Your forum username:
Do you already have an account?
Forgot your password?
  • Log in or Sign up


    Welcome to Sky User - The Unofficial Support Forum for everything Sky! - Proudly helping over 65k members.


    Advertisement

    Page 1 of 2 12 LastLast
    Results 1 to 10 of 13

    'Brothers+Sisters' - wont play recording

    This is a discussion on 'Brothers+Sisters' - wont play recording within the Sky+ forums, part of the Sky & Sky+ TV category; I mention the program because it only seems to have affected this. Only episode 1 and 3 as well. It ...

    1. #1
      psychocandy's Avatar
      psychocandy is offline Sky User Member
      Exchange: rhiwderin
      Broadband ISP: Max
      Router:
      Sky TV:
      Join Date
      Mar 2007
      Posts
      277
      Thanks
      5
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      'Brothers+Sisters' - wont play recording

      I mention the program because it only seems to have affected this. Only episode 1 and 3 as well.

      It seems to have recorded OK but when you select it, you get the info bit and press select to start and nothing happens. Only way to get back is to press the Sky button.

      Tried rebooting my Sky+ box and also doing a planner rebuild but no joy. Deleted them now.

      Any ideas? Or anyone else get the same prob?
      Every day when I wake up I thank the Lord I'm Welsh


    2. Advertisement
    3. #2
      Keiran2K8's Avatar
      Keiran2K8 is offline Skyuser Serial Spammer
      Exchange: Redditch
      Broadband ISP: Max & VM VIP-85 & Be* Pro
      Router: Sagem F@ST 2504
      Sky TV:
      Join Date
      Oct 2006
      Location
      Redditch, WestMidlands, England, UK
      Posts
      3,763
      Thanks
      0
      Thanked 1 Time in 1 Post
      Blog Entries
      3

      Re: 'Brothers+Sisters' - wont play recording

      I have only +'d Episode One and that recorded and played back fine.

      About the problem, Sorry, Never had it before, So really cant suggest anything.

    4. #3
      psychocandy's Avatar
      psychocandy is offline Sky User Member
      Exchange: rhiwderin
      Broadband ISP: Max
      Router:
      Sky TV:
      Join Date
      Mar 2007
      Posts
      277
      Thanks
      5
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Re: 'Brothers+Sisters' - wont play recording

      Quote Originally Posted by FibreOptic View Post
      I have only +'d Episode One and that recorded and played back fine.

      About the problem, Sorry, Never had it before, So really cant suggest anything.
      Weird because its happened twice on the same programme.
      Every day when I wake up I thank the Lord I'm Welsh

    5. #4
      murdock's Avatar
      murdock is offline Sky User Member
      Exchange:
      Broadband ISP: Max
      Router: Netgear V1 DG834GT
      Sky TV: Sky Basic
      Join Date
      Sep 2006
      Posts
      1,029
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Re: 'Brothers+Sisters' - wont play recording

      My Sky+ HD box has recorded every episode of
      Brothers and Sisters so far.

      I don't usually watch soaps.
      And "Brothers and Sisters" has to be the most girly and
      gay soap opera on TV.
      But I like it.
      And psychocandy, one of the lead characters is played by
      a welsh bloke.

      For those of you who prefer blood, guts and sex,
      I hope you saw last night's ROME (episode 6).
      Brilliant. Deserves to be an Oscar winning cinema release.
      Too late now, so repeat it on the BBC HD channel please.
      The acting and production values were outstanding.

      I also like Max.
      Faster, Cheaper, Better.

    6. #5
      murdock's Avatar
      murdock is offline Sky User Member
      Exchange:
      Broadband ISP: Max
      Router: Netgear V1 DG834GT
      Sky TV: Sky Basic
      Join Date
      Sep 2006
      Posts
      1,029
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Re: 'Brothers+Sisters' - wont play recording

      Every day when he wakes up he thanks the Lord for Hollywood.

      Matthew Rhys
      Last edited by murdock; 09-07-07 at 02:56 PM. Reason: typo

    7. #6
      PeteC's Avatar
      PeteC is offline Sky User Member
      Exchange: Sheffield
      Broadband ISP: cable
      Router:
      Sky TV:
      Join Date
      Mar 2007
      Location
      Sheffield
      Posts
      962
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Re: 'Brothers+Sisters' - wont play recording

      it wont work on our sky + box either.

    8. #7
      murdock's Avatar
      murdock is offline Sky User Member
      Exchange:
      Broadband ISP: Max
      Router: Netgear V1 DG834GT
      Sky TV: Sky Basic
      Join Date
      Sep 2006
      Posts
      1,029
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Re: 'Brothers+Sisters' - wont play recording

      This programme goes out on both Channel 4 and E4.
      I record from Channel 4 (in England) on a Thomson Sky+ HD box.

      Maybe recording from an alternative channel might help?

    9. #8
      psychocandy's Avatar
      psychocandy is offline Sky User Member
      Exchange: rhiwderin
      Broadband ISP: Max
      Router:
      Sky TV:
      Join Date
      Mar 2007
      Posts
      277
      Thanks
      5
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Re: 'Brothers+Sisters' - wont play recording

      Quote Originally Posted by murdock View Post
      This programme goes out on both Channel 4 and E4.
      I record from Channel 4 (in England) on a Thomson Sky+ HD box.

      Maybe recording from an alternative channel might help?
      Hey. We're all sat under the same Sky here dude (even in Wales). We get C4 on Satellite as well. (OK, so we get S4C not C4 on terrestrial).
      Every day when I wake up I thank the Lord I'm Welsh

    10. #9
      psychocandy's Avatar
      psychocandy is offline Sky User Member
      Exchange: rhiwderin
      Broadband ISP: Max
      Router:
      Sky TV:
      Join Date
      Mar 2007
      Posts
      277
      Thanks
      5
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Re: 'Brothers+Sisters' - wont play recording

      Quote Originally Posted by PeteC View Post
      it wont work on our sky + box either.
      Weird. The plot thickens...
      Every day when I wake up I thank the Lord I'm Welsh

    11. #10
      Keiran2K8's Avatar
      Keiran2K8 is offline Skyuser Serial Spammer
      Exchange: Redditch
      Broadband ISP: Max & VM VIP-85 & Be* Pro
      Router: Sagem F@ST 2504
      Sky TV:
      Join Date
      Oct 2006
      Location
      Redditch, WestMidlands, England, UK
      Posts
      3,763
      Thanks
      0
      Thanked 1 Time in 1 Post
      Blog Entries
      3

      Re: 'Brothers+Sisters' - wont play recording

      I dont know, But it works for Murdock and me, Him on his HD and our +. Il try this Wednesday' episode on both the HD and + see if anyone has a problem.

     

     
    Page 1 of 2 12 LastLast

    Tags for this Thread

    Posting Permissions

    • You may not post new threads
    • You may not post replies
    • You may not post attachments
    • You may not edit your posts
    •  
    SkyUser - Copyright © 2006-2020. SatDish and NewsreadeR | SkyUser is in no way affiliated with Sky Broadband / BSkyB
    RIPA NOTICE: NO CONSENT IS GIVEN FOR INTERCEPTION OF PAGE TRANSMISSION