Your forum username:
Do you already have an account?
Forgot your password?
  • Log in or Sign up


    Welcome to Sky User - The Unofficial Support Forum for everything Sky! - Proudly helping over 65k members.


    Advertisement

    Results 1 to 8 of 8

    Problems activating Setanta

    This is a discussion on Problems activating Setanta within the Sky & Sky+ TV forums, part of the Other Sky help and support category; We signed up last night for Setanta Sports but it has not been activated yet, Setanta have sent 4 activation ...

    1. #1
      martyn20's Avatar
      martyn20 is offline Sky User Member
      Exchange:
      Broadband ISP: Max
      Router:
      Sky TV:
      Join Date
      Oct 2007
      Posts
      4
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Problems activating Setanta

      We signed up last night for Setanta Sports but it has not been activated yet, Setanta have sent 4 activation codes but no luck, I rang Sky and we did a system health check and a reset of the LMB, they say all is ok at their end and we have all the other channels and no reception problems.
      Setanta say we probably need to get an engineer out but Sky say nothing is wrong so there is no need for anyone to come out.
      Has anyone had similar problems or has any ideas, Setanta have sent the last code an hour ago and say they cannot send another till Sky have sorted things out


    2. Advertisement
    3. #2
      reddwarfcrew's Avatar
      reddwarfcrew is offline Sky User Moderator
      Exchange:
      Broadband ISP: Sky Fibre Unlimited Pro
      Router: Sky Hub SR102
      Sky TV: Sky+HD box
      Join Date
      Sep 2006
      Posts
      6,088
      Thanks
      32
      Thanked 93 Times in 86 Posts

      Re: Problems activating Setanta

      as long as you can pick up the channel (albeit with the on-screen message that you need to subscribe), then I don't see what an engineer is going to do to fix the problem.

      At a guess I would suggest that Setanta have made an error with your viewing card number and are sending the signal to the wrong viewing card.

    4. #3
      martyn20's Avatar
      martyn20 is offline Sky User Member
      Exchange:
      Broadband ISP: Max
      Router:
      Sky TV:
      Join Date
      Oct 2007
      Posts
      4
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Re: Problems activating Setanta

      Quote Originally Posted by reddwarfcrew View Post
      as long as you can pick up the channel (albeit with the on-screen message that you need to subscribe), then I don't see what an engineer is going to do to fix the problem.

      At a guess I would suggest that Setanta have made an error with your viewing card number and are sending the signal to the wrong viewing card.
      I had them read back all the details, they got the card number correct, we have multi-room and it's the second box we want it on but they have not activated the other one by mistake.
      I am at a loss to know what is going on here

    5. #4
      reddwarfcrew's Avatar
      reddwarfcrew is offline Sky User Moderator
      Exchange:
      Broadband ISP: Sky Fibre Unlimited Pro
      Router: Sky Hub SR102
      Sky TV: Sky+HD box
      Join Date
      Sep 2006
      Posts
      6,088
      Thanks
      32
      Thanked 93 Times in 86 Posts

      Re: Problems activating Setanta

      I think you need to get them to put it on the main card so that the multiroom card mirrors it.

    6. #5
      reddwarfcrew's Avatar
      reddwarfcrew is offline Sky User Moderator
      Exchange:
      Broadband ISP: Sky Fibre Unlimited Pro
      Router: Sky Hub SR102
      Sky TV: Sky+HD box
      Join Date
      Sep 2006
      Posts
      6,088
      Thanks
      32
      Thanked 93 Times in 86 Posts

      Re: Problems activating Setanta


    7. #6
      martyn20's Avatar
      martyn20 is offline Sky User Member
      Exchange:
      Broadband ISP: Max
      Router:
      Sky TV:
      Join Date
      Oct 2007
      Posts
      4
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Re: Problems activating Setanta

      Yes we only want it on the bedroom digibox, I know from others that it is possible so once again I am at a loss

    8. #7
      reddwarfcrew's Avatar
      reddwarfcrew is offline Sky User Moderator
      Exchange:
      Broadband ISP: Sky Fibre Unlimited Pro
      Router: Sky Hub SR102
      Sky TV: Sky+HD box
      Join Date
      Sep 2006
      Posts
      6,088
      Thanks
      32
      Thanked 93 Times in 86 Posts

      Re: Problems activating Setanta

      Well you could get it activated on the main card and then ring sky and pair the main card with the box upstairs and the vice versa.

      You shouldnt have to do this, so its just a suggestion if you are desperate to get it activated.

    9. #8
      martyn20's Avatar
      martyn20 is offline Sky User Member
      Exchange:
      Broadband ISP: Max
      Router:
      Sky TV:
      Join Date
      Oct 2007
      Posts
      4
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Re: Problems activating Setanta

      Despite reading the card number everytime I called them they were sending the code to a totally different card. Twice they confirmed the number but the computer had a totally different one this morning, all sorted now.

     

     

    Tags for this Thread

    Posting Permissions

    • You may not post new threads
    • You may not post replies
    • You may not post attachments
    • You may not edit your posts
    •  
    SkyUser - Copyright © 2006-2020. SatDish and NewsreadeR | SkyUser is in no way affiliated with Sky Broadband / BSkyB
    RIPA NOTICE: NO CONSENT IS GIVEN FOR INTERCEPTION OF PAGE TRANSMISSION