Your forum username:
Do you already have an account?
Forgot your password?
  • Log in or Sign up


    Welcome to Sky User - The Unofficial Support Forum for everything Sky! - Proudly helping over 65k members.


    Advertisement

    Page 3 of 3 FirstFirst 123
    Results 21 to 29 of 29

    Still no IPV6 on my connection

    This is a discussion on Still no IPV6 on my connection within the Sky Broadband (Fibre) Help forums, part of the Sky Broadband help and support category; Originally Posted by dog-man No IPV6 for me even with my old sky router. I would suggest that you check ...

    1. #21
      Scubbie's Avatar
      Scubbie is offline Sky User Moderator
      Exchange: 02392
      Broadband ISP: Sky Fibre Unlimited
      Router: Sky Q Hub ER110
      Sky TV: Sky+HD box
      Join Date
      Mar 2010
      Location
      Near Portsmouth
      Posts
      28,200
      Thanks
      842
      Thanked 2,223 Times in 2,092 Posts

      Re: Still no IPV6 on my connection

      Quote Originally Posted by dog-man View Post
      No IPV6 for me even with my old sky router.
      I would suggest that you check that your router has the latest firmware, just in case.

      http://www.skyuser.co.uk/forum/sky-r...-firmware.html

      Sky Fibre Unlimited Pro: Connected at 80,000 kbps / 20,000 kbps
      Previous ADSL2+ Speed 19999 kbps 1153 kbps, Line Attenuation 17.5 db 6.9 db, Noise Margin 7.5 dB 8.7 dB
      Speedtest: 17.15MB/s 0.97Mb/s Ping 31 ms


    2. Advertisement
    3. #22
      dog-man's Avatar
      dog-man is offline Sky User Member
      Exchange: About 130 mtrs from the cabinet.
      Broadband ISP: Sky Fibre Unlimited Pro
      Router: Asus 3200
      Sky TV: Freesat
      Join Date
      Aug 2007
      Location
      Planet Earth
      Posts
      1,651
      Thanks
      88
      Thanked 20 Times in 20 Posts

      Re: Still no IPV6 on my connection

      I did and the Sagecom ST2504N has v7.6A4N_UNI.

      That is the latest, I believe.

    4. #23
      Scubbie's Avatar
      Scubbie is offline Sky User Moderator
      Exchange: 02392
      Broadband ISP: Sky Fibre Unlimited
      Router: Sky Q Hub ER110
      Sky TV: Sky+HD box
      Join Date
      Mar 2010
      Location
      Near Portsmouth
      Posts
      28,200
      Thanks
      842
      Thanked 2,223 Times in 2,092 Posts

      Re: Still no IPV6 on my connection

      It is, but looking at the release date (January 2014) I'm wondering if it's compatible with IPv6.

      Does it have any blank piece for IPv6?

      Sky Fibre Unlimited Pro: Connected at 80,000 kbps / 20,000 kbps
      Previous ADSL2+ Speed 19999 kbps 1153 kbps, Line Attenuation 17.5 db 6.9 db, Noise Margin 7.5 dB 8.7 dB
      Speedtest: 17.15MB/s 0.97Mb/s Ping 31 ms

    5. #24
      dog-man's Avatar
      dog-man is offline Sky User Member
      Exchange: About 130 mtrs from the cabinet.
      Broadband ISP: Sky Fibre Unlimited Pro
      Router: Asus 3200
      Sky TV: Freesat
      Join Date
      Aug 2007
      Location
      Planet Earth
      Posts
      1,651
      Thanks
      88
      Thanked 20 Times in 20 Posts

      Re: Still no IPV6 on my connection

      There are settings for IPv6 within the admin area.
      They are enabled.

      Maybe I will reconnect the sly router and play around with the settings when I have a few days off.

