Your forum username:
Do you already have an account?
Forgot your password?
  • Log in or Sign up


    Welcome to Sky User - The Unofficial Support Forum for everything Sky! - Proudly helping over 65k members.


    Advertisement

    Results 1 to 2 of 2

    Low Signal Quality

    This is a discussion on Low Signal Quality within the Sky & Sky+ TV forums, part of the Other Sky help and support category; Hello, The first engineer came out to say the end of the LNB wire was twisted over the box and ...

    1. #1
      kpax88's Avatar
      kpax88 is offline Sky User Member
      Exchange:
      Broadband ISP: Sky Max/Unlimited
      Router: Non Sky Router
      Sky TV: Sky+ HD
      Join Date
      Sep 2007
      Location
      Belfast
      Posts
      84
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Low Signal Quality

      Hello,

      The first engineer came out to say the end of the LNB wire was twisted over the box and he stripped it... fixed the problem when he was here but came back after an hour...

      Second engineer has just came to replace the box with a panasonic, worked when he was here and an hour later its knocked back off again...

      Luckily enough I havent been charged for both times, but how can i get this resolved? the sky engineer said he can't replace the LNB wire and you would have to get a local guy to fix it...

      I have another box downstairs which is working perfect, its just my multiroom that is affected...

      any help or suggestions?

      thanks in advance!


    2. Advertisement
    3. #2
      Kenedin's Avatar
      Kenedin is offline Sky User Member
      Exchange: 0131
      Broadband ISP: Sky Broadband Unlimited
      Router: Sagem F@ST 2504
      Sky TV: Sky+HD Thomson
      Join Date
      Oct 2008
      Location
      Edinburgh, Scotland
      Posts
      2,414
      Thanks
      3
      Thanked 91 Times in 84 Posts

      Re: Low Signal Quality

      Switch boxes from upstairs/downstairs etc and see what happens. Make sure the boxes are switched off at the mains when disconnecting/reconnecting cables.
      Panasonic TX-P50G10B, Onkyo HTS 3305, Sky+HD Thomson 4E3007 (with upgraded PSU & WD5000AVDS HDD),

     

     

    Tags for this Thread

    Posting Permissions

    • You may not post new threads
    • You may not post replies
    • You may not post attachments
    • You may not edit your posts
    •  
    SkyUser - Copyright © 2006-2020. SatDish and NewsreadeR | SkyUser is in no way affiliated with Sky Broadband / BSkyB
    RIPA NOTICE: NO CONSENT IS GIVEN FOR INTERCEPTION OF PAGE TRANSMISSION