Your forum username:
Do you already have an account?
Forgot your password?
  • Log in or Sign up


    Welcome to Sky User - The Unofficial Support Forum for everything Sky! - Proudly helping over 65k members.


    Advertisement

    Results 1 to 6 of 6

    Is this a way to get 3 devices working?

    This is a discussion on Is this a way to get 3 devices working? within the Sky Go forums, part of the Other Sky help and support category; Hi all I had skygo working on my iPhone and also my son's. I have now got an iPad so ...

    1. #1
      tonygold's Avatar
      tonygold is offline Sky User Member
      Exchange: gants hill
      Broadband ISP: sky max
      Router:
      Sky TV:
      Join Date
      Mar 2007
      Posts
      148
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Is this a way to get 3 devices working?

      Hi all
      I had skygo working on my iPhone and also my son's. I have now got an iPad so deactivated my iPhone and put skygo onto my new iPad. (as you can only register up to 2 devices at once). All good so far, but then I downloaded the skysports news app onto my iPad and that allows me to watch skysports thru it free as I subscribe to skysports on my tv package. If I deactivate skygo on my iPad and reinstate it on my iPhone (I understand I have to wait till 1st may) will I then be able to watch sky sports on all 3 devices (2 thru skygo and 1 thru sky sports)?
      Many thanks for any advice / info.
      Last edited by tonygold; 20-04-12 at 06:44 PM. Reason: Extra info


    2. Advertisement
    3. #2
      Paul1360's Avatar
      Paul1360 is offline Sky User Member
      Exchange: Llantrisant
      Broadband ISP: BT Infinity
      Router: Non Sky Router
      Sky TV: Sky+HD box
      Join Date
      Mar 2010
      Location
      Brynna
      Posts
      371
      Thanks
      0
      Thanked 7 Times in 7 Posts

      Re: Is this a way to get 3 devices working?

      tony,
      Alas no that will not work Sky will only allow 2 devices at any one time. Now having said that a lot of people have found a bug in the device manager that allows an additional user account set up on a device to have access to 2 devices on top of the main user. It didn't work for me but it did for my son and lots of others, so you can try that if you want.
      iechyd da

    4. #3
      tonygold's Avatar
      tonygold is offline Sky User Member
      Exchange: gants hill
      Broadband ISP: sky max
      Router:
      Sky TV:
      Join Date
      Mar 2007
      Posts
      148
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Re: Is this a way to get 3 devices working?

      Quote Originally Posted by Paul1360 View Post
      tony,
      Alas no that will not work Sky will only allow 2 devices at any one time. Now having said that a lot of people have found a bug in the device manager that allows an additional user account set up on a device to have access to 2 devices on top of the main user. It didn't work for me but it did for my son and lots of others, so you can try that if you want.
      iechyd da
      Thanks Paul
      That sounds interesting. Could you tell me how you go about setting up an additional user account please.

    5. #4
      Paul1360's Avatar
      Paul1360 is offline Sky User Member
      Exchange: Llantrisant
      Broadband ISP: BT Infinity
      Router: Non Sky Router
      Sky TV: Sky+HD box
      Join Date
      Mar 2010
      Location
      Brynna
      Posts
      371
      Thanks
      0
      Thanked 7 Times in 7 Posts

      Re: Is this a way to get 3 devices working?

      Tony,
      WoW ok that caught me out lol. Been a while so best bet is to go here:-
      Sky Account & Billing | Setting up additional user accounts
      remember to remove sky go from the device you are going to set up the other user on and then use that device to log into 1st time, if you don't do that it will still use your account.Don't forget what I told you it may work and it may not.
      iechyd da

    6. #5
      tonygold's Avatar
      tonygold is offline Sky User Member
      Exchange: gants hill
      Broadband ISP: sky max
      Router:
      Sky TV:
      Join Date
      Mar 2007
      Posts
      148
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Re: Is this a way to get 3 devices working?

      Quote Originally Posted by Paul1360 View Post
      Tony,
      WoW ok that caught me out lol. Been a while so best bet is to go here:-
      Sky Account & Billing | Setting up additional user accounts
      remember to remove sky go from the device you are going to set up the other user on and then use that device to log into 1st time, if you don't do that it will still use your account.Don't forget what I told you it may work and it may not.
      iechyd da
      Hi Paul
      Brilliant worked a treat!!!
      Now have sky sports showing on 2 iPhones and an iPad.
      Many thanks for your help.
      Tony.

    7. #6
      Paul1360's Avatar
      Paul1360 is offline Sky User Member
      Exchange: Llantrisant
      Broadband ISP: BT Infinity
      Router: Non Sky Router
      Sky TV: Sky+HD box
      Join Date
      Mar 2010
      Location
      Brynna
      Posts
      371
      Thanks
      0
      Thanked 7 Times in 7 Posts

      Re: Is this a way to get 3 devices working?

      Tony,
      Thats great you are one of the lucky ones.
      Iechyd da

     

     

    Tags for this Thread

    Posting Permissions

    • You may not post new threads
    • You may not post replies
    • You may not post attachments
    • You may not edit your posts
    •  
    SkyUser - Copyright © 2006-2020. SatDish and NewsreadeR | SkyUser is in no way affiliated with Sky Broadband / BSkyB
    RIPA NOTICE: NO CONSENT IS GIVEN FOR INTERCEPTION OF PAGE TRANSMISSION