
      Broadband ISP: Max
      Router: Netgear V1 DG834GT
      Sky TV:
      Join Date
      May 2008
      Location
      Birmingham England
      Posts
      5
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      No Signal When Recording

      Hello

      Recently i had to move my sky + box , took out all the wires moved it and then put them all back in. The problem i am now having is that only one of the two lines in seem to be working as i can watch tv fine with no problems untill i start to record then i can only watch that channel and if i change it says cant get a signal with a number 25 in the yellow bit of the error box. This box is the third one on the line other two boxes work fine one of them been a sky + box. Can anyone help me please ??

      many thanks will


    2. Advertisement
    3. #2
      GaaZooKss's Avatar
      GaaZooKss is offline Sky User Member
      Exchange:
      Broadband ISP: Max
      Router: Netgear V1 DG834GT
      Sky TV:
      Join Date
      May 2008
      Location
      Birmingham England
      Posts
      5
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Re: No Signal When Recording

      also there is no signal from input 2

    4. #3
      spike7451's Avatar
      spike7451 is offline Sky User Member
      Exchange: Donaghadee
      Broadband ISP: Base
      Router: Non Sky Router
      Sky TV: Sky+HD box
      Join Date
      Sep 2006
      Location
      In the dark recess of my mind...
      Posts
      277
      Thanks
      0
      Thanked 1 Time in 1 Post

      Re: No Signal When Recording

      You've bent the stinger on one of the cables when refitting the cables.

    5. #4
      GaaZooKss's Avatar
      GaaZooKss is offline Sky User Member
      Exchange:
      Broadband ISP: Max
      Router: Netgear V1 DG834GT
      Sky TV:
      Join Date
      May 2008
      Location
      Birmingham England
      Posts
      5
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Re: No Signal When Recording

      thanks for reply , its not that it was bent the problem was that there was some of the coper casing touching the stinger wich made it short out

    6. #5
      thebigbluecheese's Avatar
      thebigbluecheese is offline Sky User Member
      Exchange:
      Broadband ISP: Not on Sky
      Router: Non Sky Router
      Sky TV:
      Join Date
      May 2008
      Posts
      2
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Re: No Signal When Recording

      I problem, I can only record one channel whilst watching that channel. Whats a stinger ??
      I have phoned up sky and they say I will have to pay for an engineer to come out.
      Does it mean a new box or can this be repaired ??

    7. #6
      GaaZooKss's Avatar
      GaaZooKss is offline Sky User Member
      Exchange:
      Broadband ISP: Max
      Router: Netgear V1 DG834GT
      Sky TV:
      Join Date
      May 2008
      Location
      Birmingham England
      Posts
      5
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Re: No Signal When Recording

      hi
      take the two cables out of the back of the sky box you should see inside of the metal connector and copper looking thing that actually goes into the little hole in the back of the sky box make sure that there is nothing touching the little copper looking thing like other strands from the cable

    8. #7
      thebigbluecheese's Avatar
      thebigbluecheese is offline Sky User Member
      Exchange:
      Broadband ISP: Not on Sky
      Router: Non Sky Router
      Sky TV:
      Join Date
      May 2008
      Posts
      2
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Re: No Signal When Recording

      Thanks,
      I have now found out that when my decking was being put down the workmen have speared one of the leads, oh well

     

     

    Tags for this Thread

    Posting Permissions

    • You may not post new threads
    • You may not post replies
    • You may not post attachments
    • You may not edit your posts
    •  
    SkyUser - Copyright © 2006-2020. SatDish and NewsreadeR | SkyUser is in no way affiliated with Sky Broadband / BSkyB
    RIPA NOTICE: NO CONSENT IS GIVEN FOR INTERCEPTION OF PAGE TRANSMISSION