Your forum username:
Do you already have an account?
Forgot your password?
  • Log in or Sign up


    Welcome to Sky User - The Unofficial Support Forum for everything Sky! - Proudly helping over 65k members.


    Advertisement

    Page 1 of 2 12 LastLast
    Results 1 to 10 of 11

    Sky Player in WMC7 - can't get it to work

    This is a discussion on Sky Player in WMC7 - can't get it to work within the Sky Go forums, part of the Other Sky help and support category; Hi all, new here so please go easy on me. There are a lot of posts about getting the Sky ...

    1. #1
      kingdave's Avatar
      kingdave is offline Sky User Member
      Exchange:
      Broadband ISP: Sky Max/Unlimited
      Router: Sagem F@ST 2504
      Sky TV: Sky+ HD
      Join Date
      Feb 2010
      Location
      Preston
      Posts
      12
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Sky Player in WMC7 - can't get it to work

      Hi all,

      new here so please go easy on me. There are a lot of posts about getting the Sky Player in WMC7 working but none of them seem to cover the problem that I have.

      I can get the Sky Player icon but when I click on it I get this message.

      Any ideas what the problem is and how to fix it? I've tried deleting everything in c:\program data\microsoft\ehome (except "packages" as it said it was in use by another program and couldn't delete)

      What else can I do? I remember when I first set up Sky Player I had ot download something from the Sky site and update my Silverlight but I've never been able to recreate that process. Don't know if thats the problem because it never installed properly in the first place or something.

      Thanks for your help!

      Dave


    2. Advertisement
    3. #2
      NewsreadeR's Avatar
      NewsreadeR is offline Site Founder
      Exchange: Marshalls Cross
      Broadband ISP: Sky Broadband Unlimited
      Router: Sagem F@ST 2504n
      Sky TV: Sky+HD box
      Join Date
      Aug 2006
      Location
      St Helens
      Posts
      22,227
      Thanks
      108
      Thanked 390 Times in 314 Posts
      Blog Entries
      48

      Re: Sky Player in WMC7 - can't get it to work

      http://www.skyuser.co.uk/forum/sky-p...yer-wmc-3.html

      Have a read of that thread. It may help.
      ~ Never, ever, argue with an idiot. They'll drag you down to their level and beat you with experience ~

    4. #3
      kingdave's Avatar
      kingdave is offline Sky User Member
      Exchange:
      Broadband ISP: Sky Max/Unlimited
      Router: Sagem F@ST 2504
      Sky TV: Sky+ HD
      Join Date
      Feb 2010
      Location
      Preston
      Posts
      12
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Re: Sky Player in WMC7 - can't get it to work

      Thanks but I tried all that without any luck. Any other ideas?

    5. #4
      NewsreadeR's Avatar
      NewsreadeR is offline Site Founder
      Exchange: Marshalls Cross
      Broadband ISP: Sky Broadband Unlimited
      Router: Sagem F@ST 2504n
      Sky TV: Sky+HD box
      Join Date
      Aug 2006
      Location
      St Helens
      Posts
      22,227
      Thanks
      108
      Thanked 390 Times in 314 Posts
      Blog Entries
      48

      Re: Sky Player in WMC7 - can't get it to work

      Nope. I remember I had similar symptons, but doing what I posted in that thread sorted them out.
      ~ Never, ever, argue with an idiot. They'll drag you down to their level and beat you with experience ~

    6. #5
      kingdave's Avatar
      kingdave is offline Sky User Member
      Exchange:
      Broadband ISP: Sky Max/Unlimited
      Router: Sagem F@ST 2504
      Sky TV: Sky+ HD
      Join Date
      Feb 2010
      Location
      Preston
      Posts
      12
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Re: Sky Player in WMC7 - can't get it to work

      Quote Originally Posted by NewsreadeR View Post
      Nope. I remember I had similar symptons, but doing what I posted in that thread sorted them out.
      But did you have that specific problem and error message? The posts in that thread point to either not have a Sky Player option within WMC or not being able to view programmes/channels.

      I have the Sky Player icon but the minute I click it I get the message in the image I posted.

    7. #6
      NewsreadeR's Avatar
      NewsreadeR is offline Site Founder
      Exchange: Marshalls Cross
      Broadband ISP: Sky Broadband Unlimited
      Router: Sagem F@ST 2504n
      Sky TV: Sky+HD box
      Join Date
      Aug 2006
      Location
      St Helens
      Posts
      22,227
      Thanks
      108
      Thanked 390 Times in 314 Posts
      Blog Entries
      48

      Re: Sky Player in WMC7 - can't get it to work

      Yes, iirc it was after actually getting the icon to appear.

      I just did the delete thing a couple of times etc
      ~ Never, ever, argue with an idiot. They'll drag you down to their level and beat you with experience ~

    8. #7
      Undecided Adrian's Avatar
      Undecided Adrian is offline Sky User Member
      Exchange: Stevenage
      Broadband ISP: BT
      Router: Non Sky Router
      Sky TV: Sky+ HD
      Join Date
      May 2007
      Posts
      2,539
      Thanks
      1
      Thanked 23 Times in 21 Posts

      Re: Sky Player in WMC7 - can't get it to work

      I still can't get it to work even after trying the above stuff every couple of weeks.

      It does seem to be very hit or miss wether you can get to work or not.
      I'm a PC, and Windows 7 Backup saved my sanity when BitDefender imploded !!!

    9. #8
      paulcarrm9mx's Avatar
      paulcarrm9mx is offline Sky User Member
      Exchange:
      Broadband ISP: Max
      Router: Non Sky Router
      Sky TV: Sky Basic
      Join Date
      Mar 2007
      Posts
      767
      Thanks
      3
      Thanked 2 Times in 2 Posts
      Blog Entries
      2

      Re: Sky Player in WMC7 - can't get it to work

      its all to do with the fact your graphics card MUST !! be glass compatible my 4yr old laptop plays it flawlessly

      KEEP trying

    10. #9
      paulcarrm9mx's Avatar
      paulcarrm9mx is offline Sky User Member
      Exchange:
      Broadband ISP: Max
      Router: Non Sky Router
      Sky TV: Sky Basic
      Join Date
      Mar 2007
      Posts
      767
      Thanks
      3
      Thanked 2 Times in 2 Posts
      Blog Entries
      2

      Re: Sky Player in WMC7 - can't get it to work

      you must have a legal copy of windows 7

    11. #10
      Undecided Adrian's Avatar
      Undecided Adrian is offline Sky User Member
      Exchange: Stevenage
      Broadband ISP: BT
      Router: Non Sky Router
      Sky TV: Sky+ HD
      Join Date
      May 2007
      Posts
      2,539
      Thanks
      1
      Thanked 23 Times in 21 Posts

      Re: Sky Player in WMC7 - can't get it to work

      I got a full retail copy of win 7 and I am using a GeForce FX 260 and all the other bits in my PC are retail box hardware from named manufacturers.

      I'm sorry but if this does not work even with all the faffing around that you need to do then this is a failure from Sky and Microsoft
      I'm a PC, and Windows 7 Backup saved my sanity when BitDefender imploded !!!

     

     
    Page 1 of 2 12 LastLast

    Tags for this Thread

    Posting Permissions

    • You may not post new threads
    • You may not post replies
    • You may not post attachments
    • You may not edit your posts
    •  
    SkyUser - Copyright © 2006-2020. SatDish and NewsreadeR | SkyUser is in no way affiliated with Sky Broadband / BSkyB
    RIPA NOTICE: NO CONSENT IS GIVEN FOR INTERCEPTION OF PAGE TRANSMISSION