Your forum username:
Do you already have an account?
Forgot your password?
  • Log in or Sign up


    Welcome to Sky User - The Unofficial Support Forum for everything Sky! - Proudly helping over 65k members.


    Advertisement

    Page 2 of 2 FirstFirst 12
    Results 11 to 16 of 16

    Sky Hub config changes lost on reboot

    This is a discussion on Sky Hub config changes lost on reboot within the Sky Router forums, part of the Sky Broadband help category; I've just rebooted again after fixing my electrical problem that required the house power to be turned off and have ...

    1. #11
      ormskirkred's Avatar
      ormskirkred is offline Sky User Member
      Exchange: Ormskirk
      Broadband ISP: Sky Broadband Unlimited
      Router: Sky Hub SR101
      Sky TV: Sky+HD box
      Join Date
      Jul 2007
      Posts
      9
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Re: Sky Hub config changes lost on reboot

      I've just rebooted again after fixing my electrical problem that required the house power to be turned off and have the same issue with the Hub again.
      This time, resetting isn't causing the wireless to return either....

      My firmware level is also 1.15j.2639.R.


    2. Advertisement
    3. #12
      Scubbie's Avatar
      Scubbie is offline Sky User Moderator
      Exchange: 02392
      Broadband ISP: Sky Fibre Unlimited
      Router: Sky Q Hub ER110
      Sky TV: Sky+HD box
      Join Date
      Mar 2010
      Location
      Near Portsmouth
      Posts
      28,201
      Thanks
      844
      Thanked 2,223 Times in 2,092 Posts

      Re: Sky Hub config changes lost on reboot

      No worries. I have reported this and will hopefully get a response tomorrow.

      Sky Fibre Unlimited Pro: Connected at 80,000 kbps / 20,000 kbps
      Previous ADSL2+ Speed 19999 kbps 1153 kbps, Line Attenuation 17.5 db 6.9 db, Noise Margin 7.5 dB 8.7 dB
      Speedtest: 17.15MB/s 0.97Mb/s Ping 31 ms

    4. #13
      ormskirkred's Avatar
      ormskirkred is offline Sky User Member
      Exchange: Ormskirk
      Broadband ISP: Sky Broadband Unlimited
      Router: Sky Hub SR101
      Sky TV: Sky+HD box
      Join Date
      Jul 2007
      Posts
      9
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Re: Sky Hub config changes lost on reboot

      Hi Scubbie -any progress or theories on this issue yet ?

    5. #14
      Scubbie's Avatar
      Scubbie is offline Sky User Moderator
      Exchange: 02392
      Broadband ISP: Sky Fibre Unlimited
      Router: Sky Q Hub ER110
      Sky TV: Sky+HD box
      Join Date
      Mar 2010
      Location
      Near Portsmouth
      Posts
      28,201
      Thanks
      844
      Thanked 2,223 Times in 2,092 Posts

      Re: Sky Hub config changes lost on reboot

      Sorry, no response.

      Sky Fibre Unlimited Pro: Connected at 80,000 kbps / 20,000 kbps
      Previous ADSL2+ Speed 19999 kbps 1153 kbps, Line Attenuation 17.5 db 6.9 db, Noise Margin 7.5 dB 8.7 dB
      Speedtest: 17.15MB/s 0.97Mb/s Ping 31 ms

    6. #15
      tjzeero's Avatar
      tjzeero is offline Sky User Member
      Exchange:
      Broadband ISP: Sky Fibre Unlimited
      Router: Sky Hub SR101
      Sky TV: Sky Basic
      Join Date
      Sep 2013
      Posts
      4
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Re: Sky Hub config changes lost on reboot

      Hi all

      I think I solve that problem.
      The problem is in Wireless Station Access List
      If the name of any station is longer than 16 characters, Sky Hub has a problem to save it.
      Router can work with longer names until reboot, but after restart it can load configuration.
      I have changed it and tested (reboot) and everything is working.
      Try this solution and say is it working.

    7. #16
      Scubbie's Avatar
      Scubbie is offline Sky User Moderator
      Exchange: 02392
      Broadband ISP: Sky Fibre Unlimited
      Router: Sky Q Hub ER110
      Sky TV: Sky+HD box
      Join Date
      Mar 2010
      Location
      Near Portsmouth
      Posts
      28,201
      Thanks
      844
      Thanked 2,223 Times in 2,092 Posts

      Re: Sky Hub config changes lost on reboot

      Ok, sixteen characters is quite long. However my Android phone has a total of 24 characters in it's default name, using Netgear Genie. As this is totally meaningless to me I use a different name to identify it .

      Sky Fibre Unlimited Pro: Connected at 80,000 kbps / 20,000 kbps
      Previous ADSL2+ Speed 19999 kbps 1153 kbps, Line Attenuation 17.5 db 6.9 db, Noise Margin 7.5 dB 8.7 dB
      Speedtest: 17.15MB/s 0.97Mb/s Ping 31 ms

     

     
    Page 2 of 2 FirstFirst 12

    Tags for this Thread

    Posting Permissions

    • You may not post new threads
    • You may not post replies
    • You may not post attachments
    • You may not edit your posts
    •  
    SkyUser - Copyright © 2006-2020. SatDish and NewsreadeR | SkyUser is in no way affiliated with Sky Broadband / BSkyB
    RIPA NOTICE: NO CONSENT IS GIVEN FOR INTERCEPTION OF PAGE TRANSMISSION