Your forum username:
Do you already have an account?
Forgot your password?
  • Log in or Sign up


    Welcome to Sky User - The Unofficial Support Forum for everything Sky! - Proudly helping over 65k members.


    Advertisement

    Page 1 of 3 123 LastLast
    Results 1 to 10 of 30

    anytime+ not working

    This is a discussion on anytime+ not working within the Sky Anytime + forums, part of the Sky On Demand category; just got off the phone to sky about my anytime+ not working, he went throught all the steps.... planner rebuild ...

    1. #1
      imdag2's Avatar
      imdag2 is offline Sky User Member
      Exchange: LNUPK
      Broadband ISP: Sky Broadband Unlimited
      Router: Sky Hub SR101
      Sky TV: Sky+HD 1Tb
      Join Date
      Feb 2010
      Posts
      146
      Thanks
      0
      Thanked 3 Times in 3 Posts

      anytime+ not working

      just got off the phone to sky about my anytime+ not working, he went throught all the steps....
      • planner rebuild
      • software update
      • reset my router
      • etc


      however none of these things seemed to work, so the friendly chap ordered a sky engineer to come around, before he hung up i asked whether it could be to do with me still being on easy net equipment at my exchange, he seemed to think that could also be a problem.

      he then said he would add a note on my account saying that if the engineer finds no fault with the box and even after changing it, that it wont work i can call into sky and get a new sky router sent out. the reason being that the netgear v2 is not compatible with MER.

      so basicaly could this be the case? that because i am on the easy net equipment anytime+ aint working. or could it be a fault with the sky+HD 1tb?

      seems odd that a brand new box (two weeks old) that is also a new sky equipment has issues with anytime+

      FTTC Connection: download:40,000. upload:10,000. 5ms ping
      ADSL Speed:
      Connection Speed 18013 kbps 1087 kbps 16db 7db attenuation7db 7db noise
      Download: 15351 Kbit/s
      Upload : 957 kbit/s
      Connects : 2891 conn/min Ping: 19 ms


    2. Advertisement
    3. #2
      Isitme's Avatar
      Isitme is offline Sky User Moderator
      Exchange: Bannockburn
      Broadband ISP: Sky Fibre Unlimited
      Router: Sky Hub SR102
      Sky TV: Sky+ HD
      Join Date
      Dec 2006
      Location
      Central Scotland
      Posts
      34,254
      Thanks
      65
      Thanked 1,655 Times in 1,616 Posts

      Re: anytime+ not working

      That rather shows the limits of his knowledge
      Being on the Easynet network or being on MER has nothing to do with it. Up until a few weeks ago I was on the Easynet network and had no problems then. I am now on Sky's SVBN, not on MER, using the oldest of Sky's routers and still can use Anytime+ with no problems.

      Have you tried plugging into a different port on the router? Preferably the green one.

      TomD


      Please note the views and recommendations in my posts are my own and in no way reflect the views of SkyUser.


      Useful Utilites

      https://www.nirsoft.net/utils/wifi_information_view.html/ TCPOptimiser /Test Socket

      Note - When downloading always select the Custom install or you will end up with stuff you don't want.





    4. #3
      lgrenter's Avatar
      lgrenter is offline Sky User Member
      Exchange: 01443
      Broadband ISP: Sky Broadband Unlimited
      Router: D-Link DSL-2640S
      Sky TV: Sky+ HD
      Join Date
      Sep 2010
      Location
      Rhondda, South wales
      Posts
      38
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Re: anytime+ not working

      same with me! anytime+ not working for me, not sure when it happened, but tried it last night and now just get everything listed on screen for each option, no pictures or mini tv/trailers. have rebooted but still the same. anyone else having this trouble or have you fixed it?

