Your forum username:
Do you already have an account?
Forgot your password?
  • Log in or Sign up


    Welcome to Sky User - The Unofficial Support Forum for everything Sky! - Proudly helping over 65k members.


    Advertisement

    Results 1 to 3 of 3

    no signal being received code 29

    This is a discussion on no signal being received code 29 within the Sky & Sky+ TV forums, part of the Other Sky help and support category; hi, does anyone know what code 29 is. we have not signal or quality at all. HELP!!!!!!!...

    1. #1
      walkers090170's Avatar
      walkers090170 is offline Sky User Member
      Exchange: 01279
      Broadband ISP: Connect
      Router: Netgear V2 DG934G
      Sky TV:
      Join Date
      Jun 2008
      Posts
      1
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      no signal being received code 29

      hi,
      does anyone know what code 29 is. we have not signal or quality at all. HELP!!!!!!!


    2. Advertisement
    3. #2
      Hornet's Avatar
      Hornet is offline Sky User Member
      Exchange: Eastbourne, SDESTBR
      Broadband ISP: Sky Fibre Unlimited
      Router: Billion Bipac 7800N
      Sky TV: Sky+HD box
      Join Date
      Aug 2006
      Location
      Sunshine Coast
      Posts
      696
      Thanks
      1
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Re: no signal being received code 29

      NSS No. 29 is usually an indication of a fault, your box is not receiving any signal whatsoever from your dish. Check the cabling. try a replacement box if you can but if that doesn't sort it it'll be a callout. often misalignment or a faulty LNB can cause the '29' error code.

    4. #3
      beerwego's Avatar
      beerwego is offline Sky User Member
      Exchange: 6425
      Broadband ISP: Sky Base
      Router: Netgear V1 DG834GT
      Sky TV: Sky Basic
      Join Date
      Nov 2008
      Posts
      7
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Re: no signal being received code 29

      Hi I had the same fault on mine try the cable .I had no signal at all ,and all I did was screw the connecion on to the cable a bit tighter it seemed to do the trick.hope this helps

     

     

    LinkBacks (?)

    1. 27-06-08, 06:23 PM

    Tags for this Thread

    Posting Permissions

    • You may not post new threads
    • You may not post replies
    • You may not post attachments
    • You may not edit your posts
    •  
    SkyUser - Copyright © 2006-2020. SatDish and NewsreadeR | SkyUser is in no way affiliated with Sky Broadband / BSkyB
    RIPA NOTICE: NO CONSENT IS GIVEN FOR INTERCEPTION OF PAGE TRANSMISSION