Your forum username:
Do you already have an account?
Forgot your password?
  • Log in or Sign up


    Welcome to Sky User - The Unofficial Support Forum for everything Sky! - Proudly helping over 65k members.


    Advertisement

    Page 1 of 2 12 LastLast
    Results 1 to 10 of 12

    Adding hd to Q

    This is a discussion on Adding hd to Q within the Sky Q forums, part of the Other Sky help and support category; Had Q silver for a while now and quite pleased with it. Also been running one of my old boxes ...

    1. #1
      Fartfield's Avatar
      Fartfield is offline Sky User Member
      Exchange: 01903
      Broadband ISP: Sky Fibre Unlimited Pro
      Router: Sky Hub SR102
      Sky TV: Sky Q
      Join Date
      May 2015
      Location
      Worthing
      Posts
      61
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Adding hd to Q

      Had Q silver for a while now and quite pleased with it. Also been running one of my old boxes as a freeview so that I can get premier sport in a second room. My question is, is there anyway I can upgrade my subscription to include my old HD box? I have got the multi lnb.


    2. Advertisement
    3. #2
      morgee's Avatar
      morgee is offline Sky User Member
      Exchange: Burnham
      Broadband ISP: Sky Broadband Unlimited Fibre
      Router: Sky Q Silver Hub
      Sky TV: Sky Q Silver
      Join Date
      Feb 2012
      Location
      Burnham, Slough.
      Posts
      201
      Thanks
      26
      Thanked 6 Times in 6 Posts

      Re: Adding hd to Q

      Quote Originally Posted by Fartfield View Post
      Had Q silver for a while now and quite pleased with it. Also been running one of my old boxes as a freeview so that I can get premier sport in a second room. My question is, is there anyway I can upgrade my subscription to include my old HD box? I have got the multi lnb.
      any reason you don't simply add a mini Q box? You then have multi room plus other features without the faff.

    4. #3
      Fartfield's Avatar
      Fartfield is offline Sky User Member
      Exchange: 01903
      Broadband ISP: Sky Fibre Unlimited Pro
      Router: Sky Hub SR102
      Sky TV: Sky Q
      Join Date
      May 2015
      Location
      Worthing
      Posts
      61
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Re: Adding hd to Q

      I can`t get Premier sport on the mini boxes which is why I`m running the HD box. It would just be handy to have just the one box in room rather than faff about changing between the HD box and the mini box.

    5. #4
      Isitme's Avatar
      Isitme is offline Sky User Moderator
      Exchange: Bannockburn
      Broadband ISP: Sky Fibre Unlimited
      Router: Sky Hub SR102
      Sky TV: Sky+ HD
      Join Date
      Dec 2006
      Location
      Central Scotland
      Posts
      34,256
      Thanks
      65
      Thanked 1,655 Times in 1,616 Posts

      Re: Adding hd to Q

      Sky will not allow a Q and HD installation at the same address.

      TomD


      Please note the views and recommendations in my posts are my own and in no way reflect the views of SkyUser.


      Useful Utilites

      https://www.nirsoft.net/utils/wifi_information_view.html/ TCPOptimiser /Test Socket

      Note - When downloading always select the Custom install or you will end up with stuff you don't want.





    6. #5
      seawright's Avatar
      seawright is offline Sky User Member
      Exchange: 02392
      Broadband ISP: Other ISP
      Router: Non Sky Router
      Sky TV: Sky+HD box
      Join Date
      Jul 2012
      Posts
      3,512
      Thanks
      65
      Thanked 388 Times in 378 Posts

      Re: Adding hd to Q

      Do you get Premier Sport on your Sky Q box?

    7. #6
      Fartfield's Avatar
      Fartfield is offline Sky User Member
      Exchange: 01903
      Broadband ISP: Sky Fibre Unlimited Pro
      Router: Sky Hub SR102
      Sky TV: Sky Q
      Join Date
      May 2015
      Location
      Worthing
      Posts
      61
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Re: Adding hd to Q

      On the main box, yes but not on the mini box.

    8. #7
      seawright's Avatar
      seawright is offline Sky User Member
      Exchange: 02392
      Broadband ISP: Other ISP
      Router: Non Sky Router
      Sky TV: Sky+HD box
      Join Date
      Jul 2012
      Posts
      3,512
      Thanks
      65
      Thanked 388 Times in 378 Posts

      Re: Adding hd to Q

      It must be possible to get a third party channel on the mini as BT offer multiscreen on Sky Q with their sports channels though what information they need from a subscriber in lieu of the viewing card number I don't know.

      If anyone reading this has BT Sports on their Sky Q mini then perhaps they could assist by supplying the information BT required to enable the service.

    9. #8
      Fartfield's Avatar
      Fartfield is offline Sky User Member
      Exchange: 01903
      Broadband ISP: Sky Fibre Unlimited Pro
      Router: Sky Hub SR102
      Sky TV: Sky Q
      Join Date
      May 2015
      Location
      Worthing
      Posts
      61
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Re: Adding hd to Q

      I did have BT sport on the mini, it was just a case of phoning BT and quoting the extra viewing card number and telling them you wanted two boxes to be activated.Premier sport wanted two individual viewing card numbers.

    10. #9
      seawright's Avatar
      seawright is offline Sky User Member
      Exchange: 02392
      Broadband ISP: Other ISP
      Router: Non Sky Router
      Sky TV: Sky+HD box
      Join Date
      Jul 2012
      Posts
      3,512
      Thanks
      65
      Thanked 388 Times in 378 Posts

      Re: Adding hd to Q

      Quote Originally Posted by Fartfield View Post
      I did have BT sport on the mini, it was just a case of phoning BT and quoting the extra viewing card number and telling them you wanted two boxes to be activated.Premier sport wanted two individual viewing card numbers.
      Extra viewing card? I was under the impression that Sky Q only had one viewing card or are you referring to the viewing card in your Sky+ HD box?

    11. #10
      lettice's Avatar
      lettice is offline Sky User Member
      Exchange: 0.4 mile away and cabinet 350 yards
      Broadband ISP: Sky Broadband Superfast + Boost
      Router: Sky Broadband Hub SR203
      Sky TV: SkyQ2tbV2+mini
      Join Date
      Jun 2011
      Location
      England
      Posts
      2,036
      Thanks
      12
      Thanked 191 Times in 182 Posts

      Re: Adding hd to Q

      BT sport works fine with a mini
      But premier sports did not allow their channel to work with a mini the last time I saw any discussion.
      You can only add multi room subscription by phoning premier sports and its 1 a month extra.

     

     
    Page 1 of 2 12 LastLast

    Tags for this Thread

    Posting Permissions

    • You may not post new threads
    • You may not post replies
    • You may not post attachments
    • You may not edit your posts
    •  
    SkyUser - Copyright © 2006-2020. SatDish and NewsreadeR | SkyUser is in no way affiliated with Sky Broadband / BSkyB
    RIPA NOTICE: NO CONSENT IS GIVEN FOR INTERCEPTION OF PAGE TRANSMISSION