Your forum username:
Do you already have an account?
Forgot your password?
  • Log in or Sign up


    Welcome to Sky User - The Unofficial Support Forum for everything Sky! - Proudly helping over 65k members.


    Advertisement

    Results 1 to 3 of 3

    Attachment problem

    This is a discussion on Attachment problem within the Sky Email and Portal Log-in forums, part of the Sky Broadband help and support category; Hi I am having a problem with attachments. I am trying to send a few jpg's and a couple of ...

    1. #1
      LancashireLass's Avatar
      LancashireLass is offline Sky User Member
      Exchange: 0161
      Broadband ISP: Sky Base
      Router: SKY Hub SR102
      Sky TV: Sky+ box
      Join Date
      Aug 2009
      Posts
      114
      Thanks
      32
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Attachment problem

      Hi

      I am having a problem with attachments.

      I am trying to send a few jpg's and a couple of camera clips, I have already emailed the same ones as attachments a couple of days ago so I do not believe there is a problem with the images or clips.

      3 out of 4 images attached the 4th the progress bar almost completes and then stops and I get a red message 'attachment failed'.

      The 2 video clips would not attach and again the message is the same.

      The video clips are within the size permitted by Sky and as I say I have already sent them a couple of days ago.

      The only thing that is different is that I have upgraded to AVG 9.

      Anyone have any ideas what might be the problem please

      I am running Vista H P and Sky email.


    2. Advertisement
    3. #2
      dms05's Avatar
      dms05 is offline Sky User Beta tester
      Exchange: 0151
      Broadband ISP: Other ISP
      Router: Non Sky Router
      Sky TV: Other
      Join Date
      Dec 2007
      Location
      Wirral
      Posts
      1,694
      Thanks
      12
      Thanked 52 Times in 50 Posts

      Re: Attachment problem

      Have you checked AVG 9 settings to see if they have changed any defaults on emails?

    4. #3
      LancashireLass's Avatar
      LancashireLass is offline Sky User Member
      Exchange: 0161
      Broadband ISP: Sky Base
      Router: SKY Hub SR102
      Sky TV: Sky+ box
      Join Date
      Aug 2009
      Posts
      114
      Thanks
      32
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Re: Attachment problem

      Quote Originally Posted by dms05 View Post
      Have you checked AVG 9 settings to see if they have changed any defaults on emails?
      Many thanks for your reply, I cannot see anything in AVG that would effect attachments but then I probably don't know enough, would you or anyone else know where and what I should check.

      Many thanks

      x

      I should also add I am viewing emails online and not downloading them to my pc.
      Last edited by LancashireLass; 13-11-09 at 02:43 PM. Reason: Extra info

     

     

    Tags for this Thread

    Posting Permissions

    • You may not post new threads
    • You may not post replies
    • You may not post attachments
    • You may not edit your posts
    •  
    SkyUser - Copyright © 2006-2020. SatDish and NewsreadeR | SkyUser is in no way affiliated with Sky Broadband / BSkyB
    RIPA NOTICE: NO CONSENT IS GIVEN FOR INTERCEPTION OF PAGE TRANSMISSION