Your forum username:
Do you already have an account?
Forgot your password?
  • Log in or Sign up


    Welcome to Sky User - The Unofficial Support Forum for everything Sky! - Proudly helping over 65k members.


    Advertisement

    Results 1 to 7 of 7

    Baldman looking for help

    This is a discussion on Baldman looking for help within the Sky & Sky+ TV forums, part of the Other Sky help and support category; Hi Guys thank you for letting me into your forums, as you can see i am new here so please ...

    1. #1
      Baldmechanic's Avatar
      Baldmechanic is offline Sky User Member
      Exchange:
      Broadband ISP: Max
      Router: Netgear V1 DG834GT
      Sky TV:
      Join Date
      Aug 2008
      Posts
      3
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Baldman looking for help

      Hi Guys thank you for letting me into your forums, as you can see i am new here so please be gentle with me , ok let's see if you can help me with this little teaser, ok i have had sky for 9 years now and i use a 8 way lnb and two sky digi boxes one downstairs and one upstairs and a magic eye on the upstairs box, But last week i took advantage of the sky offers and was the proud owner of a brand new sky plus box and multiroom subscription.The sky plus box is fitted upstairs and they also changed my downstairs box for a new thompson model and issued me with another card, ok this is the question i have just purchased another sky+ box and i have fitted it downstairs myself(yes dual cables from lnb and rf2 outlet set to on) do i have to ring sky to get it set up? (ie changing boxes) and could the magic eye run from another seperate bedroom and control the sky+ downstairs inc recording and using planner? any help would be appreciated, and thank you for taking the time to look at my little dilema


    2. Advertisement
    3. #2
      NewsreadeR's Avatar
      NewsreadeR is offline Site Founder
      Exchange: Marshalls Cross
      Broadband ISP: Sky Broadband Unlimited
      Router: Sagem F@ST 2504n
      Sky TV: Sky+HD box
      Join Date
      Aug 2006
      Location
      St Helens
      Posts
      22,227
      Thanks
      108
      Thanked 390 Times in 314 Posts
      Blog Entries
      48

      Re: Baldman looking for help

      If you have a spare card, you will need to ring Sky to get it paired. You would also need to pay another 10 multiroom, if you want to watch all the channels on it.
      ~ Never, ever, argue with an idiot. They'll drag you down to their level and beat you with experience ~

    4. #3
      PaulSky's Avatar
      PaulSky is offline Sky User Member
      Exchange:
      Broadband ISP: Max
      Router: Netgear V1 DG834GT
      Sky TV: Sky Basic
      Join Date
      Sep 2007
      Location
      Essex
      Posts
      4,202
      Thanks
      0
      Thanked 16 Times in 16 Posts

      Re: Baldman looking for help

      But last week i took advantage of the sky offers and was the proud owner of a brand new sky plus box and multiroom subscription
      Looks like it's just a call to Sky to pair the card to the box.

    5. #4
      Baldmechanic's Avatar
      Baldmechanic is offline Sky User Member
      Exchange:
      Broadband ISP: Max
      Router: Netgear V1 DG834GT
      Sky TV:
      Join Date
      Aug 2008
      Posts
      3
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Re: Baldman looking for help

      Contacted sky today and they are having problems thier end, and said they would get back to me within 48hrs, will let you know what happens, if it is true, that i have to pay another 10 on top of the 10 extra i am currently paying for multiroom then sky can take a run and jump lol, may as well gone the full hog and had HD

    6. #5
      NewsreadeR's Avatar
      NewsreadeR is offline Site Founder
      Exchange: Marshalls Cross
      Broadband ISP: Sky Broadband Unlimited
      Router: Sagem F@ST 2504n
      Sky TV: Sky+HD box
      Join Date
      Aug 2006
      Location
      St Helens
      Posts
      22,227
      Thanks
      108
      Thanked 390 Times in 314 Posts
      Blog Entries
      48

      Re: Baldman looking for help

      Multiroom is 10 per STB not per household.
      ~ Never, ever, argue with an idiot. They'll drag you down to their level and beat you with experience ~

    7. #6
      Baldmechanic's Avatar
      Baldmechanic is offline Sky User Member
      Exchange:
      Broadband ISP: Max
      Router: Netgear V1 DG834GT
      Sky TV:
      Join Date
      Aug 2008
      Posts
      3
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Re: Baldman looking for help

      Ok guys all sorted now, the card would not pair up to the box because it was a faulty card, new card fitted and sky+ working upstairs, and sky+ working downstairs and also Magic eye working in spare room, so all fixed and working and at no extra cost, so only paying for multiroom which is 10 per month extra , ty for your help

    8. #7
      Sam Radford's Avatar
      Sam Radford is offline Sky User Member
      Exchange: 01439
      Broadband ISP: Not on Sky
      Router:
      Sky TV:
      Join Date
      Oct 2007
      Posts
      685
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Re: Baldman looking for help

      I think you caused confusion by saying you had installed 3 Digiboxes, not 2.

     

     

    Tags for this Thread

    Posting Permissions

    • You may not post new threads
    • You may not post replies
    • You may not post attachments
    • You may not edit your posts
    •  
    SkyUser - Copyright © 2006-2020. SatDish and NewsreadeR | SkyUser is in no way affiliated with Sky Broadband / BSkyB
    RIPA NOTICE: NO CONSENT IS GIVEN FOR INTERCEPTION OF PAGE TRANSMISSION