Your forum username:
Do you already have an account?
Forgot your password?
  • Log in or Sign up


    Welcome to Sky User - The Unofficial Support Forum for everything Sky! - Proudly helping over 65k members.


    Advertisement

    Page 21 of 49 FirstFirst ... 11192021222331 ... LastLast
    Results 201 to 210 of 488
    Like Tree37Likes

    Sky+ HD STB Firmware Versions

    This is a discussion on Sky+ HD STB Firmware Versions within the Sky+ HD Supertelly forums, part of the Other Sky help and support category; Originally Posted by pavilion odd thing here is that the older 500gb DRX890 in the front room as got the ...

    1. #201
      seawright's Avatar
      seawright is offline Sky User Member
      Exchange: 02392
      Broadband ISP: Other ISP
      Router: Non Sky Router
      Sky TV: Sky+HD box
      Join Date
      Jul 2012
      Posts
      3,519
      Thanks
      65
      Thanked 389 Times in 379 Posts

      Re: Sky+ HD STB Firmware Versions

      Quote Originally Posted by pavilion View Post
      odd thing here is that the older 500gb DRX890 in the front room as got the update, but my DRX895 1TB box in the bedroom hasnt, even after forcing it to check for updates!
      Until R09 is on the DR stream forcing an update will just reload the previous version. Beware as this is true even after an automatic update has occurred.


    2. Advertisement
    3. #202
      pavilion's Avatar
      pavilion is offline Sky User Member
      Exchange: NDFOL
      Broadband ISP: Sky Fibre Unlimited Pro
      Router: Sky Q Hub ER115
      Sky TV: Sky Q 2TB
      Join Date
      Apr 2008
      Location
      South Coast
      Posts
      104
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Re: Sky+ HD STB Firmware Versions

      thanks for the tip thought the newer boxes would come first tho!

    4. #203
      James_Mitchell's Avatar
      James_Mitchell is offline Sky User Member
      Exchange:
      Broadband ISP: Sky Fibre Unlimited Max
      Router: Sky Q Hub
      Sky TV: Sky+HD box
      Join Date
      Jan 2011
      Posts
      756
      Thanks
      43
      Thanked 50 Times in 47 Posts

      Re: Sky+ HD STB Firmware Versions

      There seems to be no real pattern to EPG upgrade roll outs now, certainly in terms of new boxes first etc. Before I got my new DRX895W the other week I had one the the first Samsung HD boxes and that actually received the R008 EPG update before my other DRX890 did.

      My DRX890 also got the R009 update this week but nothing on my DRX895 box yet....not that I'm wanting it really, as R009 is step backwards IMHO and is now starting to get too many gimmicky features (i.e. buy & Keep) people probably won't use.

    5. #204
      gymno's Avatar
      gymno Guest
      Exchange:
      Broadband ISP:
      Router:
      Sky TV:

      Re: Sky+ HD STB Firmware Versions

      Having lived with it for a few hours now, i'm not a fan of R009 either James.

    6. #205
      reddwarfcrew's Avatar
      reddwarfcrew is offline Sky User Moderator
      Exchange:
      Broadband ISP: Sky Fibre Unlimited Pro
      Router: Sky Hub SR102
      Sky TV: Sky+HD box
      Join Date
      Sep 2006
      Posts
      6,088
      Thanks
      32
      Thanked 93 Times in 86 Posts

      Re: Sky+ HD STB Firmware Versions

      The colour button shortcuts still work on the new menu page, but they don't show them on screen so you have to go by memory.

    7. #206
      Tezcatlipoca's Avatar
      Tezcatlipoca is offline Sky User Moderator
      Exchange: Cambridge (EACAM)
      Broadband ISP: Sky Fibre Unlimited Pro
      Router: Sky Hub SR101
      Sky TV: Sky+HD box
      Join Date
      Feb 2007
      Location
      Cambridge
      Posts
      855
      Thanks
      13
      Thanked 7 Times in 7 Posts

      Re: Sky+ HD STB Firmware Versions

      Quote Originally Posted by dog-man View Post
      Still waiting for my 890 to be updated.
      Same here

    8. #207
      Meteosat's Avatar
      Meteosat is offline Sky User Beta tester
      Exchange: Porthcawl (S.Wales)
      Broadband ISP: BT INFINITY
      Router: Non Sky Router
      Sky TV: Sky+HD box
      Join Date
      Apr 2007
      Location
      Porthcawl
      Posts
      521
      Thanks
      50
      Thanked 11 Times in 11 Posts

      Re: Sky+ HD STB Firmware Versions

      Quote Originally Posted by pavilion View Post
      odd thing here is that the older 500gb DRX890 in the front room as got the update, but my DRX895 1TB box in the bedroom hasnt, even after forcing it to check for updates!
      Likewise - I was expecting the other way around.

    9. #208
      James_Mitchell's Avatar
      James_Mitchell is offline Sky User Member
      Exchange:
      Broadband ISP: Sky Fibre Unlimited Max
      Router: Sky Q Hub
      Sky TV: Sky+HD box
      Join Date
      Jan 2011
      Posts
      756
      Thanks
      43
      Thanked 50 Times in 47 Posts

      Re: Sky+ HD STB Firmware Versions

      I've now actually rolled back the EPG on my DRX890 back to R008 by doing a forced DR stream update. No idea how long it will last though?
      Meteosat and dog-man like this.

    10. #209
      dog-man's Avatar
      dog-man is offline Sky User Member
      Exchange: About 130 mtrs from the cabinet.
      Broadband ISP: Virgin. Over 500mb.
      Router: Asus 3200
      Sky TV: Freesat
      Join Date
      Aug 2007
      Location
      Planet Earth
      Posts
      1,664
      Thanks
      93
      Thanked 20 Times in 20 Posts

      Re: Sky+ HD STB Firmware Versions

      Still waiting.

      I am looking forward to the change, although I too might have to revert to the current firmware if my wife (Technophobe) struggles too much with the change.

    11. #210
      gymno's Avatar
      gymno Guest
      Exchange:
      Broadband ISP:
      Router:
      Sky TV:

      Re: Sky+ HD STB Firmware Versions

      I've got a bug with mine concerning the 'new series' section on the home page.

      The synopsis shown before entering the stacked listings always has the broadcast time 1 hour behind the actual transmission time.
      The times are correct when viewed from within the stack, just not from the programme list.

      I have mentioned this 'elsewhere' & feedback would suggest it's only my box that's affected.

     

     
    Page 21 of 49 FirstFirst ... 11192021222331 ... LastLast

    Tags for this Thread

    Posting Permissions

    • You may not post new threads
    • You may not post replies
    • You may not post attachments
    • You may not edit your posts
    •  
    SkyUser - Copyright © 2006-2020. SatDish and NewsreadeR | SkyUser is in no way affiliated with Sky Broadband / BSkyB
    RIPA NOTICE: NO CONSENT IS GIVEN FOR INTERCEPTION OF PAGE TRANSMISSION