Your forum username:
Do you already have an account?
Forgot your password?
  • Log in or Sign up


    Welcome to Sky User - The Unofficial Support Forum for everything Sky! - Proudly helping over 65k members.


    Advertisement

    Results 1 to 8 of 8

    Can't receive emails, but can send them

    This is a discussion on Can't receive emails, but can send them within the Sky Email and Portal Log-in forums, part of the Sky Broadband help and support category; i recently ordered the sky package to have 16mb broadband. now i've tried setting up email address' and it's a ...

    1. #1
      squeal's Avatar
      squeal is offline Sky User Member
      Exchange: 0121
      Broadband ISP: Max
      Router:
      Sky TV:
      Join Date
      Dec 2007
      Posts
      4
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Can't receive emails, but can send them

      i recently ordered the sky package to have 16mb broadband. now i've tried setting up email address' and it's a nightmare. the default one works without a problem. but when i try to add additional address' it's mayhem. i currently use outlook 2007 and i've added the accounts, but here's where the problem starts. it'll let me send emails, but won't receive anything. when asking around people tell me about the settings but there all correct, even when i phoned the helpline they went step by step through it but everything they were saying i'd already done.
      what am i doing wrong?


    2. Advertisement
    3. #2
      mad_philly's Avatar
      mad_philly is offline Sky User Member
      Exchange: 01594
      Broadband ISP: Connect
      Router:
      Sky TV:
      Join Date
      Jan 2008
      Posts
      7
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Re: Can't receive emails, but can send them

      I've been trudging through all the e-mail posts on this site and it seems as though we are the only two suffering this problem!
      I too have no problem sending but receive the 0x80040154 error when receiving, and this is on the default account, I daren't set any more up if this one aint working!! After getting the error I go back to the portal and the POP enabler has decided to change itself (or so it seems!). I have enabled POP for ALL mail but when I go back into it after trying to sync with Outlook 2007 it has changed to "Enabled for all mail since ...."
      This is frustrating the crap out of me.

      All pop settings are as per instructions since switchover, and yes I have tried all old settings, gmail servers etc.

      Still can't receive.

      Any thoughts?

    4. #3
      PaulSky's Avatar
      PaulSky is offline Sky User Member
      Exchange:
      Broadband ISP: Max
      Router: Netgear V1 DG834GT
      Sky TV: Sky Basic
      Join Date
      Sep 2007
      Location
      Essex
      Posts
      4,202
      Thanks
      0
      Thanked 16 Times in 16 Posts

      Re: Can't receive emails, but can send them

      Quote Originally Posted by squeal View Post
      i recently ordered the sky package to have 16mb broadband. now i've tried setting up email address' and it's a nightmare. the default one works without a problem. but when i try to add additional address' it's mayhem. i currently use outlook 2007 and i've added the accounts, but here's where the problem starts. it'll let me send emails, but won't receive anything. when asking around people tell me about the settings but there all correct, even when i phoned the helpline they went step by step through it but everything they were saying i'd already done.
      what am i doing wrong?
      Do you get error messages? Was the new account created on mysky.com and is POP enabled on it in the sky email and tools site?

    5. #4
      PaulSky's Avatar
      PaulSky is offline Sky User Member
      Exchange:
      Broadband ISP: Max
      Router: Netgear V1 DG834GT
      Sky TV: Sky Basic
      Join Date
      Sep 2007
      Location
      Essex
      Posts
      4,202
      Thanks
      0
      Thanked 16 Times in 16 Posts

      Re: Can't receive emails, but can send them

      Quote Originally Posted by mad_philly View Post
      I have enabled POP for ALL mail but when I go back into it after trying to sync with Outlook 2007 it has changed to "Enabled for all mail since ...."
      Any thoughts?
      That is normal and correct. I see it on my settings page too and my gmail account has always worked. Can you post the exact full error message you receive as I'm hoping you aren't suffering this:
      http://blog.craigbailey.net/2007/05/...x80040154.html

    6. #5
      mad_philly's Avatar
      mad_philly is offline Sky User Member
      Exchange: 01594
      Broadband ISP: Connect
      Router:
      Sky TV:
      Join Date
      Jan 2008
      Posts
      7
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Re: Can't receive emails, but can send them

      I too read that article and hope that it's not what I'm experiencing!!

      Here's a screen dump of my error.....
      Attached Thumbnails Attached Thumbnails Can't receive emails, but can send them-untitled.jpg  

    7. #6
      PaulSky's Avatar
      PaulSky is offline Sky User Member
      Exchange:
      Broadband ISP: Max
      Router: Netgear V1 DG834GT
      Sky TV: Sky Basic
      Join Date
      Sep 2007
      Location
      Essex
      Posts
      4,202
      Thanks
      0
      Thanked 16 Times in 16 Posts

      Re: Can't receive emails, but can send them

      Are you fully service packed on outlook as I think you need to be fully packed for it to work with the system?
      Also have a look here:
      PC Review - View Single Post - OL 2003 returns error 0x80040154 for POP3 send/receive

    8. #7
      mad_philly's Avatar
      mad_philly is offline Sky User Member
      Exchange: 01594
      Broadband ISP: Connect
      Router:
      Sky TV:
      Join Date
      Jan 2008
      Posts
      7
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Re: Can't receive emails, but can send them

      I've already done what is suggested on that article with no success.


      But...OH JOY OF JOYS!!! I applied service pack 1 to office 07 and hey presto, all is well!

      Cheers for your suggestion.

      Andy

    9. #8
      PaulSky's Avatar
      PaulSky is offline Sky User Member
      Exchange:
      Broadband ISP: Max
      Router: Netgear V1 DG834GT
      Sky TV: Sky Basic
      Join Date
      Sep 2007
      Location
      Essex
      Posts
      4,202
      Thanks
      0
      Thanked 16 Times in 16 Posts

      Re: Can't receive emails, but can send them

      Yep one thing that really should be made clear to people is the service pack level on office software, sometimes if its not up to date it can do that as it cannot communicate properly with the server if SSL etc is in use.

     

     

    Tags for this Thread

    Posting Permissions

    • You may not post new threads
    • You may not post replies
    • You may not post attachments
    • You may not edit your posts
    •  
    SkyUser - Copyright © 2006-2020. SatDish and NewsreadeR | SkyUser is in no way affiliated with Sky Broadband / BSkyB
    RIPA NOTICE: NO CONSENT IS GIVEN FOR INTERCEPTION OF PAGE TRANSMISSION