Your forum username:
Do you already have an account?
Forgot your password?
  • Log in or Sign up


    Welcome to Sky User - The Unofficial Support Forum for everything Sky! - Proudly helping over 65k members.


    Advertisement

    Page 2 of 6 FirstFirst 1234 ... LastLast
    Results 11 to 20 of 51

    How do I get sky player in WMC?

    This is a discussion on How do I get sky player in WMC? within the Sky Go forums, part of the Other Sky help and support category; that's a pain. there is a tool that you can run which allows you to change ownership of the folder. ...

    1. #11
      haymaker's Avatar
      haymaker is offline Sky User Member
      Exchange:
      Broadband ISP: Sky Base
      Router: Netgear V1 DG834GT
      Sky TV: Sky Basic
      Join Date
      Nov 2009
      Posts
      10
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      re: How do I get sky player in WMC?

      that's a pain.
      there is a tool that you can run which allows you to change ownership of the folder. THis is entirely up to you if you want to use it. But the url is below:

      http://www.thewindowsclub.com/downloads/UWTv2.0.zip


      Basically you install this, run it, and then it will give you an option to take ownership of a file or a folder whenever you right click on it. very simple really.


    2. Advertisement
    3. #12
      param's Avatar
      param is offline Sky User Member
      Exchange:
      Broadband ISP: Sky Base
      Router: Netgear V1 DG834GT
      Sky TV: Sky Basic
      Join Date
      Oct 2009
      Posts
      53
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      re: How do I get sky player in WMC?

      Ok, i did that and deleted the files, WMC now no longer boots up

    4. #13
      param's Avatar
      param is offline Sky User Member
      Exchange:
      Broadband ISP: Sky Base
      Router: Netgear V1 DG834GT
      Sky TV: Sky Basic
      Join Date
      Oct 2009
      Posts
      53
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      re: How do I get sky player in WMC?

      I restored the deleted files, it's working again

    5. #14
      haymaker's Avatar
      haymaker is offline Sky User Member
      Exchange:
      Broadband ISP: Sky Base
      Router: Netgear V1 DG834GT
      Sky TV: Sky Basic
      Join Date
      Nov 2009
      Posts
      10
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      re: How do I get sky player in WMC?

      ok...apologies for that.
      please follow the original instructions but delete the following folder instead (i'm embarassed to say i got you to delete the wrong one). This one want cause a problem like the previous one.

      c:\programdata\microsoft\ehome

      apologies

    6. #15
      param's Avatar
      param is offline Sky User Member
      Exchange:
      Broadband ISP: Sky Base
      Router: Netgear V1 DG834GT
      Sky TV: Sky Basic
      Join Date
      Oct 2009
      Posts
      53
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      re: How do I get sky player in WMC?

      It's ok.

      I do not have a program data folder.

      I think in the windows folder is the only place i have ehome

    7. #16
      haymaker's Avatar
      haymaker is offline Sky User Member
      Exchange:
      Broadband ISP: Sky Base
      Router: Netgear V1 DG834GT
      Sky TV: Sky Basic
      Join Date
      Nov 2009
      Posts
      10
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      re: How do I get sky player in WMC?

      it's hidden by default. open explorer, up the top where the menu bar type thing is, go organise, folder & serach options, view, click on the option that says 'show hidden files, folders and drivers'. then you should see program data folder after that.

    8. #17
      param's Avatar
      param is offline Sky User Member
      Exchange:
      Broadband ISP: Sky Base
      Router: Netgear V1 DG834GT
      Sky TV: Sky Basic
      Join Date
      Oct 2009
      Posts
      53
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      re: How do I get sky player in WMC?

      Ok, done all that, ran set up again, still nothing.

      I get the guide, but can't watch anything

    9. #18
      haymaker's Avatar
      haymaker is offline Sky User Member
      Exchange:
      Broadband ISP: Sky Base
      Router: Netgear V1 DG834GT
      Sky TV: Sky Basic
      Join Date
      Nov 2009
      Posts
      10
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      re: How do I get sky player in WMC?

      did you do the tv signal setup etc?

    10. #19
      param's Avatar
      param is offline Sky User Member
      Exchange:
      Broadband ISP: Sky Base
      Router: Netgear V1 DG834GT
      Sky TV: Sky Basic
      Join Date
      Oct 2009
      Posts
      53
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      re: How do I get sky player in WMC?

      Yeah it just says i have no tv tuner

    11. #20
      param's Avatar
      param is offline Sky User Member
      Exchange:
      Broadband ISP: Sky Base
      Router: Netgear V1 DG834GT
      Sky TV: Sky Basic
      Join Date
      Oct 2009
      Posts
      53
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      re: How do I get sky player in WMC?

      Ok done it
      The Mystery of the missing Internet TV in the UK My Microsoft Life

      In the comments, there's a guy who worked out that WMC needs to be set to UK. This is done through the registry.

      Here's what he said to do

      Run up regedit (Start Menu/Run and type regedit into the dialog box). When in Regedit, navigate to:

      HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\Curr entVersion\Media Center\Settings\ProgramGuide

      The strCountryCode key should be set to GB in order for SkyPlayer to download and install itself properly (it only installed in the UK, which is identified by the GB entry in this key). If its not set to GB already, this is probably your problem, so set it to GB and exit Regedit. Then re-start Media Center. Go into Tasks/General/Automatic Download Options, and select Download Now. Once the download has finished, hey-presto SkyPlayer should appear.


      Worked for me, hopefully this helps other

     

     
    Page 2 of 6 FirstFirst 1234 ... LastLast

    Tags for this Thread

    Posting Permissions

    • You may not post new threads
    • You may not post replies
    • You may not post attachments
    • You may not edit your posts
    •  
    SkyUser - Copyright © 2006-2020. SatDish and NewsreadeR | SkyUser is in no way affiliated with Sky Broadband / BSkyB
    RIPA NOTICE: NO CONSENT IS GIVEN FOR INTERCEPTION OF PAGE TRANSMISSION