Your forum username:
Do you already have an account?
Forgot your password?
  • Log in or Sign up


    Welcome to Sky User - The Unofficial Support Forum for everything Sky! - Proudly helping over 65k members.


    Advertisement

    Results 1 to 8 of 8

    Fire pro just activated stats normal?

    This is a discussion on Fire pro just activated stats normal? within the Sky Broadband (Fibre) Help forums, part of the Sky Broadband help and support category; Speedtest.net by Ookla - My Results that's on wifi. And the router is saying this...

    1. #1
      Sylar's Avatar
      Sylar is offline Sky User Member
      Exchange:
      Broadband ISP: Sky Max/Unlimited
      Router: Sagem F@ST 2504
      Sky TV: Sky+ HD
      Join Date
      May 2010
      Posts
      117
      Thanks
      22
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Fire pro just activated stats normal?

      Speedtest.net by Ookla - My Results that's on wifi.

      And the router is saying this Fire pro just activated stats normal?-fibre.png

      Fire pro just activated stats normal?-more.jpg
      Last edited by Sylar; 23-04-14 at 02:35 PM.


    2. Advertisement
    3. #2
      Isitme's Avatar
      Isitme is offline Sky User Moderator
      Exchange: Bannockburn
      Broadband ISP: Sky Fibre Unlimited
      Router: Sky Hub SR102
      Sky TV: Sky+ HD
      Join Date
      Dec 2006
      Location
      Central Scotland
      Posts
      34,254
      Thanks
      65
      Thanked 1,655 Times in 1,616 Posts

      Re: Fire pro just activated stats normal?

      Poor, what is your download speed with ethernet?

      TomD


      Please note the views and recommendations in my posts are my own and in no way reflect the views of SkyUser.


      Useful Utilites

      https://www.nirsoft.net/utils/wifi_information_view.html/ TCPOptimiser /Test Socket

      Note - When downloading always select the Custom install or you will end up with stuff you don't want.





    4. #3
      Sylar's Avatar
      Sylar is offline Sky User Member
      Exchange:
      Broadband ISP: Sky Max/Unlimited
      Router: Sagem F@ST 2504
      Sky TV: Sky+ HD
      Join Date
      May 2010
      Posts
      117
      Thanks
      22
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Re: Fire pro just activated stats normal?

      Not sure can't check right this second? I am wondering now maybe I should put a filter into the faceplate again see what happens while leaving the router powered up ill grab you pics....

      thoughts?

    5. #4
      Isitme's Avatar
      Isitme is offline Sky User Moderator
      Exchange: Bannockburn
      Broadband ISP: Sky Fibre Unlimited
      Router: Sky Hub SR102
      Sky TV: Sky+ HD
      Join Date
      Dec 2006
      Location
      Central Scotland
      Posts
      34,254
      Thanks
      65
      Thanked 1,655 Times in 1,616 Posts

      Re: Fire pro just activated stats normal?

      As I said in your other post, if you have a filtered faceplate a plug in filter will not work. You would have to remove the faceplate and plug a filter into the Test socket.

      TomD


      Please note the views and recommendations in my posts are my own and in no way reflect the views of SkyUser.


      Useful Utilites

      https://www.nirsoft.net/utils/wifi_information_view.html/ TCPOptimiser /Test Socket

      Note - When downloading always select the Custom install or you will end up with stuff you don't want.





    6. #5
      Sylar's Avatar
      Sylar is offline Sky User Member
      Exchange:
      Broadband ISP: Sky Max/Unlimited
      Router: Sagem F@ST 2504
      Sky TV: Sky+ HD
      Join Date
      May 2010
      Posts
      117
      Thanks
      22
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Re: Fire pro just activated stats normal?

      Hmmmmmmm does it seem like a filtering issue to you ill get you pics of our faceplate ASAP.

    7. #6
      Mystic Eddy's Avatar
      Mystic Eddy is offline Sky User Beta tester
      Exchange:
      Broadband ISP: Sky Fibre Unlimited
      Router: Apple AirPort ac Time Capsule
      Sky TV: Sky+HD box
      Join Date
      Mar 2007
      Posts
      341
      Thanks
      2
      Thanked 17 Times in 17 Posts

      Re: Fire pro just activated stats normal?

      Doesn't seem like a filtering issue as the modem would not be reporting such high sync speeds. More than likely a congested WiFi channel to be honest. This can be ruled out by a wired speediest when you can do one.
      I Used To Have An Open Mind, But My Brain Kept Falling Out


    8. #7
      Isitme's Avatar
      Isitme is offline Sky User Moderator
      Exchange: Bannockburn
      Broadband ISP: Sky Fibre Unlimited
      Router: Sky Hub SR102
      Sky TV: Sky+ HD
      Join Date
      Dec 2006
      Location
      Central Scotland
      Posts
      34,254
      Thanks
      65
      Thanked 1,655 Times in 1,616 Posts

      Re: Fire pro just activated stats normal?

      It may be quite Ok, the problem is with wireless, as there are so many variables, you often get a rubbish result until you tweak the channel and make sure your adapter drivers are up to date.

      TomD


      Please note the views and recommendations in my posts are my own and in no way reflect the views of SkyUser.


      Useful Utilites

      https://www.nirsoft.net/utils/wifi_information_view.html/ TCPOptimiser /Test Socket

      Note - When downloading always select the Custom install or you will end up with stuff you don't want.





    9. #8
      Sylar's Avatar
      Sylar is offline Sky User Member
      Exchange:
      Broadband ISP: Sky Max/Unlimited
      Router: Sagem F@ST 2504
      Sky TV: Sky+ HD
      Join Date
      May 2010
      Posts
      117
      Thanks
      22
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Re: Fire pro just activated stats normal?

      They are ill check the Ethernet on speed test.net would seem to be first and foremost. Adapter drivers are fine.

     

     

    Tags for this Thread

    Posting Permissions

    • You may not post new threads
    • You may not post replies
    • You may not post attachments
    • You may not edit your posts
    •  
    SkyUser - Copyright © 2006-2020. SatDish and NewsreadeR | SkyUser is in no way affiliated with Sky Broadband / BSkyB
    RIPA NOTICE: NO CONSENT IS GIVEN FOR INTERCEPTION OF PAGE TRANSMISSION