Your forum username:
Do you already have an account?
Forgot your password?
  • Log in or Sign up


    Welcome to Sky User - The Unofficial Support Forum for everything Sky! - Proudly helping over 65k members.


    Advertisement

    Results 1 to 6 of 6

    switched today to Fibre (STATUS RESULTS)

    This is a discussion on switched today to Fibre (STATUS RESULTS) within the Sky Broadband (Fibre) Help forums, part of the Sky Broadband help and support category; switched over to Fibre today just wondered if my connection looks ok....

    1. #1
      RADZ1973's Avatar
      RADZ1973 is offline Sky User Member
      Exchange: 01424
      Broadband ISP: Sky Fibre Unlimited
      Router: ASUS DSL-AC68U
      Sky TV: Sky+HD box
      Join Date
      Oct 2011
      Location
      Hastings UK
      Posts
      238
      Thanks
      48
      Thanked 17 Times in 11 Posts

      switched today to Fibre (STATUS RESULTS)

      switched over to Fibre today just wondered if my connection looks ok.

      switched today to Fibre (STATUS RESULTS)-ss-2014-01-29-11.04.28-.jpg


    2. Advertisement
    3. #2
      RADZ1973's Avatar
      RADZ1973 is offline Sky User Member
      Exchange: 01424
      Broadband ISP: Sky Fibre Unlimited
      Router: ASUS DSL-AC68U
      Sky TV: Sky+HD box
      Join Date
      Oct 2011
      Location
      Hastings UK
      Posts
      238
      Thanks
      48
      Thanked 17 Times in 11 Posts

      Re: switched today to Fibre (STATUS RESULTS)

      My noise margin has decreased slightly, is this good or bad.


    4. #3
      Isitme's Avatar
      Isitme is offline Sky User Moderator
      Exchange: Bannockburn
      Broadband ISP: Sky Fibre Unlimited
      Router: Sky Hub SR102
      Sky TV: Sky+ HD
      Join Date
      Dec 2006
      Location
      Central Scotland
      Posts
      34,254
      Thanks
      65
      Thanked 1,655 Times in 1,616 Posts

      Re: switched today to Fibre (STATUS RESULTS)

      A small fluctuation in the noise margin is normal, if it rises to a 2-3 dbs variation, then you can worry.

      TomD


      Please note the views and recommendations in my posts are my own and in no way reflect the views of SkyUser.


      Useful Utilites

      https://www.nirsoft.net/utils/wifi_information_view.html/ TCPOptimiser /Test Socket

      Note - When downloading always select the Custom install or you will end up with stuff you don't want.





    5. The Following User Says Thank You to Isitme For This Useful Post:

      RADZ1973 (29-01-14)

    6. #4
      RADZ1973's Avatar
      RADZ1973 is offline Sky User Member
      Exchange: 01424
      Broadband ISP: Sky Fibre Unlimited
      Router: ASUS DSL-AC68U
      Sky TV: Sky+HD box
      Join Date
      Oct 2011
      Location
      Hastings UK
      Posts
      238
      Thanks
      48
      Thanked 17 Times in 11 Posts

      Re: switched today to Fibre (STATUS RESULTS)

      So the higher the better ?, it seems better than when i had fibre before so far. Remember it fell to around 25 after a while, im hoping to have a more stable connection this time. I spoke to BT outside my house other day as they want to dig up the side of my front garden to get to a box, they said it could be damaged so i might get a better speed hopefully.

    7. #5
      Isitme's Avatar
      Isitme is offline Sky User Moderator
      Exchange: Bannockburn
      Broadband ISP: Sky Fibre Unlimited
      Router: Sky Hub SR102
      Sky TV: Sky+ HD
      Join Date
      Dec 2006
      Location
      Central Scotland
      Posts
      34,254
      Thanks
      65
      Thanked 1,655 Times in 1,616 Posts

      Re: switched today to Fibre (STATUS RESULTS)

      As a general rule the lower the attenuation and the higher the noise margin, the better your connection will be.

      TomD


      Please note the views and recommendations in my posts are my own and in no way reflect the views of SkyUser.


      Useful Utilites

      https://www.nirsoft.net/utils/wifi_information_view.html/ TCPOptimiser /Test Socket

      Note - When downloading always select the Custom install or you will end up with stuff you don't want.





    8. #6
      RADZ1973's Avatar
      RADZ1973 is offline Sky User Member
      Exchange: 01424
      Broadband ISP: Sky Fibre Unlimited
      Router: ASUS DSL-AC68U
      Sky TV: Sky+HD box
      Join Date
      Oct 2011
      Location
      Hastings UK
      Posts
      238
      Thanks
      48
      Thanked 17 Times in 11 Posts

      Re: switched today to Fibre (STATUS RESULTS)

      Do you know of anyone getting DMT to work with sr102 ive tried but it wont connect.

     

     

    Tags for this Thread

    Posting Permissions

    • You may not post new threads
    • You may not post replies
    • You may not post attachments
    • You may not edit your posts
    •  
    SkyUser - Copyright © 2006-2020. SatDish and NewsreadeR | SkyUser is in no way affiliated with Sky Broadband / BSkyB
    RIPA NOTICE: NO CONSENT IS GIVEN FOR INTERCEPTION OF PAGE TRANSMISSION