Your forum username:
Do you already have an account?
Forgot your password?
  • Log in or Sign up


    Welcome to Sky User - The Unofficial Support Forum for everything Sky! - Proudly helping over 65k members.


    Advertisement

    Results 1 to 3 of 3

    Not receiving attachments

    This is a discussion on Not receiving attachments within the Sky Email and Portal Log-in forums, part of the Sky Broadband help and support category; For the past few days I have not been receiving attachments. If I ask for a picture to be inserted ...

    1. #1
      grahamdeepwell's Avatar
      grahamdeepwell is offline Sky User Member
      Exchange: Council flat for 3 bed semi in rough district
      Broadband ISP: Max
      Router:
      Sky TV:
      Join Date
      Jul 2007
      Posts
      36
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Not receiving attachments

      For the past few days I have not been receiving attachments. If I ask for a picture to be inserted in the message instead, I just get the red X.

      I have to ask for the attachment to be re-sent, and pick it up from the server.

      I'm sure I selected somewhere to leave a copy on the server anyway?

      XP, Outlook Express.
      Last edited by grahamdeepwell; 25-03-08 at 04:38 PM.


    2. Advertisement
    3. #2
      Alan b's Avatar
      Alan b is offline Sky User Member
      Exchange:
      Broadband ISP: Unlimited
      Router: Netgear V2 DG934G
      Sky TV: 2 x Sky+ HD
      Join Date
      Sep 2006
      Posts
      4,205
      Thanks
      18
      Thanked 58 Times in 54 Posts

      Re: Not receiving attachments

      In Outlook Express in the settings there is an option to block attachments and images in mails, you haven't done this have you.

    4. #3
      grahamdeepwell's Avatar
      grahamdeepwell is offline Sky User Member
      Exchange: Council flat for 3 bed semi in rough district
      Broadband ISP: Max
      Router:
      Sky TV:
      Join Date
      Jul 2007
      Posts
      36
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Alan b, thanks, no I haven't blocked attachments.

      Further developments: the paperclip is missing, I'm not getting the notification. If I click File, Save Attachments... it works. I'll see if the cat has been playing with it.

     

     

    Tags for this Thread

    Posting Permissions

    • You may not post new threads
    • You may not post replies
    • You may not post attachments
    • You may not edit your posts
    •  
    SkyUser - Copyright © 2006-2020. SatDish and NewsreadeR | SkyUser is in no way affiliated with Sky Broadband / BSkyB
    RIPA NOTICE: NO CONSENT IS GIVEN FOR INTERCEPTION OF PAGE TRANSMISSION