Your forum username:
Do you already have an account?
Forgot your password?
  • Log in or Sign up


    Welcome to Sky User - The Unofficial Support Forum for everything Sky! - Proudly helping over 65k members.


    Advertisement

    Results 1 to 9 of 9

    Telephone line not working!

    This is a discussion on Telephone line not working! within the Sky Talk forums, part of the Other Sky help and support category; Our neighbours house was struck by lightning on Friday and our phone line has not worked since. I rang Sky ...

    1. #1
      fossman's Avatar
      fossman is offline Sky User Member
      Exchange: EMLANGL
      Broadband ISP: Max
      Router: Netgear V1 DG834GT
      Sky TV:
      Join Date
      Apr 2008
      Posts
      30
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Telephone line not working!

      Our neighbours house was struck by lightning on Friday and our phone line has not worked since. I rang Sky on Saturday and was told an engineer would call today between 1pm and 6pm to find the problem.

      Needless to say nobody turned up, I would just ring Sky but seeing as I don't have a working landline I don't want to ring the 0844 number from my mobile.

      Is there a cheaper way to ring Sky (ie a local number)?


    2. Advertisement
    3. #2
      Smithy99's Avatar
      Smithy99 is offline Sky User Member
      Exchange: Irby
      Broadband ISP: Max
      Router: Netgear V1 DG834GT
      Sky TV: Sky+ HD
      Join Date
      Jun 2007
      Location
      Wirral
      Posts
      6,739
      Thanks
      0
      Thanked 57 Times in 57 Posts

      Re: Telephone line not working!

      If you pay line rental to BT not Sky then you should just report it to them, they are responsible for the repaires to it.

      Don't confuse SkyTalk with the BT line rental.

    4. #3
      fossman's Avatar
      fossman is offline Sky User Member
      Exchange: EMLANGL
      Broadband ISP: Max
      Router: Netgear V1 DG834GT
      Sky TV:
      Join Date
      Apr 2008
      Posts
      30
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Re: Telephone line not working!

      I use Sky for both calls and line rental, because my line rental is with Sky I have to log the problem with Sky who forward the problem to BT Openreach. The problem I've got is we had an appointment booked (through Sky) for a BT engineer to sort the problem but he never turned up. Now I can't get through to Sky to tell them my phone line is still down because I refuse to pay 0844 prices on my mobile.

    5. #4
      PaulSky's Avatar
      PaulSky is offline Sky User Member
      Exchange:
      Broadband ISP: Max
      Router: Netgear V1 DG834GT
      Sky TV: Sky Basic
      Join Date
      Sep 2007
      Location
      Essex
      Posts
      4,202
      Thanks
      0
      Thanked 16 Times in 16 Posts

      Re: Telephone line not working!

      Call from your neighbours phone?

    6. #5
      fossman's Avatar
      fossman is offline Sky User Member
      Exchange: EMLANGL
      Broadband ISP: Max
      Router: Netgear V1 DG834GT
      Sky TV:
      Join Date
      Apr 2008
      Posts
      30
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Re: Telephone line not working!

      All of the phone lines are down on the whole estate so couldn't use a neighbours. Ended up ringing Sky from work, the bt engineer went to the wrong address yesterday (somewhere 200 miles away apparently) they are sending another one on Saturday morning.

    7. #6
      PaulSky's Avatar
      PaulSky is offline Sky User Member
      Exchange:
      Broadband ISP: Max
      Router: Netgear V1 DG834GT
      Sky TV: Sky Basic
      Join Date
      Sep 2007
      Location
      Essex
      Posts
      4,202
      Thanks
      0
      Thanked 16 Times in 16 Posts

      Re: Telephone line not working!

      200 Miles away? BT at it's best there obviously.

    8. #7
      fossman's Avatar
      fossman is offline Sky User Member
      Exchange: EMLANGL
      Broadband ISP: Max
      Router: Netgear V1 DG834GT
      Sky TV:
      Join Date
      Apr 2008
      Posts
      30
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Re: Telephone line not working!

      My phone line is now working again but the dial tone is different. Normally it is just the one continuous tone but now its two tones like a kind of alarm, does anyone know why this might be like this?

    9. #8
      Woodster's Avatar
      Woodster is offline Sky User Member
      Exchange: 01442
      Broadband ISP: Not on Sky
      Router: Non Sky Router
      Sky TV: Sky+
      Join Date
      Sep 2008
      Location
      Herts
      Posts
      585
      Thanks
      0
      Thanked 21 Times in 21 Posts

      Re: Telephone line not working!

      You probably have a message. Dial 1571.

    10. #9
      fossman's Avatar
      fossman is offline Sky User Member
      Exchange: EMLANGL
      Broadband ISP: Max
      Router: Netgear V1 DG834GT
      Sky TV:
      Join Date
      Apr 2008
      Posts
      30
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Re: Telephone line not working!

      Quote Originally Posted by Woodster View Post
      You probably have a message. Dial 1571.
      Thanks for that, it was a message from Sky about my phone line not working!

     

     

    Tags for this Thread

    Posting Permissions

    • You may not post new threads
    • You may not post replies
    • You may not post attachments
    • You may not edit your posts
    •  
    SkyUser - Copyright © 2006-2020. SatDish and NewsreadeR | SkyUser is in no way affiliated with Sky Broadband / BSkyB
    RIPA NOTICE: NO CONSENT IS GIVEN FOR INTERCEPTION OF PAGE TRANSMISSION