Your forum username:
Do you already have an account?
Forgot your password?
  • Log in or Sign up


    Welcome to Sky User - The Unofficial Support Forum for everything Sky! - Proudly helping over 65k members.


    Advertisement

    Page 1 of 2 12 LastLast
    Results 1 to 10 of 15
    Like Tree2Likes

    sky go erro [t;315/ c:4110] how can i fix it

    This is a discussion on sky go erro [t;315/ c:4110] how can i fix it within the Sky Go forums, part of the Other Sky help and support category; how can,t Watch On demand as it stop working Through the film i Watching all the time it get erro ...

    1. #1
      Steele11's Avatar
      Steele11 is offline Sky User Member
      Exchange: Halfway
      Broadband ISP: Sky Fibre Max
      Router: sky Q hub
      Sky TV: Sky+HD box
      Join Date
      Apr 2012
      Location
      Glasgow
      Posts
      158
      Thanks
      49
      Thanked 1 Time in 1 Post
      Blog Entries
      1

      sky go erro [t;315/ c:4110] how can i fix it

      how can,t Watch On demand as it stop working Through the film i Watching all the time it get erro [t;315/ c:4110] use Firefox Safari mac

      but if i Watch live Everything is okay it works Please tell me how to fix if you know I've tried everything I'm installing Silverlight Reinstalling it

      Click image for larger version. 

Name:	photo.JPG 
Views:	4235 
Size:	109.3 KB 
ID:	4367


    2. Advertisement
    3. #2
      lettice's Avatar
      lettice is offline Sky User Member
      Exchange: 0.4 mile away and cabinet 350 yards
      Broadband ISP: Sky Broadband Superfast + Boost
      Router: Sky Broadband Hub SR203
      Sky TV: SkyQ2tbV2+mini
      Join Date
      Jun 2011
      Location
      England
      Posts
      2,037
      Thanks
      12
      Thanked 191 Times in 182 Posts

      Re: sky go erro [t;315/ c:4110] how can i fix it

      What version of firefox and silverlight are you using?
      I have noticed over the past few days problems reported with the latest firefox 22 and silverlight.

      Firefox V22 has stopped my slingplayer from working, luckily I kept the old 21 version.

    4. #3
      Steele11's Avatar
      Steele11 is offline Sky User Member
      Exchange: Halfway
      Broadband ISP: Sky Fibre Max
      Router: sky Q hub
      Sky TV: Sky+HD box
      Join Date
      Apr 2012
      Location
      Glasgow
      Posts
      158
      Thanks
      49
      Thanked 1 Time in 1 Post
      Blog Entries
      1

      Re: sky go erro [t;315/ c:4110] how can i fix it

      i user Version Silverlight 5.1 (5.1.20125.0)

      now on 22.0 Firefox today but the 21.0 and old Versions Still hasn't worked In the past

      os x Version 10.8.4



      so i call sky go today ask help lol stuff in the bin still not wroking
      Last edited by Steele11; 26-06-13 at 07:04 PM.

    5. #4
      Steele11's Avatar
      Steele11 is offline Sky User Member
      Exchange: Halfway
      Broadband ISP: Sky Fibre Max
      Router: sky Q hub
      Sky TV: Sky+HD box
      Join Date
      Apr 2012
      Location
      Glasgow
      Posts
      158
      Thanks
      49
      Thanked 1 Time in 1 Post
      Blog Entries
      1

      Re: sky go erro [t;315/ c:4110] how can i fix it

      Quote Originally Posted by Steele11 View Post
      i user Version Silverlight 5.1 (5.1.20125.0)

      now on 22.0 Firefox today but the 21.0 and old Versions Still hasn't worked In the past

      os x Version 10.8.4



      so i call sky go today ask help lol stuff in the bin still not wroking
      so i call back Again to be tell sorry no help call apple lol It's a Microsoft problem have any suggestions the please can you get in Touch with me

    6. #5
      lettice's Avatar
      lettice is offline Sky User Member
      Exchange: 0.4 mile away and cabinet 350 yards
      Broadband ISP: Sky Broadband Superfast + Boost
      Router: Sky Broadband Hub SR203
      Sky TV: SkyQ2tbV2+mini
      Join Date
      Jun 2011
      Location
      England
      Posts
      2,037
      Thanks
      12
      Thanked 191 Times in 182 Posts

      Re: sky go erro [t;315/ c:4110] how can i fix it

      Looks to be a discussion/solution to your problem here on the sky forum

      Sky Help Forum - Sky Go Error code t:3137 / c:4110 - Help & Support from the Official Sky Forum

    7. The Following User Says Thank You to lettice For This Useful Post:

      Steele11 (26-06-13)

    8. #6
      Isitme's Avatar
      Isitme is offline Sky User Moderator
      Exchange: Bannockburn
      Broadband ISP: Sky Fibre Unlimited
      Router: Sky Hub SR102
      Sky TV: Sky+ HD
      Join Date
      Dec 2006
      Location
      Central Scotland
      Posts
      34,256
      Thanks
      65
      Thanked 1,655 Times in 1,616 Posts

      Re: sky go erro [t;315/ c:4110] how can i fix it

      Are you using an Add blocker with Firefox? If so turn it off and see if that helps.

