Your forum username:
Do you already have an account?
Forgot your password?
  • Log in or Sign up


    Welcome to Sky User - The Unofficial Support Forum for everything Sky! - Proudly helping over 65k members.


    Advertisement

    Page 104 of 111 FirstFirst ... 45494102103104105106 ... LastLast
    Results 1,031 to 1,040 of 1101
    Like Tree334Likes

    Sky Fibre connection

    This is a discussion on Sky Fibre connection within the Sky Broadband (Fibre) Help forums, part of the Sky Broadband help and support category; Originally Posted by TAACHESTER Installed yesterday started at this Attachment 3064 Now this Attachment 3065 Love it i notice that ...

    1. #1031
      andrewjr's Avatar
      andrewjr is offline Sky User Member
      Exchange: NDSIT
      Broadband ISP: NOWTV Super Fibre
      Router: Ubiquiti Unifi
      Sky TV: Sky Q 2TB
      Join Date
      Sep 2006
      Posts
      1,250
      Thanks
      28
      Thanked 144 Times in 110 Posts

      Re: Sky Fibre connection

      Quote Originally Posted by TAACHESTER View Post
      Installed yesterday started at thisAttachment 3064

      Now this Attachment 3065
      Love it
      i notice that your upload is 1.85Mb/s - have you hacked the modem and turned off QOS?
      AirPort Extreme + Sky Fibre Guide | Mac OSX Automator for xDSL stats for HG612 & Vigor 130

      Hauwei Cab > VMG1312-B10A > RT-86U Merlin | 58301/12298



    2. Advertisement
    3. #1032
      TAACHESTER's Avatar
      TAACHESTER is offline Sky User Member
      Exchange: barnsley
      Broadband ISP: Sky Broadband Unlimited Fibre
      Router: Sky Hub SR102
      Sky TV: Sky+HD box
      Join Date
      Mar 2012
      Posts
      36
      Thanks
      17
      Thanked 1 Time in 1 Post

      Re: Sky Fibre connection

      Quote Originally Posted by jayhab View Post
      How did the install go? - was the BTO engineer accomodating re: your existing wiring / router placement?
      Install great dropped on good engineer, Was his first sky install so wasnt quite sure what he could test
      Regarding wiring dont know if seen in another thread, i was hoping he would use existing setup,using my commtel super fast modem lead to router in room.He said he would use it as upto spec but that bt would not warranty work,so i had him install data extension which he wanted to run round three door frames, luckily i had pre drilled some holes just incase through three walls, had i didnt want it running round doors ,so i dont know if would have done for me sorry.


      Sky Fibre connection-fibre2.jpg

    4. #1033
      TAACHESTER's Avatar
      TAACHESTER is offline Sky User Member
      Exchange: barnsley
      Broadband ISP: Sky Broadband Unlimited Fibre
      Router: Sky Hub SR102
      Sky TV: Sky+HD box
      Join Date
      Mar 2012
      Posts
      36
      Thanks
      17
      Thanked 1 Time in 1 Post

      Re: Sky Fibre connection

      Quote Originally Posted by fazedup View Post
      Nice pings!
      Yes not helping xbox live though
      cmd ping does bbc and google in 9ms think thats good not sure


      Sky Fibre connection-fibre2.jpg

    5. #1034
      TAACHESTER's Avatar
      TAACHESTER is offline Sky User Member
      Exchange: barnsley
      Broadband ISP: Sky Broadband Unlimited Fibre
      Router: Sky Hub SR102
      Sky TV: Sky+HD box
      Join Date
      Mar 2012
      Posts
      36
      Thanks
      17
      Thanked 1 Time in 1 Post

      Re: Sky Fibre connection

      Quote Originally Posted by andrewjr View Post
      i notice that your upload is 1.85Mb/s - have you hacked the modem and turned off QOS?
      No not touched anything thats what came on at from start. My upload on router is exactly 2000 dont now if relevant beyond me hacking modems, i dont think have same one has you have though, it says on box nga eci cpe-modems type 1b.


      Sky Fibre connection-fibre2.jpg

    6. #1035
      fazedup's Avatar
      fazedup is offline Sky User Member
      Exchange: Chippenham
      Broadband ISP: Sky Fibre Unlimited Pro
      Router: Sagem F@ST 2504n
      Sky TV: Sky+HD box
      Join Date
      Jul 2010
      Location
      Wiltshire
      Posts
      332
      Thanks
      20
      Thanked 24 Times in 23 Posts

      Re: Sky Fibre connection

      Quote Originally Posted by TAACHESTER View Post
      Yes not helping xbox live though
      cmd ping does bbc and google in 9ms think thats good not sure


      Click image for larger version. 

Name:	fibre2.jpg 
Views:	213 
Size:	12.7 KB 
ID:	3067
      Well they'll certainly reduce lag, but they ain't gonna make you a better player

      9ms to the BBC is extremely good.

