Your forum username:
Do you already have an account?
Forgot your password?
  • Log in or Sign up


    Welcome to Sky User - The Unofficial Support Forum for everything Sky! - Proudly helping over 65k members.


    Advertisement

    Results 1 to 7 of 7

    Can anyone Help? I broke it!!!

    This is a discussion on Can anyone Help? I broke it!!! within the Sky & Sky+ TV forums, part of the Other Sky help and support category; Was trying to watch somthin that i recorded a while ago but it said "copy" on, Didnt know what it ...

    1. #1
      magie's Avatar
      magie is offline Sky User Member
      Exchange:
      Broadband ISP: Sky Base
      Router: Netgear V1 DG834GT
      Sky TV: Sky Basic
      Join Date
      Jan 2009
      Posts
      2
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Can anyone Help? I broke it!!!

      Was trying to watch somthin that i recorded a while ago but it said "copy" on, Didnt know what it was so i just pressed it now I can get the sound but the screen is blank, Can anyone help?? what did i do?


    2. Advertisement
    3. #2
      Smithy99's Avatar
      Smithy99 is offline Sky User Member
      Exchange: Irby
      Broadband ISP: Max
      Router: Netgear V1 DG834GT
      Sky TV: Sky+ HD
      Join Date
      Jun 2007
      Location
      Wirral
      Posts
      6,739
      Thanks
      0
      Thanked 57 Times in 57 Posts

      Re: Can anyone Help? I broke it!!!

      You have set the receiver to send the picture to the VCR scart. You should be able to stop it by pressing the stop button (the one with the white square on).

      Failing that, you could unplug it for a few seconds.

    4. #3
      magie's Avatar
      magie is offline Sky User Member
      Exchange:
      Broadband ISP: Sky Base
      Router: Netgear V1 DG834GT
      Sky TV: Sky Basic
      Join Date
      Jan 2009
      Posts
      2
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Re: Can anyone Help? I broke it!!!

      uh oh, i tried both of them and they aint worked

    5. #4
      newbuilder's Avatar
      newbuilder is offline Sky User Member
      Exchange:
      Broadband ISP: Sky Broadband Unlimited
      Router: Non Sky Router
      Sky TV: Sky+HD box
      Join Date
      Jan 2007
      Posts
      445
      Thanks
      4
      Thanked 5 Times in 5 Posts

      Re: Can anyone Help? I broke it!!!

      If you can get back into the planner, highlight the programme that has copy next to it and pres the red button again. This will take the copy feature off and revert it back to viewed/recorded etc.

      Have you also checked the scart plugs at the back of the box and where they are going to make sure they are seated properly?
      ------

      Advice given is in good faith and if taken is done so at your own risk. If in doubt consult a qualified person.

    6. #5
      steve16751's Avatar
      steve16751 is offline Sky User Member
      Exchange: newas
      Broadband ISP: Sky Broadband Unlimited
      Router: Netgear V2 DG934G
      Sky TV: Sky+ HD
      Join Date
      Apr 2008
      Location
      washington
      Posts
      2,867
      Thanks
      1
      Thanked 25 Times in 25 Posts

      Re: Can anyone Help? I broke it!!!

      If you just press copy again it will go back to recorded/viewed

    7. #6
      steve16751's Avatar
      steve16751 is offline Sky User Member
      Exchange: newas
      Broadband ISP: Sky Broadband Unlimited
      Router: Netgear V2 DG934G
      Sky TV: Sky+ HD
      Join Date
      Apr 2008
      Location
      washington
      Posts
      2,867
      Thanks
      1
      Thanked 25 Times in 25 Posts

      Re: Can anyone Help? I broke it!!!

      newbuilder
      I see you have said the same anyway does work tried it
      Last edited by steve16751; 13-01-09 at 02:09 PM.

    8. #7
      steve16751's Avatar
      steve16751 is offline Sky User Member
      Exchange: newas
      Broadband ISP: Sky Broadband Unlimited
      Router: Netgear V2 DG934G
      Sky TV: Sky+ HD
      Join Date
      Apr 2008
      Location
      washington
      Posts
      2,867
      Thanks
      1
      Thanked 25 Times in 25 Posts

      Re: Can anyone Help? I broke it!!!

      Hi Magie
      Have you Tried it No matter what you do if you press the same button twice it reverts back to the original I think it is a fail safe Let us know if every thing is OK

     

     

    Tags for this Thread

    Posting Permissions

    • You may not post new threads
    • You may not post replies
    • You may not post attachments
    • You may not edit your posts
    •  
    SkyUser - Copyright © 2006-2020. SatDish and NewsreadeR | SkyUser is in no way affiliated with Sky Broadband / BSkyB
    RIPA NOTICE: NO CONSENT IS GIVEN FOR INTERCEPTION OF PAGE TRANSMISSION