Your forum username:
Do you already have an account?
Forgot your password?
  • Log in or Sign up


    Welcome to Sky User - The Unofficial Support Forum for everything Sky! - Proudly helping over 65k members.


    Advertisement

    Results 1 to 10 of 10

    can't get any channel 5 channels

    This is a discussion on can't get any channel 5 channels within the Sky & Sky+ TV forums, part of the Other Sky help and support category; Hi, Since this morning, we have been unable to get any of the channel 5 channels on our sky box. ...

    1. #1
      gizmo001i's Avatar
      gizmo001i is offline Sky User Member
      Exchange: 01502
      Broadband ISP: Max
      Router: Netgear V2 DG934G
      Sky TV: Sky+HD box
      Join Date
      Feb 2008
      Posts
      38
      Thanks
      1
      Thanked 1 Time in 1 Post

      can't get any channel 5 channels

      Hi,
      Since this morning, we have been unable to get any of the channel 5 channels on our sky box. Everything was fine yesterday, but we now keep getting the message "no satellite signal is being received." This seems to be only affecting the channel 5 channels. Any help will be very appreciated.
      Many thanks
      Ian


    2. Advertisement
    3. #2
      Proppinupthebar's Avatar
      Proppinupthebar is offline Sky User Beta tester
      Exchange: Locks Heath
      Broadband ISP: Sky Max
      Router: Sagem F@ST 2504
      Sky TV: 2*Sky+, Sky+ HD
      Join Date
      Nov 2007
      Posts
      962
      Thanks
      1
      Thanked 4 Times in 4 Posts

      Re: can't get any channel 5 channels

      I know an amplifier went pop at Arqiva today who uplink these channels. There was also a change made to the data in the stream, your box should have updated but didn't. A reboot will fix it. Is your box an Amstrad by chance?

    4. #3
      gizmo001i's Avatar
      gizmo001i is offline Sky User Member
      Exchange: 01502
      Broadband ISP: Max
      Router: Netgear V2 DG934G
      Sky TV: Sky+HD box
      Join Date
      Feb 2008
      Posts
      38
      Thanks
      1
      Thanked 1 Time in 1 Post

      Re: can't get any channel 5 channels

      Hi,
      Our box is a PACE box, but I will try to do a reboot. I will give it a go in a little while and let you know.
      Many thanks for the advice
      Ian

    5. #4
      gizmo001i's Avatar
      gizmo001i is offline Sky User Member
      Exchange: 01502
      Broadband ISP: Max
      Router: Netgear V2 DG934G
      Sky TV: Sky+HD box
      Join Date
      Feb 2008
      Posts
      38
      Thanks
      1
      Thanked 1 Time in 1 Post

      Re: can't get any channel 5 channels

      Just rebotted and have now got channel 5 back again.
      Many thanks for your help
      Ian

    6. #5
      Proppinupthebar's Avatar
      Proppinupthebar is offline Sky User Beta tester
      Exchange: Locks Heath
      Broadband ISP: Sky Max
      Router: Sagem F@ST 2504
      Sky TV: 2*Sky+, Sky+ HD
      Join Date
      Nov 2007
      Posts
      962
      Thanks
      1
      Thanked 4 Times in 4 Posts

      Re: can't get any channel 5 channels

      Quote Originally Posted by gizmo001i View Post
      Just rebotted and have now got channel 5 back again.
      Many thanks for your help
      Ian
      You don't know if the last channel you were watching before it went was c5 do you?

    7. #6
      gizmo001i's Avatar
      gizmo001i is offline Sky User Member
      Exchange: 01502
      Broadband ISP: Max
      Router: Netgear V2 DG934G
      Sky TV: Sky+HD box
      Join Date
      Feb 2008
      Posts
      38
      Thanks
      1
      Thanked 1 Time in 1 Post

      Re: can't get any channel 5 channels

      No it wouldn't have been. We have a DVD recorder with a rewindable buffer and we first noticed the problem when the Sky box switched over to channel 5 (using the planner function) this morning and the "no signal" message came up immediately. But once again, many thanks for your help as it seems to have cured it.
      Ian

    8. #7
      Alan b's Avatar
      Alan b is offline Sky User Member
      Exchange:
      Broadband ISP: Unlimited
      Router: Netgear V2 DG934G
      Sky TV: 2 x Sky+ HD
      Join Date
      Sep 2006
      Posts
      4,204
      Thanks
      18
      Thanked 58 Times in 54 Posts

      Re: can't get any channel 5 channels

      I'm getting the old "No Signal being received" message on channel 5 as well, I will do a reboot when there is nothing on the box. Why is this suddenly happening then ?

    9. #8
      Proppinupthebar's Avatar
      Proppinupthebar is offline Sky User Beta tester
      Exchange: Locks Heath
      Broadband ISP: Sky Max
      Router: Sagem F@ST 2504
      Sky TV: 2*Sky+, Sky+ HD
      Join Date
      Nov 2007
      Posts
      962
      Thanks
      1
      Thanked 4 Times in 4 Posts

      Re: can't get any channel 5 channels

      A change made last week.

    10. #9
      Alan b's Avatar
      Alan b is offline Sky User Member
      Exchange:
      Broadband ISP: Unlimited
      Router: Netgear V2 DG934G
      Sky TV: 2 x Sky+ HD
      Join Date
      Sep 2006
      Posts
      4,204
      Thanks
      18
      Thanked 58 Times in 54 Posts

      Re: can't get any channel 5 channels

      Ahh I see (as in your post above). I still haven't got around to rebooting my box.

    11. #10
      lilacspodge's Avatar
      lilacspodge is offline Sky User Member
      Exchange:
      Broadband ISP: Other ISP
      Router: Non Sky Router
      Sky TV: Sky Basic
      Join Date
      Sep 2009
      Posts
      1
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Re: can't get any channel 5 channels

      I have the same problem, been going on for ages. I phoned sky who did some tests with me which didn't work so they said I would need an engineer, I have just tried a process found on another site and got channel 5 back but am still missing fiver and five us.

     

     

    Tags for this Thread

    Posting Permissions

    • You may not post new threads
    • You may not post replies
    • You may not post attachments
    • You may not edit your posts
    •  
    SkyUser - Copyright © 2006-2020. SatDish and NewsreadeR | SkyUser is in no way affiliated with Sky Broadband / BSkyB
    RIPA NOTICE: NO CONSENT IS GIVEN FOR INTERCEPTION OF PAGE TRANSMISSION