Your forum username:
Do you already have an account?
Forgot your password?
  • Log in or Sign up


    Welcome to Sky User - The Unofficial Support Forum for everything Sky! - Proudly helping over 65k members.


    Advertisement

    Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
    Results 11 to 20 of 30

    New Sky sagecom F@ST3304N router

    This is a discussion on New Sky sagecom F@ST3304N router within the Sky Router forums, part of the Sky Broadband help category; like the homehub 3? with 1 giga port...

    1. #11
      Binary's Avatar
      Binary is offline Sky User Member
      Exchange:
      Broadband ISP: Other ISP
      Router: Non Sky Router
      Sky TV: Sky+HD box
      Join Date
      Oct 2010
      Posts
      130
      Thanks
      3
      Thanked 3 Times in 3 Posts

      Re: New Sky sagecom F@ST3304N router

      like the homehub 3? with 1 giga port
      Bugatti Veyron - One of the greatest engineering projects ever!


    2. Advertisement
    3. #12
      Finbarlorei's Avatar
      Finbarlorei is offline Sky User Member
      Exchange: Livingston Bridge
      Broadband ISP: Sky Broadband Unlimited
      Router: Sagem F@ST 2504
      Sky TV: Sky+ HD
      Join Date
      Nov 2008
      Location
      Livingston
      Posts
      8
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Re: New Sky sagecom F@ST3304N router

      The ports are coloured the same as the other sky routers. Two yellow for own devices one blue and one green for sky anytime+. Although the green and yellow look almost identical. I will check gigabit just now to see.

    4. #13
      Finbarlorei's Avatar
      Finbarlorei is offline Sky User Member
      Exchange: Livingston Bridge
      Broadband ISP: Sky Broadband Unlimited
      Router: Sagem F@ST 2504
      Sky TV: Sky+ HD
      Join Date
      Nov 2008
      Location
      Livingston
      Posts
      8
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Re: New Sky sagecom F@ST3304N router

      Just hooked up wired to check Gigabit and does not look like it is supported. I forced my Macbook pro to connect on gigabit and it did not work but when on auto it worked and defaulted to 100 so does not look like it is supported.

    5. #14
      reddwarfcrew's Avatar
      reddwarfcrew is offline Sky User Moderator
      Exchange:
      Broadband ISP: Sky Fibre Unlimited Pro
      Router: Sky Hub SR102
      Sky TV: Sky+HD box
      Join Date
      Sep 2006
      Posts
      6,088
      Thanks
      32
      Thanked 93 Times in 86 Posts

      Re: New Sky sagecom F@ST3304N router

      Is that trying all ports?

    6. #15
      Finbarlorei's Avatar
      Finbarlorei is offline Sky User Member
      Exchange: Livingston Bridge
      Broadband ISP: Sky Broadband Unlimited
      Router: Sagem F@ST 2504
      Sky TV: Sky+ HD
      Join Date
      Nov 2008
      Location
      Livingston
      Posts
      8
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Re: New Sky sagecom F@ST3304N router

      The only one I did not check was the one that I have my HD box attached to as my wife is using Anytime+ just now

    7. #16
      reddwarfcrew's Avatar
      reddwarfcrew is offline Sky User Moderator
      Exchange:
      Broadband ISP: Sky Fibre Unlimited Pro
      Router: Sky Hub SR102
      Sky TV: Sky+HD box
      Join Date
      Sep 2006
      Posts
      6,088
      Thanks
      32
      Thanked 93 Times in 86 Posts

      Re: New Sky sagecom F@ST3304N router

      Worth checking.... you never know. Kick her off!!!!!

    8. #17
      Exdee's Avatar
      Exdee is offline Sky User Member
      Exchange: LSXXX
      Broadband ISP: Sky Broadband Unlimited
      Router: D-Link DSL-2640S
      Sky TV: Sky+ HD
      Join Date
      Apr 2010
      Posts
      1,556
      Thanks
      22
      Thanked 186 Times in 179 Posts

      Re: New Sky sagecom F@ST3304N router

      Wow, I wonder what chipset it's based on.
      Could this be a sign of better things to come? Maybe fibre from sky is not too far down the tunnel.

    9. #18
      bods's Avatar
      bods is offline Sky User Member
      Exchange: Kingsmead
      Broadband ISP: Sky Broadband Unlimited
      Router: Sagem F@ST 2504
      Sky TV: Sky Basic
      Join Date
      Feb 2011
      Posts
      1
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Re: New Sky sagecom F@ST3304N router

      Just tried all 4 ports, and they are 100Mbps - not gigabit.

      And it is Wireless N...
      Last edited by bods; 18-02-11 at 10:47 AM. Reason: Updated wireless comment.

    10. #19
      KuchKuch's Avatar
      KuchKuch is offline Sky User Member
      Exchange:
      Broadband ISP: O2 Standard
      Router: Non Sky Router
      Sky TV: Sky Basic
      Join Date
      Mar 2009
      Posts
      3
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Re: New Sky sagecom F@ST3304N router

      A couple of things...

      1) Is the Sagem F@ST2304 Router the only router being supplied to customers by Sky at the moment?

      2) According to Sky, the Sagem F@ST2304 "is not fully wireless N capable and does not support the full 802.11n specification. Therefore the router is not Wireless N and the Firmware on the router will not support Wireless N connections as the option to set this will not be available."

      Sky Help Forum - Re: Wireless N router - Help & Support from the Official Sky Forum

    11. #20
      siege2's Avatar
      siege2 is offline Sky User Member
      Exchange: FenceHouses
      Broadband ISP: Sky Broadband Unlimited
      Router: Sagem F@ST 2304n
      Sky TV: Other
      Join Date
      Feb 2011
      Location
      DH4 Area North East
      Posts
      45
      Thanks
      7
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Re: New Sky sagecom F@ST3304N router

      Quote Originally Posted by ckyliu View Post
      Just had my router through today, exactly the same for myself; Sagemcom F@ST2304, couldn't find anything out about it on Google. The firmware options do mention N in automatic mode. I would appreciate it if someone could dig out some specs or find out key differences (if any) from the F@ST2504, I would be happy to assist with this.

      Annoyingly can't get the 2504 to do wireless bridging, I've got a Netgear DG834GT running custom firmware from DGTeam but the Sky router doesn't seem to have the options available to support it, I'm trying Repeater with Wireless Client Association now with no luck either :-S Perhaps it's a little ambitious to try this with WPA2 though.

      PS: I'm unclear as to wherever anyone managed to crack the ST2504 to get the username and passwords out for the ADSL, if someone can point me in the right direction I'll see if those cracks work with the 2304.
      for yours and my ST2304 https://www.cm9.net/skypass/
      got mine although only on day 1 with sky will wait till after day 10 finishes till I start using my own or obtaining another router.

     

     
    Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast

    Tags for this Thread

    Posting Permissions

    • You may not post new threads
    • You may not post replies
    • You may not post attachments
    • You may not edit your posts
    •  
    SkyUser - Copyright © 2006-2020. SatDish and NewsreadeR | SkyUser is in no way affiliated with Sky Broadband / BSkyB
    RIPA NOTICE: NO CONSENT IS GIVEN FOR INTERCEPTION OF PAGE TRANSMISSION