Your forum username:
Do you already have an account?
Forgot your password?
  • Log in or Sign up


    Welcome to Sky User - The Unofficial Support Forum for everything Sky! - Proudly helping over 65k members.


    Advertisement

    Results 1 to 4 of 4

    Help Using inSSIDer

    This is a discussion on Help Using inSSIDer within the Sky Router forums, part of the Sky Broadband help category; Hi there, I recently downloaded inSSIDer and have a few question, 1) Is it normal for all the channels to ...

    1. #1
      moosie's Avatar
      moosie is offline Sky User Member
      Exchange: NSIUR
      Broadband ISP: Sky Broadband Unlimited
      Router: Sagem F@ST 2504
      Sky TV: Sky+ HD
      Join Date
      Oct 2010
      Location
      N.E Scotland
      Posts
      57
      Thanks
      37
      Thanked 3 Times in 1 Post

      Help Using inSSIDer

      Hi there,
      I recently downloaded inSSIDer and have a few question,
      1) Is it normal for all the channels to change? Yesterday I was the only person on channel 1 and today it looks as if everyone in my area has been moved to channel 1.

      2) I also noticed that i seem to be the only one still using WPA personal security(everyone else is using WPA2), is this because my router is old and it dosen't support WPA2?

      3) If I upgraded my hardware so it does support WPA2 will my broadband speed be reduced.

      4) How much at risk am I from hackers if I continue to use WPA security?

      Thanks.

      PLEASE SCRAP THIS THREAD AS I'VE FOUND ALL MY ANSWERS(and more) ON METAGEEKS SITE.
      Last edited by moosie; 17-01-13 at 09:01 PM.


    2. Advertisement
    3. #2
      Scubbie's Avatar
      Scubbie is offline Sky User Moderator
      Exchange: 02392
      Broadband ISP: Other ISP
      Router: Non-Sky Router
      Sky TV: Sky+HD box
      Join Date
      Mar 2010
      Location
      Near Portsmouth
      Posts
      28,253
      Thanks
      848
      Thanked 2,243 Times in 2,106 Posts

      Re: Help Using inSSIDer

      Quote Originally Posted by moosie View Post
      PLEASE SCRAP THIS THREAD AS I'VE FOUND ALL MY ANSWERS(and more) ON METAGEEKS SITE.
      I won't answer then

      PlusNet Fibre since Jan 2021
      Previously Sky Fibre & Sky BB since 2010.

    4. #3
      moosie's Avatar
      moosie is offline Sky User Member
      Exchange: NSIUR
      Broadband ISP: Sky Broadband Unlimited
      Router: Sagem F@ST 2504
      Sky TV: Sky+ HD
      Join Date
      Oct 2010
      Location
      N.E Scotland
      Posts
      57
      Thanks
      37
      Thanked 3 Times in 1 Post

      Re: Help Using inSSIDer

      Quote Originally Posted by Scubbie View Post
      I won't answer then
      I should've looked there 1st before posting thread Sorry Admin

    5. #4
      Scubbie's Avatar
      Scubbie is offline Sky User Moderator
      Exchange: 02392
      Broadband ISP: Other ISP
      Router: Non-Sky Router
      Sky TV: Sky+HD box
      Join Date
      Mar 2010
      Location
      Near Portsmouth
      Posts
      28,253
      Thanks
      848
      Thanked 2,243 Times in 2,106 Posts

      Re: Help Using inSSIDer

      Nowt to apologise for.

      Most answers are somewhere on the Internet already and it is a popular program which we often recommend for people to use.

      PlusNet Fibre since Jan 2021
      Previously Sky Fibre & Sky BB since 2010.

     

     

    Tags for this Thread

    Posting Permissions

    • You may not post new threads
    • You may not post replies
    • You may not post attachments
    • You may not edit your posts
    •  
    SkyUser - Copyright © 2006-2020. SatDish and NewsreadeR | SkyUser is in no way affiliated with Sky Broadband / BSkyB
    RIPA NOTICE: NO CONSENT IS GIVEN FOR INTERCEPTION OF PAGE TRANSMISSION