Your forum username:
Do you already have an account?
Forgot your password?
  • Log in or Sign up


    Welcome to Sky User - The Unofficial Support Forum for everything Sky! - Proudly helping over 65k members.


    Advertisement

    Results 1 to 8 of 8

    How do I.........

    This is a discussion on How do I......... within the Sky+ forums, part of the Sky & Sky+ TV category; ....access the planner on a Sky+ box without a remote control. Thanks in advance...

    1. #1
      Gaztops's Avatar
      Gaztops is offline Sky User Member
      Exchange:
      Broadband ISP: Wanadoo/Orange
      Router:
      Sky TV:
      Join Date
      Oct 2006
      Posts
      350
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      How do I.........

      ....access the planner on a Sky+ box without a remote control.

      Thanks in advance


    2. Advertisement
    3. #2
      SatDish's Avatar
      SatDish is offline Site Founder
      Exchange: Gravesend, NDGRA
      Broadband ISP: Virgin XXL 200
      Router: Non Sky Router
      Sky TV: Yes
      Join Date
      Aug 2006
      Location
      Kent, UK
      Posts
      5,206
      Thanks
      42
      Thanked 41 Times in 28 Posts
      Blog Entries
      1

      Re: How do I.........

      dont think you can, but there must be a way
      "To help would be a great adventure"

    4. #3
      reddwarfcrew's Avatar
      reddwarfcrew is offline Sky User Moderator
      Exchange:
      Broadband ISP: Sky Fibre Unlimited Pro
      Router: Sky Hub SR102
      Sky TV: Sky+HD box
      Join Date
      Sep 2006
      Posts
      6,088
      Thanks
      32
      Thanked 93 Times in 86 Posts

      Re: How do I.........

      you can't. It's a special design feature.

      Try ebay for a new remote or satcure (Remote controls) 13.50

    5. #4
      Gaztops's Avatar
      Gaztops is offline Sky User Member
      Exchange:
      Broadband ISP: Wanadoo/Orange
      Router:
      Sky TV:
      Join Date
      Oct 2006
      Posts
      350
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Re: How do I.........

      I don't really want to buy a new remote as I've cancelled my Sky+. The wife just wants to watch some pre-recorded programmes within the planner before I put it in the bin after the signal is turned off.

      Thanks for the reply's

    6. #5
      reddwarfcrew's Avatar
      reddwarfcrew is offline Sky User Moderator
      Exchange:
      Broadband ISP: Sky Fibre Unlimited Pro
      Router: Sky Hub SR102
      Sky TV: Sky+HD box
      Join Date
      Sep 2006
      Posts
      6,088
      Thanks
      32
      Thanked 93 Times in 86 Posts

      Re: How do I.........

      Do you seriously mean you are binning the sky+ box?????

    7. #6
      Gaztops's Avatar
      Gaztops is offline Sky User Member
      Exchange:
      Broadband ISP: Wanadoo/Orange
      Router:
      Sky TV:
      Join Date
      Oct 2006
      Posts
      350
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Re: How do I.........

      Yes, because the Sky+ box has intermittent sound,picture quality and fails to record pretty often with technical faults. It's still within the 3 month warranty but Sky want me to pay 49 for a refurb plus 23.99 for a new remote.

      So after the signal is turned off I'm putting it in the bin.

      Sky+ has made me severely depressed

    8. #7
      antwigan's Avatar
      antwigan is offline Sky User Member
      Exchange: WRLFC
      Broadband ISP: Max
      Router: Sagem F@ST 2504
      Sky TV:
      Join Date
      Dec 2006
      Location
      Gods Country WIGAN
      Posts
      63
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Re: How do I.........

      Blox to that. Send it to me mate.


      They'll never change us. God help those who try.

      Rugby League, never Rugby Union. Fight the Bigots.

    9. #8
      Gaztops's Avatar
      Gaztops is offline Sky User Member
      Exchange:
      Broadband ISP: Wanadoo/Orange
      Router:
      Sky TV:
      Join Date
      Oct 2006
      Posts
      350
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Re: How do I.........

      Sorry mate, It's already gone to the land fill. I put it in the bin the same night i cancelled Sky out of anger. I didn't realise that some people would want a broken Sky+ box.

     

     

    Posting Permissions

    • You may not post new threads
    • You may not post replies
    • You may not post attachments
    • You may not edit your posts
    •  
    SkyUser - Copyright © 2006-2020. SatDish and NewsreadeR | SkyUser is in no way affiliated with Sky Broadband / BSkyB
    RIPA NOTICE: NO CONSENT IS GIVEN FOR INTERCEPTION OF PAGE TRANSMISSION