Your forum username:
Do you already have an account?
Forgot your password?
  • Log in or Sign up


    Welcome to Sky User - The Unofficial Support Forum for everything Sky! - Proudly helping over 65k members.


    Advertisement

    Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
    Results 21 to 30 of 40

    Automated?

    This is a discussion on Automated? within the Sky Broadband help forums, part of the Sky Broadband help and support category; I know it's only Broadband. Just want it activated lol...

    1. #21
      GrimTech's Avatar
      GrimTech is offline Sky User Member
      Exchange: WWBWAT
      Broadband ISP: Sky Broadband Superfast
      Router: SR203
      Sky TV: None
      Join Date
      Apr 2011
      Location
      Bridgwater, UK
      Posts
      225
      Thanks
      1
      Thanked 1 Time in 1 Post
      Blog Entries
      2

      Re: Automated?

      I know it's only Broadband. Just want it activated lol


    2. Advertisement
    3. #22
      GrimTech's Avatar
      GrimTech is offline Sky User Member
      Exchange: WWBWAT
      Broadband ISP: Sky Broadband Superfast
      Router: SR203
      Sky TV: None
      Join Date
      Apr 2011
      Location
      Bridgwater, UK
      Posts
      225
      Thanks
      1
      Thanked 1 Time in 1 Post
      Blog Entries
      2

      Re: Automated?

      YES got connected


    4. #23
      Pengwern's Avatar
      Pengwern is offline Sky User Member
      Exchange: WNOSW
      Broadband ISP: Sky Broadband Unlimited
      Router: Sky Q Hub ER110
      Sky TV: Sky Q 2TB
      Join Date
      Jan 2009
      Posts
      242
      Thanks
      41
      Thanked 11 Times in 11 Posts

      Re: Automated?

      Excellent .. now enjoy the next 10 days DLM Heaven Baby!

    5. #24
      GrimTech's Avatar
      GrimTech is offline Sky User Member
      Exchange: WWBWAT
      Broadband ISP: Sky Broadband Superfast
      Router: SR203
      Sky TV: None
      Join Date
      Apr 2011
      Location
      Bridgwater, UK
      Posts
      225
      Thanks
      1
      Thanked 1 Time in 1 Post
      Blog Entries
      2

      Re: Automated?

      Does my stats look ok?

    6. #25
      Pengwern's Avatar
      Pengwern is offline Sky User Member
      Exchange: WNOSW
      Broadband ISP: Sky Broadband Unlimited
      Router: Sky Q Hub ER110
      Sky TV: Sky Q 2TB
      Join Date
      Jan 2009
      Posts
      242
      Thanks
      41
      Thanked 11 Times in 11 Posts

      Re: Automated?

      Sheesh ... that's one heck of a signature image.

      From what your stats say, you should end up with 20 Mbps connect at the end. Although from what the others have said the Noise Margin is a little high. Are you using the master socket?

      Are you sat on top of the BT Exchange?

    7. #26
      GrimTech's Avatar
      GrimTech is offline Sky User Member
      Exchange: WWBWAT
      Broadband ISP: Sky Broadband Superfast
      Router: SR203
      Sky TV: None
      Join Date
      Apr 2011
      Location
      Bridgwater, UK
      Posts
      225
      Thanks
      1
      Thanked 1 Time in 1 Post
      Blog Entries
      2

      Re: Automated?

      I only have the one socket in my place, And i have the filter inplace, i have reduced my Signature, sorry , and no i don't live on top of the exchange, i just live like a over the road from it, not far really i can see the place outside my window

    8. #27
      IWasNotTheEnemy's Avatar
      IWasNotTheEnemy is offline Sky User Member
      Exchange: SSRAD
      Broadband ISP: NOWTV Fab Fibre
      Router: NOWTV Hub 2
      Sky TV: NowTV
      Join Date
      Apr 2007
      Location
      Peasedown St. John, Bath
      Posts
      9,379
      Thanks
      4
      Thanked 122 Times in 121 Posts

      Re: Automated?

      The 1 thing that is slightly worrying is the lowish noise margin compared to the attenuation. Either way you'll get 16Mbps+ and should really end up with 20Mbps
      -------------------------------------------



      Useful Sticky: - How To Obtain Your Router Stats, BT Speed Test, Check For Test Socket

    9. #28
      GrimTech's Avatar
      GrimTech is offline Sky User Member
      Exchange: WWBWAT
      Broadband ISP: Sky Broadband Superfast
      Router: SR203
      Sky TV: None
      Join Date
      Apr 2011
      Location
      Bridgwater, UK
      Posts
      225
      Thanks
      1
      Thanked 1 Time in 1 Post
      Blog Entries
      2

      Re: Automated?

      Well 16-20meg suits me fine

    10. #29
      IWasNotTheEnemy's Avatar
      IWasNotTheEnemy is offline Sky User Member
      Exchange: SSRAD
      Broadband ISP: NOWTV Fab Fibre
      Router: NOWTV Hub 2
      Sky TV: NowTV
      Join Date
      Apr 2007
      Location
      Peasedown St. John, Bath
      Posts
      9,379
      Thanks
      4
      Thanked 122 Times in 121 Posts

      Re: Automated?

      Might wanna add the noise margin to your signature btw
      -------------------------------------------



      Useful Sticky: - How To Obtain Your Router Stats, BT Speed Test, Check For Test Socket

    11. #30
      GrimTech's Avatar
      GrimTech is offline Sky User Member
      Exchange: WWBWAT
      Broadband ISP: Sky Broadband Superfast
      Router: SR203
      Sky TV: None
      Join Date
      Apr 2011
      Location
      Bridgwater, UK
      Posts
      225
      Thanks
      1
      Thanked 1 Time in 1 Post
      Blog Entries
      2

      Re: Automated?

      Sure ok ^_^

     

     
    Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast

    Tags for this Thread

    Posting Permissions

    • You may not post new threads
    • You may not post replies
    • You may not post attachments
    • You may not edit your posts
    •  
    SkyUser - Copyright © 2006-2020. SatDish and NewsreadeR | SkyUser is in no way affiliated with Sky Broadband / BSkyB
    RIPA NOTICE: NO CONSENT IS GIVEN FOR INTERCEPTION OF PAGE TRANSMISSION