Your forum username:
Do you already have an account?
Forgot your password?
  • Log in or Sign up


    Welcome to Sky User - The Unofficial Support Forum for everything Sky! - Proudly helping over 65k members.


    Advertisement

    Results 1 to 2 of 2

    Replaced Box not getting any of the 4 network (film4, ch4, e4 and more4)

    This is a discussion on Replaced Box not getting any of the 4 network (film4, ch4, e4 and more4) within the Sky & Sky+ TV forums, part of the Other Sky help and support category; Hi, I've just replaced my ancient panasonic sky digital box (15 years old) with a slightly newer but still pretty ...

    1. #1
      veryevil's Avatar
      veryevil is offline Sky User Member
      Exchange:
      Broadband ISP: Max
      Router: Sagem F@ST 2504
      Sky TV:
      Join Date
      May 2008
      Posts
      1
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Replaced Box not getting any of the 4 network (film4, ch4, e4 and more4)

      Hi, I've just replaced my ancient panasonic sky digital box (15 years old) with a slightly newer but still pretty old Amstrad drx550.

      I put in my viewing card and I get all my paid channels and everything works fine except that I don't get anything from the 4 network e.g. Channel 4, Film 4, E4 and More 4 as well as their +1 channels.

      It just says "No satellite signal being received" in a FYI box with the number 36 at the end.

      I have forced a software update and also gone into the install menu (services -> system setup -> 0 -> 1 -> select and done a new install and even checked all of the radio settings against my old box.

      I called sky a minute ago and got a woman with a very broad Scottish accent that I could barely understand tell me there is a known issue at the moment and to try again after 3.

      It has been this way since I installed it yesterday.

      Any ideas
      Thanks
      Steven Richardson


    2. Advertisement
    3. #2
      Kenedin's Avatar
      Kenedin is offline Sky User Member
      Exchange: 0131
      Broadband ISP: Sky Broadband Unlimited
      Router: Sagem F@ST 2504
      Sky TV: Sky+HD Thomson
      Join Date
      Oct 2008
      Location
      Edinburgh, Scotland
      Posts
      2,414
      Thanks
      3
      Thanked 91 Times in 84 Posts

      Re: Replaced Box not getting any of the 4 network (film4, ch4, e4 and more4)

      The C4 family of channels are broadcasting normally. As these channels are all on two transponders using low frequencies from Astra (10.714Mhz & 10.729Mhz ) you may have a LNB problem, or your digibox has some kind of tuner fault, not unknown in older Amstrads. It could be either/or. Possibly the box, as your problem only started when you installed it.
      Panasonic TX-P50G10B, Onkyo HTS 3305, Sky+HD Thomson 4E3007 (with upgraded PSU & WD5000AVDS HDD),

     

     

    Tags for this Thread

    Posting Permissions

    • You may not post new threads
    • You may not post replies
    • You may not post attachments
    • You may not edit your posts
    •  
    SkyUser - Copyright © 2006-2020. SatDish and NewsreadeR | SkyUser is in no way affiliated with Sky Broadband / BSkyB
    RIPA NOTICE: NO CONSENT IS GIVEN FOR INTERCEPTION OF PAGE TRANSMISSION