Your forum username:
Do you already have an account?
Forgot your password?
  • Log in or Sign up


    Welcome to Sky User - The Unofficial Support Forum for everything Sky! - Proudly helping over 65k members.


    Advertisement

    Results 1 to 7 of 7

    missing channels

    This is a discussion on missing channels within the Sky & Sky+ TV forums, part of the Other Sky help and support category; Hi Is anyone else experienceing missing BBC, ITV channels in the Glossop/North West Region? BBC1 Granada, ITV Granada, ITV2/3/4, Sci ...

    1. #1
      bobbyashmoe's Avatar
      bobbyashmoe is offline Sky User Member
      Exchange: Glossop
      Broadband ISP: Max
      Router: Netgear V1 DG834GT
      Sky TV: Sky+ HD
      Join Date
      Dec 2006
      Location
      Tintwistle
      Posts
      35
      Thanks
      2
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      missing channels


      Hi Is anyone else experienceing missing BBC, ITV channels in the Glossop/North West Region? BBC1 Granada, ITV Granada, ITV2/3/4, Sci Fi, BBCHD and so on? Also Movies and others

      Thanks
      Last edited by bobbyashmoe; 21-12-09 at 06:37 PM.


    2. Advertisement
    3. #2
      Alan b's Avatar
      Alan b is offline Sky User Member
      Exchange:
      Broadband ISP: Unlimited
      Router: Netgear V2 DG934G
      Sky TV: 2 x Sky+ HD
      Join Date
      Sep 2006
      Posts
      4,205
      Thanks
      18
      Thanked 58 Times in 54 Posts

      Re: missing channels

      Have you tried removing your viewing card, turning off your box for 3 minutes before powering it back up and reinserting the card. This should download all the channels again.

    4. #3
      bobbyashmoe's Avatar
      bobbyashmoe is offline Sky User Member
      Exchange: Glossop
      Broadband ISP: Max
      Router: Netgear V1 DG834GT
      Sky TV: Sky+ HD
      Join Date
      Dec 2006
      Location
      Tintwistle
      Posts
      35
      Thanks
      2
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Re: missing channels

      Yeah tried that, I have a hd box and a sky+ box and the same problem on both boxes. When I check the signal strength on a channel I can get I have strong signals on both. When I check the signal on one of the missing channels I only have 1 set of signals. Any Ideas?

    5. #4
      Old_nick's Avatar
      Old_nick is offline Sky User Member
      Exchange:
      Broadband ISP: Be Unlimited
      Router: Non Sky Router
      Sky TV: Sky+ HD
      Join Date
      Aug 2007
      Posts
      1,241
      Thanks
      3
      Thanked 17 Times in 17 Posts

      Re: missing channels

      Ice on the LNB ? Or a faulty LNB.

    6. #5
      Kenedin's Avatar
      Kenedin is offline Sky User Member
      Exchange: 0131
      Broadband ISP: Sky Broadband Unlimited
      Router: Sagem F@ST 2504
      Sky TV: Sky+HD Thomson
      Join Date
      Oct 2008
      Location
      Edinburgh, Scotland
      Posts
      2,414
      Thanks
      3
      Thanked 91 Times in 84 Posts

      Re: missing channels

      Try each box separately. Switch off and unplug the other box, and disconnect the Dish Inputs. One of the boxes may be faulty. Which make are the digiboxes?
      Panasonic TX-P50G10B, Onkyo HTS 3305, Sky+HD Thomson 4E3007 (with upgraded PSU & WD5000AVDS HDD),

    7. #6
      bobbyashmoe's Avatar
      bobbyashmoe is offline Sky User Member
      Exchange: Glossop
      Broadband ISP: Max
      Router: Netgear V1 DG834GT
      Sky TV: Sky+ HD
      Join Date
      Dec 2006
      Location
      Tintwistle
      Posts
      35
      Thanks
      2
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Re: missing channels

      working now, boxes reset themselves and Voila, sometimes wonder if it's sky......

    8. #7
      Kenedin's Avatar
      Kenedin is offline Sky User Member
      Exchange: 0131
      Broadband ISP: Sky Broadband Unlimited
      Router: Sagem F@ST 2504
      Sky TV: Sky+HD Thomson
      Join Date
      Oct 2008
      Location
      Edinburgh, Scotland
      Posts
      2,414
      Thanks
      3
      Thanked 91 Times in 84 Posts

      Re: missing channels

      Quote Originally Posted by bobbyashmoe View Post
      working now, boxes reset themselves and Voila, sometimes wonder if it's sky......
      .....more like the weather!
      Panasonic TX-P50G10B, Onkyo HTS 3305, Sky+HD Thomson 4E3007 (with upgraded PSU & WD5000AVDS HDD),

     

     

    Tags for this Thread

    Posting Permissions

    • You may not post new threads
    • You may not post replies
    • You may not post attachments
    • You may not edit your posts
    •  
    SkyUser - Copyright © 2006-2020. SatDish and NewsreadeR | SkyUser is in no way affiliated with Sky Broadband / BSkyB
    RIPA NOTICE: NO CONSENT IS GIVEN FOR INTERCEPTION OF PAGE TRANSMISSION