Your forum username:
Do you already have an account?
Forgot your password?
  • Log in or Sign up


    Welcome to Sky User - The Unofficial Support Forum for everything Sky! - Proudly helping over 65k members.


    Advertisement

    Page 7 of 8 FirstFirst ... 5678 LastLast
    Results 61 to 70 of 77
    Like Tree8Likes

    Sky f1 hd red button crashes box

    This is a discussion on Sky f1 hd red button crashes box within the Sky Sports forums, part of the Sky TV Channels category; I hope that footnote isn't a spoiler lettice. I haven't seen it yet & plan to watch the repeat....

    1. #61
      gymno's Avatar
      gymno Guest
      Exchange:
      Broadband ISP:
      Router:
      Sky TV:

      Re: Sky f1 hd red button crashes box

      I hope that footnote isn't a spoiler lettice.

      I haven't seen it yet & plan to watch the repeat.


    2. Advertisement
    3. #62
      Scubbie's Avatar
      Scubbie is offline Sky User Moderator
      Exchange: 02392
      Broadband ISP: Sky Fibre Unlimited
      Router: Sky Q Hub ER110
      Sky TV: Sky+HD box
      Join Date
      Mar 2010
      Location
      Near Portsmouth
      Posts
      28,202
      Thanks
      844
      Thanked 2,223 Times in 2,092 Posts

      Re: Sky f1 hd red button crashes box

      Good result all round then.

      Lets hope it stays the same for the rest of the season.
      PeteF1HD likes this.

      Sky Fibre Unlimited Pro: Connected at 80,000 kbps / 20,000 kbps
      Previous ADSL2+ Speed 19999 kbps 1153 kbps, Line Attenuation 17.5 db 6.9 db, Noise Margin 7.5 dB 8.7 dB
      Speedtest: 17.15MB/s 0.97Mb/s Ping 31 ms

    4. #63
      lettice's Avatar
      lettice is offline Sky User Member
      Exchange: 0.4 mile away and cabinet 350 yards
      Broadband ISP: Sky Broadband Superfast + Boost
      Router: Sky Broadband Hub SR203
      Sky TV: SkyQ2tbV2+mini
      Join Date
      Jun 2011
      Location
      England
      Posts
      2,037
      Thanks
      12
      Thanked 191 Times in 182 Posts

      Re: Sky f1 hd red button crashes box

      Quote Originally Posted by gymno View Post
      I hope that footnote isn't a spoiler lettice.

      I haven't seen it yet & plan to watch the repeat.
      enjoy!

    5. #64
      PeteF1HD's Avatar
      PeteF1HD is offline Sky User Member
      Exchange:
      Broadband ISP: Sky Broadband Unlimited
      Router: D-Link DSL-2640S
      Sky TV: Sky Basic
      Join Date
      Mar 2015
      Posts
      9
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Re: Sky f1 hd red button crashes box

      Hey ho box crashing again

    6. #65
      lettice's Avatar
      lettice is offline Sky User Member
      Exchange: 0.4 mile away and cabinet 350 yards
      Broadband ISP: Sky Broadband Superfast + Boost
      Router: Sky Broadband Hub SR203
      Sky TV: SkyQ2tbV2+mini
      Join Date
      Jun 2011
      Location
      England
      Posts
      2,037
      Thanks
      12
      Thanked 191 Times in 182 Posts

      Re: Sky f1 hd red button crashes box

      Been working fine all weekend for me and working fine today

      Sky f1 hd red button crashes box-skyf1redbutton19apr2015.jpg

    7. #66
      Scubbie's Avatar
      Scubbie is offline Sky User Moderator
      Exchange: 02392
      Broadband ISP: Sky Fibre Unlimited
      Router: Sky Q Hub ER110
      Sky TV: Sky+HD box
      Join Date
      Mar 2010
      Location
      Near Portsmouth
      Posts
      28,202
      Thanks
      844
      Thanked 2,223 Times in 2,092 Posts

      Re: Sky f1 hd red button crashes box

      How did it crash?

      I know from the last update that a BSOD was recognised as still existing. I am also just running the red button on my DRX895 as I type this and it looks as if the STB has frozen whilst loading the F1 screen.



      So as a result I've tested my DRX890 as well. This gave me the same result.

      I shall raise it with the team. I can't see them fixing it today though.

      Sky Fibre Unlimited Pro: Connected at 80,000 kbps / 20,000 kbps
      Previous ADSL2+ Speed 19999 kbps 1153 kbps, Line Attenuation 17.5 db 6.9 db, Noise Margin 7.5 dB 8.7 dB
      Speedtest: 17.15MB/s 0.97Mb/s Ping 31 ms

    8. #67
      PeteF1HD's Avatar
      PeteF1HD is offline Sky User Member
      Exchange:
      Broadband ISP: Sky Broadband Unlimited
      Router: D-Link DSL-2640S
      Sky TV: Sky Basic
      Join Date
      Mar 2015
      Posts
      9
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Re: Sky f1 hd red button crashes box

      Thanks as always. All I can do is keep posting I guess.


    9. #68
      Scubbie's Avatar
      Scubbie is offline Sky User Moderator
      Exchange: 02392
      Broadband ISP: Sky Fibre Unlimited
      Router: Sky Q Hub ER110
      Sky TV: Sky+HD box
      Join Date
      Mar 2010
      Location
      Near Portsmouth
      Posts
      28,202
      Thanks
      844
      Thanked 2,223 Times in 2,092 Posts

      Re: Sky f1 hd red button crashes box

      Aye, for this week though the information has been passed back once more.

      You are not alone.

      Sky Fibre Unlimited Pro: Connected at 80,000 kbps / 20,000 kbps
      Previous ADSL2+ Speed 19999 kbps 1153 kbps, Line Attenuation 17.5 db 6.9 db, Noise Margin 7.5 dB 8.7 dB
      Speedtest: 17.15MB/s 0.97Mb/s Ping 31 ms

    10. #69
      PeteF1HD's Avatar
      PeteF1HD is offline Sky User Member
      Exchange:
      Broadband ISP: Sky Broadband Unlimited
      Router: D-Link DSL-2640S
      Sky TV: Sky Basic
      Join Date
      Mar 2015
      Posts
      9
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Re: Sky f1 hd red button crashes box

      And again. Red button fail at Spanish Grand Prix


      Watch "Sky F1HD RED BUTTON FAIL. SPANISH GP" on YouTube
      https://youtu.be/XWeTO1HEW9c
      Last edited by PeteF1HD; 10-05-15 at 03:55 PM. Reason: To add link

    11. #70
      gymno's Avatar
      gymno Guest
      Exchange:
      Broadband ISP:
      Router:
      Sky TV:

      Re: Sky f1 hd red button crashes box

      Same here.
      It wouldn't load, froze the box & only a full red LED power down would bring the box back to life.

      Mine failed during yesterday's qualifying too but only when exiting the service.
      Pressing the sky button would result in a blue screen but with audio.
      Changing channel was the same but on returning to 407, the picture came back.
      The one time i used the backup button yesterday instead of the sky button to exit the service, all was well with picture & audio.

     

     
    Page 7 of 8 FirstFirst ... 5678 LastLast

    Tags for this Thread

    Posting Permissions

    • You may not post new threads
    • You may not post replies
    • You may not post attachments
    • You may not edit your posts
    •  
    SkyUser - Copyright © 2006-2020. SatDish and NewsreadeR | SkyUser is in no way affiliated with Sky Broadband / BSkyB
    RIPA NOTICE: NO CONSENT IS GIVEN FOR INTERCEPTION OF PAGE TRANSMISSION