Your forum username:
Do you already have an account?
Forgot your password?
  • Log in or Sign up


    Welcome to Sky User - The Unofficial Support Forum for everything Sky! - Proudly helping over 65k members.


    Advertisement

    Page 4 of 4 FirstFirst ... 234
    Results 31 to 34 of 34

    Pair problem / used box

    This is a discussion on Pair problem / used box within the Sky Viewing Card forums, part of the Sky & Sky+ TV category; To be honest I'm not going to rush to open the box again, getting the case back on was a ...

    1. #31
      petetobin's Avatar
      petetobin is offline Sky User Member
      Exchange: Hove
      Broadband ISP: Other ISP
      Router: Netgear V1 DG834GT
      Sky TV: Sky+ HD
      Join Date
      Apr 2011
      Location
      Hove
      Posts
      6
      Thanks
      0
      Thanked 1 Time in 1 Post

      Re: Pair problem / used box

      To be honest I'm not going to rush to open the box again, getting the case back on was a pain the bum and I am sure next time I will break something. I do however have the old Pace drive which I can use to initialise a bigger disk at any time. Also noticed that someone is selling a 2TB on eBay for 165 so it's probably not worth the hassle to do it myself.


    2. Advertisement
    3. #32
      Scubbie's Avatar
      Scubbie is offline Sky User Moderator
      Exchange: 02392
      Broadband ISP: Other ISP
      Router: Non-Sky Router
      Sky TV: Sky+HD box
      Join Date
      Mar 2010
      Location
      Near Portsmouth
      Posts
      28,235
      Thanks
      848
      Thanked 2,235 Times in 2,100 Posts

      Re: Pair problem / used box

      Quote Originally Posted by petetobin View Post
      To be honest I'm not going to rush to open the box again, getting the case back on was a pain the bum and I am sure next time I will break something. I do however have the old Pace drive which I can use to initialise a bigger disk at any time. Also noticed that someone is selling a 2TB on eBay for 165 so it's probably not worth the hassle to do it myself.
      No problem

      Your profile suggests that you have Sky Basic, so I wasn't too sure about which STB you actually have. My knowledge of the Sky+ STBs is a little low.

      The 2TB drives are only SATA as far as I can tell. If you have a Sky+ HD STB, then this is fine. Just make sure it is suitable for the STB (i.e. PVR or AV) as drives for PCs actually are slightly different.

      Also I wasn't sure if the 2TB works in the Pace Sky+ HD STB. Double check the upgrade options in this thread:

      http://www.skyuser.co.uk/forum/sky-h...ard-drive.html

      Personally I would upgrade sooner, rather than later. This way if you can;t use Copy+ to copy your programs to the new drive, nothing is lost. This will be the case once Darwin is installed (another new update released this coming week for the Pace HD STB).

      PlusNet Fibre since Jan 2021
      Previously Sky Fibre & Sky BB since 2010.

    4. #33
      petetobin's Avatar
      petetobin is offline Sky User Member
      Exchange: Hove
      Broadband ISP: Other ISP
      Router: Netgear V1 DG834GT
      Sky TV: Sky+ HD
      Join Date
      Apr 2011
      Location
      Hove
      Posts
      6
      Thanks
      0
      Thanked 1 Time in 1 Post

      Re: Pair problem / used box

      Have updated my profile to say Sky HD. It was thanks to your site that I found the instructions on dismantling the Pace box. Unfortunately it's harder to put it back together again. By the way, why won't Copy+ work with Darwin? Is it unfixable?

    5. #34
      Scubbie's Avatar
      Scubbie is offline Sky User Moderator
      Exchange: 02392
      Broadband ISP: Other ISP
      Router: Non-Sky Router
      Sky TV: Sky+HD box
      Join Date
      Mar 2010
      Location
      Near Portsmouth
      Posts
      28,235
      Thanks
      848
      Thanked 2,235 Times in 2,100 Posts

      Re: Pair problem / used box

      Quote Originally Posted by petetobin View Post
      ...By the way, why won't Copy+ work with Darwin? Is it unfixable?
      It should be fixable, once the boffins who contribute to the Copy+ site have cracked the coding for the new file system.

      If you would like to read the Copy+ forums, then you will see more information regarding the issues.

      Copy+ • Index page

      PlusNet Fibre since Jan 2021
      Previously Sky Fibre & Sky BB since 2010.

     

     
    Page 4 of 4 FirstFirst ... 234

    Tags for this Thread

    Posting Permissions

    • You may not post new threads
    • You may not post replies
    • You may not post attachments
    • You may not edit your posts
    •  
    SkyUser - Copyright © 2006-2020. SatDish and NewsreadeR | SkyUser is in no way affiliated with Sky Broadband / BSkyB
    RIPA NOTICE: NO CONSENT IS GIVEN FOR INTERCEPTION OF PAGE TRANSMISSION