      EDIT: You have the ECI B-FOCuS modem, not been hacked AFAIK
      TAACHESTER likes this.


      "...We're through the looking-glass here people, none of us have ever done anything like this before... except Mike, who as we all know, once stole a Tank and tried to invade Paris!"

    7. #1036
      Efc1888's Avatar
      Efc1888 is offline Sky User Member
      Exchange: Connahs Quay WNDEE
      Broadband ISP: Sky Broadband Unlimited Fibre
      Router: Netgear V1 DG834GT
      Sky TV: Sky+HD box
      Join Date
      Mar 2012
      Location
      Connahs Quay
      Posts
      37
      Thanks
      5
      Thanked 1 Time in 1 Post

      Re: Sky Fibre connection

      Sky Fibre connection-speedtest.jpg
      what do these mean, my speedtest just came up as 52meg with a massive ping??? then the pingtest came up differently below?? I've seen everyone posting theirs so didn't want to miss out

      Sky Fibre connection-59585974.png
      Last edited by Efc1888; 24-03-12 at 08:49 PM. Reason: added image

    8. #1037
      Meteosat's Avatar
      Meteosat is offline Sky User Beta tester
      Exchange: Porthcawl (S.Wales)
      Broadband ISP: BT INFINITY
      Router: Non Sky Router
      Sky TV: Sky+HD box
      Join Date
      Apr 2007
      Location
      Porthcawl
      Posts
      519
      Thanks
      48
      Thanked 11 Times in 11 Posts

      Re: Sky Fibre connection

      Quote Originally Posted by Efc1888 View Post
      Click image for larger version. 

Name:	speedtest.jpg 
Views:	582 
Size:	13.2 KB 
ID:	3070
      what do these mean, my speedtest just came up as 52meg with a massive ping??? then the pingtest came up differently below?? I've seen everyone posting theirs so didn't want to miss out

      Click image for larger version. 

Name:	59585974.png 
Views:	291 
Size:	18.9 KB 
ID:	3069
      Shhhhhhh!!!
      Efc1888 likes this.

    9. #1038
      Mr Mot's Avatar
      Mr Mot is offline Sky User Member
      Exchange: CMCAN
      Broadband ISP: Sky Broadband Unlimited Fibre
      Router: Sagem F@ST 2504n
      Sky TV: Sky+HD box
      Join Date
      Nov 2011
      Posts
      85
      Thanks
      2
      Thanked 5 Times in 4 Posts
      RE: lead time.

      I received my call on the 2nd of this month and install date was the 19th so it seems they're we're either behind or they've improved somehow

    10. #1039
      TAACHESTER's Avatar
      TAACHESTER is offline Sky User Member
      Exchange: barnsley
      Broadband ISP: Sky Broadband Unlimited Fibre
      Router: Sky Hub SR102
      Sky TV: Sky+HD box
      Join Date
      Mar 2012
      Posts
      36
      Thanks
      17
      Thanked 1 Time in 1 Post

      Re: Sky Fibre connection

      Quote Originally Posted by fazedup View Post
      Well they'll certainly reduce lag, but they ain't gonna make you a better player

      9ms to the BBC is extremely good.

      EDIT: You have the ECI B-FOCuS modem, not been hacked AFAIK
      Sadly no wont make better player but at least now can get first shot in and not get shot around corners anymore on mw3

      shame about modem hoping someone could have posted a link to hack it(easy instructions) engineer didnt give me max attainable speed for my line seen posted its says on modem stats

      Sky Fibre connection-fibre2.jpg

    11. #1040
      sparky678911's Avatar
      sparky678911 is offline Sky User Member
      Exchange:
      Broadband ISP: Sky Broadband Unlimited Fibre
      Router: Netgear R6300
      Sky TV: SkyHD box
      Join Date
      Mar 2012
      Posts
      65
      Thanks
      0
      Thanked 2 Times in 2 Posts

      Re: Sky Fibre connection

      not sure if i shold put her but my fibre went down today for about 6 hours spoke to sky and it was somthing between my master socket and the fibre box at the end of the road but all back up and running now and seems faster?

      ok strange thing i just did a speed test and it was saying i was in scotland but i am at the complete oppsite end just out side of london
      Last edited by sparky678911; 24-03-12 at 10:56 PM. Reason: adding

     

     

    Tags for this Thread

    Posting Permissions

    • You may not post new threads
    • You may not post replies
    • You may not post attachments
    • You may not edit your posts
    •  
    SkyUser - Copyright © 2006-2020. SatDish and NewsreadeR | SkyUser is in no way affiliated with Sky Broadband / BSkyB
    RIPA NOTICE: NO CONSENT IS GIVEN FOR INTERCEPTION OF PAGE TRANSMISSION