Your forum username:
Do you already have an account?
Forgot your password?
  • Log in or Sign up


    Welcome to Sky User - The Unofficial Support Forum for everything Sky! - Proudly helping over 65k members.


    Advertisement

    Results 1 to 4 of 4

    Sky + not recording

    This is a discussion on Sky + not recording within the Sky & Sky+ TV forums, part of the Other Sky help and support category; Hi, Newbie here. I've been having problems with my Sky+ not recording when the programme to be recorded is on ...

    1. #1
      christine42's Avatar
      christine42 is offline Sky User Member
      Exchange:
      Broadband ISP: Base
      Router: Non Sky Router
      Sky TV:
      Join Date
      May 2008
      Posts
      2
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Sky + not recording

      Hi,

      Newbie here.

      I've been having problems with my Sky+ not recording when the programme to be recorded is on a different channel to the one it's been left on eg this morning sky left on nick jr (615) and wanted it to record F1 qualifying on ITV (103), it won't change channels and i get the message 'failed'.

      Any ideas?

      Thanks

      Christine


    2. Advertisement
    3. #2
      reddwarfcrew's Avatar
      reddwarfcrew is offline Sky User Moderator
      Exchange:
      Broadband ISP: Sky Fibre Unlimited Pro
      Router: Sky Hub SR102
      Sky TV: Sky+HD box
      Join Date
      Sep 2006
      Posts
      6,088
      Thanks
      32
      Thanked 93 Times in 86 Posts

      Re: Sky + not recording

      first get the admin team to change your username on here as you are broadcasting your email address to the world.

      as for the sky+, go into the services menu, system set up and signal test and post back with what it shows.

    4. #3
      christine42's Avatar
      christine42 is offline Sky User Member
      Exchange:
      Broadband ISP: Base
      Router: Non Sky Router
      Sky TV:
      Join Date
      May 2008
      Posts
      2
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Re: Sky + not recording

      Thanks,

      Got user name changed.

      Signal test

      Input 1 signal strength - just over 1/2 across
      Input 1 signal quality - 3/4 across
      Input 1 lock indicator - ok
      Input 1 network ID - 0002
      Input 1 transport stream 07d4

      Input 2 signal strength - nothing
      Input 2 signal quality = nothing
      Input 2 lock indicator - not locked

      Christine

    5. #4
      Sam Radford's Avatar
      Sam Radford is offline Sky User Member
      Exchange: 01439
      Broadband ISP: Not on Sky
      Router:
      Sky TV:
      Join Date
      Oct 2007
      Posts
      685
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Re: Sky + not recording

      1. Reboot the Digibox by switching the power socket off then on. (Make sure it's in standby and the Hard Drive is "sleeping" before you do this!)

      2. If that fails to help, press [services] 401 [select]
      then select the LNB setup menu and set the LNB voltage to OFF (save the setting) then set it back to ON (save the setting).

      3. If that fails to help, switch off at the wall socket again and swap over the two "LNB" cables at the rear. Switch back on and report back.

     

     

    Tags for this Thread

    Posting Permissions

    • You may not post new threads
    • You may not post replies
    • You may not post attachments
    • You may not edit your posts
    •  
    SkyUser - Copyright © 2006-2020. SatDish and NewsreadeR | SkyUser is in no way affiliated with Sky Broadband / BSkyB
    RIPA NOTICE: NO CONSENT IS GIVEN FOR INTERCEPTION OF PAGE TRANSMISSION