Your forum username:
Do you already have an account?
Forgot your password?
  • Log in or Sign up


    Welcome to Sky User - The Unofficial Support Forum for everything Sky! - Proudly helping over 65k members.


    Advertisement

    Results 1 to 5 of 5

    Sky Anytime on HD Box with No HD Subscription

    This is a discussion on Sky Anytime on HD Box with No HD Subscription within the Sky Go forums, part of the Other Sky help and support category; I bought a Sky HD box last week but am only using it as a Sky+ box and do not ...

    1. #1
      District69's Avatar
      District69 is offline Sky User Member
      Exchange: Tulse Hill
      Broadband ISP: 13mbs
      Router: Netgear V2 DG934G
      Sky TV: Sky+ HD
      Join Date
      Oct 2006
      Location
      London
      Posts
      42
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Sky Anytime on HD Box with No HD Subscription

      I bought a Sky HD box last week but am only using it as a Sky+ box and do not pay the 10 HD sub.

      Sky Anytime has started to come down overnight and I had five programs waiting for me, three of which are in HUD which I can't watch.

      Has anyone had this problem or does anyone get HUD on their Anytime if they don't have a HUD box?

      I'll wait and see what replies I get before contacting Sky.

      Thanks


    2. Advertisement
    3. #2
      Tezcatlipoca's Avatar
      Tezcatlipoca is offline Sky User Moderator
      Exchange: Cambridge (EACAM)
      Broadband ISP: Sky Fibre Unlimited Pro
      Router: Sky Hub SR101
      Sky TV: Sky+HD box
      Join Date
      Feb 2007
      Location
      Cambridge
      Posts
      855
      Thanks
      13
      Thanked 7 Times in 7 Posts

      Re: Sky Anytime on HD Box with No HD Subscription

      HUD?


      You mean HD?


      No SkyHD subscription = no SkyHD content. Channels & Anytime.

    4. #3
      District69's Avatar
      District69 is offline Sky User Member
      Exchange: Tulse Hill
      Broadband ISP: 13mbs
      Router: Netgear V2 DG934G
      Sky TV: Sky+ HD
      Join Date
      Oct 2006
      Location
      London
      Posts
      42
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Re: Sky Anytime on HD Box with No HD Subscription

      I mean HD. Typo.

      My point is that I have an HD box and don't have a sub for HD and it is only used for Sky+.

      I am getting a load of HD downloaded to my box which I can't watch and don't want to watch in that format.

      I would have thought that as I don't subsribe to HD that they wouldn't sent any HD content on Anytime to my box.

      I would like all the programs sent down in non-HD so I can watch them.

      Any ideas?

    5. #4
      District69's Avatar
      District69 is offline Sky User Member
      Exchange: Tulse Hill
      Broadband ISP: 13mbs
      Router: Netgear V2 DG934G
      Sky TV: Sky+ HD
      Join Date
      Oct 2006
      Location
      London
      Posts
      42
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Re: Sky Anytime on HD Box with No HD Subscription

      I have just spoke to Sky and was told the following:

      As I have an HD box the computer automatically sends me HD content even though I can't play it. The man said he was going to email another department to see if they can change some settings so I get non-HD content sent to my box as if it were an ordinary Sky+ box.

      I did say it was unfair as I felt I was being forced to take out an HD contract just to benefit from Sky Anytime on TV which he agreed with.

      I am still interested in any of your comments.

      If anyone else has a problem like this then this is the number the man gave me for the future: 08702 435000 then option 5.

    6. #5
      Tezcatlipoca's Avatar
      Tezcatlipoca is offline Sky User Moderator
      Exchange: Cambridge (EACAM)
      Broadband ISP: Sky Fibre Unlimited Pro
      Router: Sky Hub SR101
      Sky TV: Sky+HD box
      Join Date
      Feb 2007
      Location
      Cambridge
      Posts
      855
      Thanks
      13
      Thanked 7 Times in 7 Posts

      Re: Sky Anytime on HD Box with No HD Subscription

      Ah, sorry. I thought you were wondering if you should be able to play the Anytime content despite not having an HD sub.


      Just curious... but why've you got an HD box if you don't want an HD sub & just use it like a Sky+ box? Why not just get a Sky+ box?

     

     

    Tags for this Thread

    Posting Permissions

    • You may not post new threads
    • You may not post replies
    • You may not post attachments
    • You may not edit your posts
    •  
    SkyUser - Copyright © 2006-2020. SatDish and NewsreadeR | SkyUser is in no way affiliated with Sky Broadband / BSkyB
    RIPA NOTICE: NO CONSENT IS GIVEN FOR INTERCEPTION OF PAGE TRANSMISSION