Your forum username:
Do you already have an account?
Forgot your password?
  • Log in or Sign up


    Welcome to Sky User - The Unofficial Support Forum for everything Sky! - Proudly helping over 65k members.


    Advertisement

    Results 1 to 7 of 7

    sky channels screwed up

    This is a discussion on sky channels screwed up within the Sky & Sky+ TV forums, part of the Other Sky help and support category; i was going thru channels last night went to sky channel 159 (paracomedy2+) it came up with message saying to ...

    1. #1
      guysteruk's Avatar
      guysteruk is offline Sky User Member
      Exchange:
      Broadband ISP: Sky Fibre Unlimited
      Router: Sky Hub SR102
      Sky TV: Sky+HD box
      Join Date
      Nov 2007
      Posts
      66
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      sky channels screwed up

      i was going thru channels last night went to sky channel 159 (paracomedy2+) it came up with message saying to call sky to upgrade to this channel for 1pound a month. i already pay this for channel in the basic 6 mix package and have told sky this and sky have already sent 2 signals to box and channel is still not going on!!. anyone else experienced this kind of thing?


    2. Advertisement
    3. #2
      Rick-uk's Avatar
      Rick-uk is offline Sky User Member
      Exchange: 01275
      Broadband ISP: Max
      Router: Netgear V1 DG834GT
      Sky TV:
      Join Date
      Dec 2006
      Posts
      51
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Re: sky channels screwed up

      That channel is not working for me either. Asks me to upgrade for 1.00. I was sure I had this channel previously but have just changed my mixes (stopped kids and added documentaries) so was not sure if that is what had caused it.

    4. #3
      guysteruk's Avatar
      guysteruk is offline Sky User Member
      Exchange:
      Broadband ISP: Sky Fibre Unlimited
      Router: Sky Hub SR102
      Sky TV: Sky+HD box
      Join Date
      Nov 2007
      Posts
      66
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Re: sky channels screwed up

      yeah when i called sky up they said they might want to send someone out to replace the box in case its faulty theres nothing wrong with the box i know this for a fact cos i happened to have a spare sky box in cupboard and i connected that box up and put viewing card in it and its showing same message on that channel

    5. #4
      Wingco's Avatar
      Wingco is offline Sky User Member
      Exchange:
      Broadband ISP: Sky Max
      Router: Netgear V2 DG934G
      Sky TV: Sky+ HD
      Join Date
      Jun 2008
      Posts
      296
      Thanks
      19
      Thanked 6 Times in 6 Posts

      Re: sky channels screwed up

      Have you tried a Planner Rebuild?. Services, 4, 01 SELECT?.

    6. #5
      guysteruk's Avatar
      guysteruk is offline Sky User Member
      Exchange:
      Broadband ISP: Sky Fibre Unlimited
      Router: Sky Hub SR102
      Sky TV: Sky+HD box
      Join Date
      Nov 2007
      Posts
      66
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Re: sky channels screwed up

      yes i have tryed a planner rebuild and its still not working however like i said in previous post i have tryed to get that channel with another spare box and its not working on spare box so clearly that tells you it didnt need planner rebuild ive reported the problem AGAIN to sky and they emailed viewing card department who i have been told will try sending out a stronger signal

    7. #6
      Sam Radford's Avatar
      Sam Radford is offline Sky User Member
      Exchange: 01439
      Broadband ISP: Not on Sky
      Router:
      Sky TV:
      Join Date
      Oct 2007
      Posts
      685
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Re: sky channels screwed up

      Quote Originally Posted by guysteruk View Post
      who i have been told will try sending out a stronger signal
      Best of luck with that. SES-Astra control the signal strength. Nothing to do with Sky.

    8. #7
      guysteruk's Avatar
      guysteruk is offline Sky User Member
      Exchange:
      Broadband ISP: Sky Fibre Unlimited
      Router: Sky Hub SR102
      Sky TV: Sky+HD box
      Join Date
      Nov 2007
      Posts
      66
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Re: sky channels screwed up

      sky apparently had sent a "scanny" signal to the box and that channel came back on last night at 7pm.

     

     

    Tags for this Thread

    Posting Permissions

    • You may not post new threads
    • You may not post replies
    • You may not post attachments
    • You may not edit your posts
    •  
    SkyUser - Copyright © 2006-2020. SatDish and NewsreadeR | SkyUser is in no way affiliated with Sky Broadband / BSkyB
    RIPA NOTICE: NO CONSENT IS GIVEN FOR INTERCEPTION OF PAGE TRANSMISSION