    6. #25
      chrcol's Avatar
      chrcol is offline Sky User Member
      Exchange: Leics Central
      Broadband ISP: Sky Fibre Unlimited Pro
      Router: 8800nl(bridge) + pfSense 2.4 N3150 unit + asus ac68 as WAP
      Sky TV: FreeSAT
      Join Date
      May 2007
      Location
      Leics
      Posts
      262
      Thanks
      12
      Thanked 8 Times in 8 Posts

      Re: Still no IPV6 on my connection

      Quote Originally Posted by det View Post
      Nope, not really.
      Your router just needs to use stateful DHCPv6 requesting an IA-PD.
      Seems not everyone has it, as that doesnt work on my asus ac68. Not prepared to try the skyhub.

    7. #26
      det's Avatar
      det
      det is offline Sky User Member
      Exchange:
      Broadband ISP: Sky FTTH
      Router: Edgerouter ERLite-3
      Sky TV: Sky Q
      Join Date
      Aug 2015
      Location
      London
      Posts
      82
      Thanks
      4
      Thanked 10 Times in 10 Posts

      Re: Still no IPV6 on my connection

      Quote Originally Posted by chrcol View Post
      Seems not everyone has it, as that doesnt work on my asus ac68.
      Only a very small percentage of people haven't been enabled yet. Eg. Option 4 or people who are listed not having a capable router.

      Quote Originally Posted by chrcol View Post
      Not prepared to try the skyhub.
      Well then.

    8. #27
      dog-man's Avatar
      dog-man is offline Sky User Member
      Exchange: About 130 mtrs from the cabinet.
      Broadband ISP: Sky Fibre Unlimited Pro
      Router: Asus 3200
      Sky TV: Freesat
      Join Date
      Aug 2007
      Location
      Planet Earth
      Posts
      1,651
      Thanks
      88
      Thanked 20 Times in 20 Posts

      Re: Still no IPV6 on my connection

      Quote Originally Posted by dog-man View Post
      I did and the Sagecom ST2504N has v7.6A4N_UNI.

      That is the latest, I believe.
      How do I find out if this old router can access IPv6?
      There is an entry in the configuration for IPv6 but as this router is ancient by modern standards, I have to ask can it cope with IPv6?
      It is the one that Sly supplied me so surely if it can't, then Sly should supply me with a replacement.

    9. #28
      chrcol's Avatar
      chrcol is offline Sky User Member
      Exchange: Leics Central
      Broadband ISP: Sky Fibre Unlimited Pro
      Router: 8800nl(bridge) + pfSense 2.4 N3150 unit + asus ac68 as WAP
      Sky TV: FreeSAT
      Join Date
      May 2007
      Location
      Leics
      Posts
      262
      Thanks
      12
      Thanked 8 Times in 8 Posts

      Re: Still no IPV6 on my connection

      Quote Originally Posted by det View Post
      Only a very small percentage of people haven't been enabled yet. Eg. Option 4 or people who are listed not having a capable router.



      Well then.
      you trying to suggest my router cannot handle ipv6? you mistaken if so.

    10. #29
      chrcol's Avatar
      chrcol is offline Sky User Member
      Exchange: Leics Central
      Broadband ISP: Sky Fibre Unlimited Pro
      Router: 8800nl(bridge) + pfSense 2.4 N3150 unit + asus ac68 as WAP
      Sky TV: FreeSAT
      Join Date
      May 2007
      Location
      Leics
      Posts
      262
      Thanks
      12
      Thanked 8 Times in 8 Posts

      Re: Still no IPV6 on my connection


     

     
    Page 3 of 3 FirstFirst 123

    Tags for this Thread

    Posting Permissions

    • You may not post new threads
    • You may not post replies
    • You may not post attachments
    • You may not edit your posts
    •  
    SkyUser - Copyright © 2006-2020. SatDish and NewsreadeR | SkyUser is in no way affiliated with Sky Broadband / BSkyB
    RIPA NOTICE: NO CONSENT IS GIVEN FOR INTERCEPTION OF PAGE TRANSMISSION