Your forum username:
Do you already have an account?
Forgot your password?
  • Log in or Sign up


    Welcome to Sky User - The Unofficial Support Forum for everything Sky! - Proudly helping over 65k members.


    Advertisement

    Page 1 of 2 12 LastLast
    Results 1 to 10 of 11

    Quick question, is this the old sky+ box?

    This is a discussion on Quick question, is this the old sky+ box? within the Sky & Sky+ TV forums, part of the Other Sky help and support category; pic coming... My folks had sky+ installed in December, the box went faulty and the contractor has replaced it with ...

    1. #1
      rbentley's Avatar
      rbentley is offline Sky User Member
      Exchange:
      Broadband ISP: Max
      Router:
      Sky TV:
      Join Date
      Sep 2006
      Posts
      120
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Quick question, is this the old sky+ box?

      pic coming...

      My folks had sky+ installed in December, the box went faulty and the contractor has replaced it with this (which is faulty too, btw)

      I'm pretty sure if it is the old box (could you please confirm) then they would be within their rights to demand the newer version (which they purchased). This thing doesn't even have sky anytime on it.
      Last edited by rbentley; 17-07-08 at 06:09 PM.


    2. Advertisement
    3. #2
      Brian69's Avatar
      Brian69 is offline Sky User Member
      Exchange: Kings Lynn
      Broadband ISP: Sky Unlimited
      Router: Non Sky Router
      Sky TV: Sky+ HD
      Join Date
      Feb 2008
      Posts
      2,971
      Thanks
      0
      Thanked 6 Times in 5 Posts

      Re: Quick question, is this the old sky+ box?

      It is the second Pace Sky+ box, same as mine, you are right ,it does not have Anytime (this is a disadvantage?)
      it has a 40Gig HD, but is easy to upgrade. Mine has never missed a beat and will remain in use untill I make the switch to HD. (not untill the second box is well established)

    4. #3
      rbentley's Avatar
      rbentley is offline Sky User Member
      Exchange:
      Broadband ISP: Max
      Router:
      Sky TV:
      Join Date
      Sep 2006
      Posts
      120
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Re: Quick question, is this the old sky+ box?

      It's manufactured by Amstrad, right?

    5. #4
      Brian69's Avatar
      Brian69 is offline Sky User Member
      Exchange: Kings Lynn
      Broadband ISP: Sky Unlimited
      Router: Non Sky Router
      Sky TV: Sky+ HD
      Join Date
      Feb 2008
      Posts
      2,971
      Thanks
      0
      Thanked 6 Times in 5 Posts

      Re: Quick question, is this the old sky+ box?

      No it is a Pace. the amstrad looks similar, but has the card slot on the other side, and the top is differant (I think)

    6. #5
      rbentley's Avatar
      rbentley is offline Sky User Member
      Exchange:
      Broadband ISP: Max
      Router:
      Sky TV:
      Join Date
      Sep 2006
      Posts
      120
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Re: Quick question, is this the old sky+ box?

      Quote Originally Posted by Brian69 View Post
      No it is a Pace. the amstrad looks similar, but has the card slot on the other side, and the top is differant (I think)
      ok, i found the pic on google. Here's my own.

      Last edited by rbentley; 17-07-08 at 06:19 PM.

    7. #6
      Brian69's Avatar
      Brian69 is offline Sky User Member
      Exchange: Kings Lynn
      Broadband ISP: Sky Unlimited
      Router: Non Sky Router
      Sky TV: Sky+ HD
      Join Date
      Feb 2008
      Posts
      2,971
      Thanks
      0
      Thanked 6 Times in 5 Posts

      Re: Quick question, is this the old sky+ box?

      That is an amstrad, same as the pace you put up first but I think the HD upgrade is differant (the original was 40 gig)
      I suppose you could try and get a newer version with Anytime, but I bet Sky would not have to supply one. Apart from anytime, what is wrong with it?
      Last edited by Brian69; 17-07-08 at 06:36 PM.

    8. #7
      dholdi's Avatar
      dholdi is offline Sky User Beta tester
      Exchange: LCRIB
      Broadband ISP: Sky Fibre Unlimited Pro
      Router: Sky Hub SR101
      Sky TV: Sky+ HD
      Join Date
      Oct 2006
      Location
      Preston
      Posts
      5,295
      Thanks
      34
      Thanked 47 Times in 45 Posts

      Re: Quick question, is this the old sky+ box?

      I have the same model amstrad box and apart from it looking a bit "brickish" in comparison to the new Amstrad standard digibox it replaced I cant complain about its performance. It doesnt have anytime, but I dont really miss that because I never had it. The best bit was I was given it for free


    9. #8
      Brian69's Avatar
      Brian69 is offline Sky User Member
      Exchange: Kings Lynn
      Broadband ISP: Sky Unlimited
      Router: Non Sky Router
      Sky TV: Sky+ HD
      Join Date
      Feb 2008
      Posts
      2,971
      Thanks
      0
      Thanked 6 Times in 5 Posts

      Re: Quick question, is this the old sky+ box?

      @ dholdi.
      Apart from cosmetic differances between the Pace v2 and the amstrad, I think revews at the time said they were very much alike. have you tried upgrading the HD yet? I changed mine for a 120gig ages ago and it has been fine.

    10. #9
      dholdi's Avatar
      dholdi is offline Sky User Beta tester
      Exchange: LCRIB
      Broadband ISP: Sky Fibre Unlimited Pro
      Router: Sky Hub SR101
      Sky TV: Sky+ HD
      Join Date
      Oct 2006
      Location
      Preston
      Posts
      5,295
      Thanks
      34
      Thanked 47 Times in 45 Posts

      Re: Quick question, is this the old sky+ box?

      Brian, no I havent but I do have an ide 120gig drive spare so might give it a whirl. They dont need to be any particular make do they ? I'm pretty sure the one I have is a Maxtor.
      Last edited by dholdi; 17-07-08 at 10:19 PM.


    11. #10
      Brian69's Avatar
      Brian69 is offline Sky User Member
      Exchange: Kings Lynn
      Broadband ISP: Sky Unlimited
      Router: Non Sky Router
      Sky TV: Sky+ HD
      Join Date
      Feb 2008
      Posts
      2,971
      Thanks
      0
      Thanked 6 Times in 5 Posts

      Re: Quick question, is this the old sky+ box?

      The pace uses a maxtor so I cant see any problems. But I have never tried to change a HD on any other make.

     

     
    Page 1 of 2 12 LastLast

    Tags for this Thread

    Posting Permissions

    • You may not post new threads
    • You may not post replies
    • You may not post attachments
    • You may not edit your posts
    •  
    SkyUser - Copyright © 2006-2020. SatDish and NewsreadeR | SkyUser is in no way affiliated with Sky Broadband / BSkyB
    RIPA NOTICE: NO CONSENT IS GIVEN FOR INTERCEPTION OF PAGE TRANSMISSION