Your forum username:
Do you already have an account?
Forgot your password?
  • Log in or Sign up


    Welcome to Sky User - The Unofficial Support Forum for everything Sky! - Proudly helping over 65k members.


    Advertisement

    View Poll Results: Does Sky Go Work Well For You

    Voters
    7. You may not vote on this poll
    • No

      2 28.57%
    • Yes

      5 71.43%
    Results 1 to 5 of 5

    Sky Go Doesn't Work

    This is a discussion on Sky Go Doesn't Work within the Sky Go forums, part of the Other Sky help and support category; Sky Go, never works for me even when I am 5 foot from the sky router on the latest Mac ...

    1. #1
      ronc01's Avatar
      ronc01 is offline Sky User Member
      Exchange: 01207
      Broadband ISP: Sky Broadband Unlimited
      Router: D-Link DSL-2640S
      Sky TV: Sky+HD box
      Join Date
      May 2008
      Location
      County Durham
      Posts
      25
      Thanks
      4
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Sky Go Doesn't Work

      Sky Go, never works for me even when I am 5 foot from the sky router on the latest Mac Air running Safari 6.0.
      Is this whole thing just a 'con'.


    2. Advertisement
    3. #2
      Isitme's Avatar
      Isitme is offline Sky User Moderator
      Exchange: Bannockburn
      Broadband ISP: Sky Fibre Unlimited
      Router: Sky Hub SR102
      Sky TV: Sky+ HD
      Join Date
      Dec 2006
      Location
      Central Scotland
      Posts
      34,256
      Thanks
      65
      Thanked 1,655 Times in 1,616 Posts

      Re: Sky Go Doesn't Work

      Works perfectly for me, both with my Windows PC and my iPad. My iPad even works in my son's house and he is on Plusnet.

      TomD


      Please note the views and recommendations in my posts are my own and in no way reflect the views of SkyUser.


      Useful Utilites

      https://www.nirsoft.net/utils/wifi_information_view.html/ TCPOptimiser /Test Socket

      Note - When downloading always select the Custom install or you will end up with stuff you don't want.





    4. #3
      NewsreadeR's Avatar
      NewsreadeR is offline Site Founder
      Exchange: Marshalls Cross
      Broadband ISP: Sky Broadband Unlimited
      Router: Sagem F@ST 2504n
      Sky TV: Sky+HD box
      Join Date
      Aug 2006
      Location
      St Helens
      Posts
      22,227
      Thanks
      108
      Thanked 390 Times in 314 Posts
      Blog Entries
      48

      Re: Sky Go Doesn't Work

      Watching Idiot Abroad 2 on my iPhone now no issues.
      ~ Never, ever, argue with an idiot. They'll drag you down to their level and beat you with experience ~

    5. #4
      Scubbie's Avatar
      Scubbie is offline Sky User Moderator
      Exchange: 02392
      Broadband ISP: Sky Fibre Unlimited
      Router: Sky Q Hub ER110
      Sky TV: Sky+HD box
      Join Date
      Mar 2010
      Location
      Near Portsmouth
      Posts
      28,202
      Thanks
      844
      Thanked 2,223 Times in 2,092 Posts

      Re: Sky Go Doesn't Work

      It crashes so often on my phone that I've stopped trying to use it.

      I did have it on the other week whilst the Olympic & Paralympic parade was happening, but not since then.

      Sky Fibre Unlimited Pro: Connected at 80,000 kbps / 20,000 kbps
      Previous ADSL2+ Speed 19999 kbps 1153 kbps, Line Attenuation 17.5 db 6.9 db, Noise Margin 7.5 dB 8.7 dB
      Speedtest: 17.15MB/s 0.97Mb/s Ping 31 ms

    6. #5
      taylormuk's Avatar
      taylormuk is offline Sky User Member
      Exchange: LCROC
      Broadband ISP: BT Infinity
      Router: HomeHub 5
      Sky TV: Sky Q & 4 minis
      Join Date
      Jul 2007
      Location
      Rochdale
      Posts
      20
      Thanks
      2
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Re: Sky Go Doesn't Work

      I had some problems in the early days. Basically I use a product called CCleaner to clean my Windows laptop; it was cleaning Microsoft Silverlight settings and trashing my SkyGo device registrations. I had to regularly (every time I used SkyGo) call Sky to get my device list reset. Once I excluded Silverlight from CCleaner I've never had a problem - sometimes slow connections lead to buffering but no problems at all really.

      Now when I'm working away I watch SkySports on my laptop; my son (at Uni) uses his laptop as our second device and has become very popular as the guy who has all of Sky Sports in his room

     

     

    Tags for this Thread

    Posting Permissions

    • You may not post new threads
    • You may not post replies
    • You may not post attachments
    • You may not edit your posts
    •  
    SkyUser - Copyright © 2006-2020. SatDish and NewsreadeR | SkyUser is in no way affiliated with Sky Broadband / BSkyB
    RIPA NOTICE: NO CONSENT IS GIVEN FOR INTERCEPTION OF PAGE TRANSMISSION