Your forum username:
Do you already have an account?
Forgot your password?
  • Log in or Sign up


    Welcome to Sky User - The Unofficial Support Forum for everything Sky! - Proudly helping over 65k members.


    Advertisement

    Results 1 to 6 of 6

    Broadband

    This is a discussion on Broadband within the Sky+ forums, part of the Sky & Sky+ TV category; I have had Tiscali broadband for 18 months now and never had a problem, 7 months ago i got Sky+ ...

    1. #1
      glaston11's Avatar
      glaston11 is offline Sky User Member
      Exchange:
      Broadband ISP: Not on Sky
      Router:
      Sky TV:
      Join Date
      Apr 2007
      Posts
      3
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Broadband

      I have had Tiscali broadband for 18 months now and never had a problem, 7 months ago i got Sky+ and multi room, a month or so later my broadband stopped connecting for no reason. After contacting Tiscali i was told everything was ok from there end so my only work around was to disconnect Sky+ from the telephone socket and i've never had a problem since. Now i've had a letter asking me to connect my Sky+ to the phone line. Before i kick off with Sky has anyone get any suggestions?????


    2. Advertisement
    3. #2
      Skygazing's Avatar
      Skygazing is offline Sky User Member
      Exchange: Scarborough MYSCA
      Broadband ISP: Talk Talk
      Router:
      Sky TV:
      Join Date
      Aug 2006
      Location
      Scarborough UK
      Posts
      96
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Re: Broadband

      Have you got your Sky + connected to the telephone socket via a filter just like
      your telephone?

    4. #3
      glaston11's Avatar
      glaston11 is offline Sky User Member
      Exchange:
      Broadband ISP: Not on Sky
      Router:
      Sky TV:
      Join Date
      Apr 2007
      Posts
      3
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Re: Broadband

      I have tried with and without a filter and it still doesnt work.

    5. #4
      jayhab's Avatar
      jayhab is offline Site Content Team
      Exchange: Connah's Quay
      Broadband ISP: Sky Broadband Unlimited Fibre
      Router: Sky Hub SR102
      Sky TV: not any more!
      Join Date
      Mar 2007
      Posts
      480
      Thanks
      27
      Thanked 18 Times in 17 Posts

      Re: Broadband

      Long shot, but have you tried a different filter?

    6. #5
      glaston11's Avatar
      glaston11 is offline Sky User Member
      Exchange:
      Broadband ISP: Not on Sky
      Router:
      Sky TV:
      Join Date
      Apr 2007
      Posts
      3
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Re: Broadband

      Yeah i have 4 spare ones what i've taken to my mates to test and they are working fine.

    7. #6
      Skygazing's Avatar
      Skygazing is offline Sky User Member
      Exchange: Scarborough MYSCA
      Broadband ISP: Talk Talk
      Router:
      Sky TV:
      Join Date
      Aug 2006
      Location
      Scarborough UK
      Posts
      96
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Re: Broadband

      How many pieces of equipment have you got connected to your phone line ?

      i.e phones, router etc. Think the max allowed is 4 ?

     

     

    Tags for this Thread

    Posting Permissions

    • You may not post new threads
    • You may not post replies
    • You may not post attachments
    • You may not edit your posts
    •  
    SkyUser - Copyright © 2006-2020. SatDish and NewsreadeR | SkyUser is in no way affiliated with Sky Broadband / BSkyB
    RIPA NOTICE: NO CONSENT IS GIVEN FOR INTERCEPTION OF PAGE TRANSMISSION