      TomD


      Please note the views and recommendations in my posts are my own and in no way reflect the views of SkyUser.


      Useful Utilites

      https://www.nirsoft.net/utils/wifi_information_view.html/ TCPOptimiser /Test Socket

      Note - When downloading always select the Custom install or you will end up with stuff you don't want.





    9. #7
      Steele11's Avatar
      Steele11 is offline Sky User Member
      Exchange: Halfway
      Broadband ISP: Sky Fibre Max
      Router: sky Q hub
      Sky TV: Sky+HD box
      Join Date
      Apr 2012
      Location
      Glasgow
      Posts
      158
      Thanks
      49
      Thanked 1 Time in 1 Post
      Blog Entries
      1

      Re: sky go erro [t;315/ c:4110] how can i fix it

      in the Settings not add on Extra Software Services it tell me no add on in the Machine

      safari it Crashes on the in on Demand but no eorr Code. live it ok play on safari and firefox

      i Try Google chrome too it eorr too
      the time is set ok


      so i Went on to Microsoft and asked for help Email to Microsoft Are going to email me and one business day Or call me and Requested Call back form apple Tomorrow too see if can help Fix it As it's doing my heading Thanks guys for helping me if I get any more information on from Microsoft or Apple Update the site Thanks
      Last edited by Steele11; 26-06-13 at 11:22 PM.

    10. #8
      Steele11's Avatar
      Steele11 is offline Sky User Member
      Exchange: Halfway
      Broadband ISP: Sky Fibre Max
      Router: sky Q hub
      Sky TV: Sky+HD box
      Join Date
      Apr 2012
      Location
      Glasgow
      Posts
      158
      Thanks
      49
      Thanked 1 Time in 1 Post
      Blog Entries
      1

      Re: sky go erro [t;315/ c:4110] how can i fix it

      Quote Originally Posted by Steele11 View Post
      in the Settings not add on Extra Software Services it tell me no add on in the Machine

      safari it Crashes on the in on Demand but no eorr Code. live it ok play on safari and firefox

      i Try Google chrome too it eorr too
      the time is set ok


      so i Went on to Microsoft and asked for help Email to Microsoft Are going to email me and one business day Or call me and Requested Call back form apple Tomorrow too see if can help Fix it As it's doing my heading Thanks guys for helping me if I get any more information on from Microsoft or Apple Update the site Thanks
      so apple call me back to day and what to help me couldn't fix the problem so it Microsoft next I hope

    11. #9
      Paul1360's Avatar
      Paul1360 is offline Sky User Member
      Exchange: Llantrisant
      Broadband ISP: BT Infinity
      Router: Non Sky Router
      Sky TV: Sky+HD box
      Join Date
      Mar 2010
      Location
      Brynna
      Posts
      371
      Thanks
      0
      Thanked 7 Times in 7 Posts

      Re: sky go erro [t;315/ c:4110] how can i fix it

      OP,
      Do you find it really odd that this problem was 1st reported in Nov 2012 to which sky were working flat out to resolve it and here we are in June 2013 and still no fix from sky.
      The way I got around it was to use IE10 in win7 or xp mode, this was back end Dec early Jan and has worked ever since.
      iechyd da

    12. #10
      seawright's Avatar
      seawright is offline Sky User Member
      Exchange: 02392
      Broadband ISP: Other ISP
      Router: Non Sky Router
      Sky TV: Sky+HD box
      Join Date
      Jul 2012
      Posts
      3,518
      Thanks
      65
      Thanked 389 Times in 379 Posts

      Re: sky go erro [t;315/ c:4110] how can i fix it

      If this problem had occurred on the Sky+ HD box I am sure it would have been fixed long ago. The problem with Sky Go on a PC is it requires so many bits of software (operating system, browser, Silverlight, Flash, Sky's own software and device drivers) developed by disparate groups of programmers to (co-)operate together to produce the Sky Go experience. It's nothing short of a miracle that it works with any, let alone all, of the possible combinations.
      Steele11 likes this.

     

     
    Page 1 of 2 12 LastLast

    Tags for this Thread

    Posting Permissions

    • You may not post new threads
    • You may not post replies
    • You may not post attachments
    • You may not edit your posts
    •  
    SkyUser - Copyright © 2006-2020. SatDish and NewsreadeR | SkyUser is in no way affiliated with Sky Broadband / BSkyB
    RIPA NOTICE: NO CONSENT IS GIVEN FOR INTERCEPTION OF PAGE TRANSMISSION