Your forum username:
Do you already have an account?
Forgot your password?
  • Log in or Sign up


    Welcome to Sky User - The Unofficial Support Forum for everything Sky! - Proudly helping over 65k members.


    Advertisement

    Results 1 to 4 of 4

    No signal

    This is a discussion on No signal within the Sky & Sky+ TV forums, part of the Other Sky help and support category; Hi all I have an engineer due to come out on Wed afternoon due to not having a signal to ...

    1. #1
      woody11's Avatar
      woody11 is offline Sky User Member
      Exchange: Thatcham
      Broadband ISP: Sky Broadband Unlimited
      Router: Netgear V1 DG834GT
      Sky TV: Sky+HD box
      Join Date
      Nov 2007
      Posts
      37
      Thanks
      23
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      No signal

      Hi all
      I have an engineer due to come out on Wed afternoon due to not having a signal to either of my Sky boxes.
      This happened on Friday night following some rain - then came back on Saturday - but then went again on Sunday night & as of now no signal.

      However last night - I was not able to watch items from my planner - however today I am able to watch them on the box downstairs but not upstairs (i was able to until I re-booted the box earlier today.

      I have tried the various reboots, checking connections, re-sets in the installer menu - without joy.

      Any ideas on what this would be as the errors are not consistent??

      Thanks in advance.


    2. Advertisement
    3. #2
      Exdee's Avatar
      Exdee is offline Sky User Member
      Exchange: LSXXX
      Broadband ISP: Sky Broadband Unlimited
      Router: D-Link DSL-2640S
      Sky TV: Sky+ HD
      Join Date
      Apr 2010
      Posts
      1,556
      Thanks
      22
      Thanked 186 Times in 179 Posts

      Re: No signal

      Could be the wiring or the LNB on your dish. The engineer will take care of it.

    4. The Following User Says Thank You to Exdee For This Useful Post:

      woody11 (17-05-11)

    5. #3
      Kenedin's Avatar
      Kenedin is offline Sky User Member
      Exchange: 0131
      Broadband ISP: Sky Broadband Unlimited
      Router: Sagem F@ST 2504
      Sky TV: Sky+HD Thomson
      Join Date
      Oct 2008
      Location
      Edinburgh, Scotland
      Posts
      2,414
      Thanks
      3
      Thanked 91 Times in 84 Posts

      Re: No signal

      Water's got in somewhere, or, as suggested, you have a cable/LNB fault.
      Panasonic TX-P50G10B, Onkyo HTS 3305, Sky+HD Thomson 4E3007 (with upgraded PSU & WD5000AVDS HDD),

    6. The Following User Says Thank You to Kenedin For This Useful Post:

      woody11 (17-05-11)

    7. #4
      woody11's Avatar
      woody11 is offline Sky User Member
      Exchange: Thatcham
      Broadband ISP: Sky Broadband Unlimited
      Router: Netgear V1 DG834GT
      Sky TV: Sky+HD box
      Join Date
      Nov 2007
      Posts
      37
      Thanks
      23
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Re: No signal

      Thanks for the reply.

      Engineer came out and deemed the dish, LNB & cabling needed replacing - all now works.

      The Sky guy was excellent - friendly and informative.
      Great service - credit where credit is due.

      Regards
      Woody

     

     

    Tags for this Thread

    Posting Permissions

    • You may not post new threads
    • You may not post replies
    • You may not post attachments
    • You may not edit your posts
    •  
    SkyUser - Copyright © 2006-2020. SatDish and NewsreadeR | SkyUser is in no way affiliated with Sky Broadband / BSkyB
    RIPA NOTICE: NO CONSENT IS GIVEN FOR INTERCEPTION OF PAGE TRANSMISSION