Your forum username:
Do you already have an account?
Forgot your password?
  • Log in or Sign up


    Welcome to Sky User - The Unofficial Support Forum for everything Sky! - Proudly helping over 65k members.


    Advertisement

    Page 3 of 3 FirstFirst 123
    Results 21 to 28 of 28
    Like Tree1Likes

    Sr102 + ac66u

    This is a discussion on Sr102 + ac66u within the Sky Broadband (Fibre) Help forums, part of the Sky Broadband help and support category; Originally Posted by essa this should work for the asus rt-ac68u too? Yes exactly same steps to follow, obviously choosing ...

    1. #21
      mmm123's Avatar
      mmm123 is offline Sky User Member
      Exchange: North Paddington
      Broadband ISP: Sky Fibre Unlimited
      Router: Asus AC66U
      Sky TV:
      Join Date
      Nov 2013
      Posts
      16
      Thanks
      4
      Thanked 1 Time in 1 Post

      Re: Sr102 + ac66u

      Quote Originally Posted by essa View Post
      this should work for the asus rt-ac68u too?
      Yes exactly same steps to follow, obviously choosing the correct merlin firmware for your router.


    2. Advertisement
    3. #22
      essa's Avatar
      essa is offline Sky User Member
      Exchange:
      Broadband ISP: Sky Fibre Unlimited
      Router: Sky Hub SR102
      Sky TV: Sky+HD box
      Join Date
      Feb 2014
      Posts
      26
      Thanks
      3
      Thanked 1 Time in 1 Post

      Re: Sr102 + ac66u

      mm123 can u link me to the bto modem you used

    4. #23
      mmm123's Avatar
      mmm123 is offline Sky User Member
      Exchange: North Paddington
      Broadband ISP: Sky Fibre Unlimited
      Router: Asus AC66U
      Sky TV:
      Join Date
      Nov 2013
      Posts
      16
      Thanks
      4
      Thanked 1 Time in 1 Post

      Re: Sr102 + ac66u

      Quote Originally Posted by essa View Post
      mm123 can u link me to the bto modem you used

      Sr102 + ac66u-bt-openreach-modem.jpg

      You need this, I got hold of one on ebay, if you serach for hg612 loads will pop up. Look out for one which is version 3B.

    5. #24
      Busker's Avatar
      Busker is offline Sky User Member
      Exchange:
      Broadband ISP: Sky Fibre Unlimited
      Router: ASUS RT-AC68U
      Sky TV: Sky+HD box
      Join Date
      Feb 2014
      Posts
      5
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Re: Sr102 + ac66u

      What is the difference between versions? I bought one on ebay: "BT Openreach Modem NGA ECI-CPE-MODEMS TYPE 1B 061513" for use with my ASUS RT-AC68U. Connects ok, but speed seems slow, should I get a 3B then?

    6. #25
      essa's Avatar
      essa is offline Sky User Member
      Exchange:
      Broadband ISP: Sky Fibre Unlimited
      Router: Sky Hub SR102
      Sky TV: Sky+HD box
      Join Date
      Feb 2014
      Posts
      26
      Thanks
      3
      Thanked 1 Time in 1 Post

      Re: Sr102 + ac66u

      good question, because i have seen this one NGA ECI-CPE MODEMS TYPE 1B, The model is B focus v-2fub/r Rev.b on ebay for brandnew

    7. #26
      essa's Avatar
      essa is offline Sky User Member
      Exchange:
      Broadband ISP: Sky Fibre Unlimited
      Router: Sky Hub SR102
      Sky TV: Sky+HD box
      Join Date
      Feb 2014
      Posts
      26
      Thanks
      3
      Thanked 1 Time in 1 Post

      Re: Sr102 + ac66u

      Quote Originally Posted by mmm123 View Post
      Hi,

      One other thing,d do I need to change any settings on the BTO modem or do I just hook it up and leave?
      what did you do, change setting or plug and play?

    8. #27
      Busker's Avatar
      Busker is offline Sky User Member
      Exchange:
      Broadband ISP: Sky Fibre Unlimited
      Router: ASUS RT-AC68U
      Sky TV: Sky+HD box
      Join Date
      Feb 2014
      Posts
      5
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Re: Sr102 + ac66u

      I just plugged the modem in.

    9. #28
      mmm123's Avatar
      mmm123 is offline Sky User Member
      Exchange: North Paddington
      Broadband ISP: Sky Fibre Unlimited
      Router: Asus AC66U
      Sky TV:
      Join Date
      Nov 2013
      Posts
      16
      Thanks
      4
      Thanked 1 Time in 1 Post

      Re: Sr102 + ac66u

      Quote Originally Posted by essa View Post
      what did you do, change setting or plug and play?
      As far as mine went i left it as it was without changing any settings whatsoever.

     

     
    Page 3 of 3 FirstFirst 123

    Tags for this Thread

    Posting Permissions

    • You may not post new threads
    • You may not post replies
    • You may not post attachments
    • You may not edit your posts
    •  
    SkyUser - Copyright © 2006-2020. SatDish and NewsreadeR | SkyUser is in no way affiliated with Sky Broadband / BSkyB
    RIPA NOTICE: NO CONSENT IS GIVEN FOR INTERCEPTION OF PAGE TRANSMISSION