    5. #4
      imdag2's Avatar
      imdag2 is offline Sky User Member
      Exchange: LNUPK
      Broadband ISP: Sky Broadband Unlimited
      Router: Sky Hub SR101
      Sky TV: Sky+HD 1Tb
      Join Date
      Feb 2010
      Posts
      146
      Thanks
      0
      Thanked 3 Times in 3 Posts

      Re: anytime+ not working

      Quote Originally Posted by lgrenter View Post
      same with me! anytime+ not working for me, not sure when it happened, but tried it last night and now just get everything listed on screen for each option, no pictures or mini tv/trailers. have rebooted but still the same. anyone else having this trouble or have you fixed it?
      not fixed it yet, i have an engineer coming out on tuesday to either replace the box or fix it

      FTTC Connection: download:40,000. upload:10,000. 5ms ping
      ADSL Speed:
      Connection Speed 18013 kbps 1087 kbps 16db 7db attenuation7db 7db noise
      Download: 15351 Kbit/s
      Upload : 957 kbit/s
      Connects : 2891 conn/min Ping: 19 ms

    6. #5
      Alan b's Avatar
      Alan b is offline Sky User Member
      Exchange:
      Broadband ISP: Unlimited
      Router: Netgear V2 DG934G
      Sky TV: 2 x Sky+ HD
      Join Date
      Sep 2006
      Posts
      4,206
      Thanks
      18
      Thanked 58 Times in 54 Posts

      Re: anytime+ not working

      Have you guys tried restting it, via the network settings tab. After doing this it will need setting up again and if you are connecting wirelesly you will need to enter your password etc.

    7. #6
      imdag2's Avatar
      imdag2 is offline Sky User Member
      Exchange: LNUPK
      Broadband ISP: Sky Broadband Unlimited
      Router: Sky Hub SR101
      Sky TV: Sky+HD 1Tb
      Join Date
      Feb 2010
      Posts
      146
      Thanks
      0
      Thanked 3 Times in 3 Posts

      Re: anytime+ not working

      Quote Originally Posted by Alan b View Post
      Have you guys tried restting it, via the network settings tab. After doing this it will need setting up again and if you are connecting wirelesly you will need to enter your password etc.
      yes alan i spoke to a sky tech who was "anytime expert" he took me thought the steps that he could, resetting the settings, my router, software update, planner rebuild....was on the phone for over an hour and none worked so he gave in and said that it is best to send out a engineer to replace/fix the box as it is only a few weeks old.

      FTTC Connection: download:40,000. upload:10,000. 5ms ping
      ADSL Speed:
      Connection Speed 18013 kbps 1087 kbps 16db 7db attenuation7db 7db noise
      Download: 15351 Kbit/s
      Upload : 957 kbit/s
      Connects : 2891 conn/min Ping: 19 ms

    8. #7
      dgilbert2's Avatar
      dgilbert2 is offline Sky User Beta tester
      Exchange: Loughborough
      Broadband ISP: BT Infinity
      Router: Non Sky Router
      Sky TV: Non now
      Join Date
      Nov 2006
      Posts
      420
      Thanks
      1
      Thanked 1 Time in 1 Post

      Re: anytime+ not working

      What is displayed on the Sky Box "network settings tab" - is it getting an IP address from the router?.

    9. #8
      imdag2's Avatar
      imdag2 is offline Sky User Member
      Exchange: LNUPK
      Broadband ISP: Sky Broadband Unlimited
      Router: Sky Hub SR101
      Sky TV: Sky+HD 1Tb
      Join Date
      Feb 2010
      Posts
      146
      Thanks
      0
      Thanked 3 Times in 3 Posts

      Re: anytime+ not working

      Quote Originally Posted by dgilbert2 View Post
      What is displayed on the Sky Box "network settings tab" - is it getting an IP address from the router?.
      yep they are either "on" or "yes" and it gets its own ip address from my router

      FTTC Connection: download:40,000. upload:10,000. 5ms ping
      ADSL Speed:
      Connection Speed 18013 kbps 1087 kbps 16db 7db attenuation7db 7db noise
      Download: 15351 Kbit/s
      Upload : 957 kbit/s
      Connects : 2891 conn/min Ping: 19 ms

    10. #9
      imdag2's Avatar
      imdag2 is offline Sky User Member
      Exchange: LNUPK
      Broadband ISP: Sky Broadband Unlimited
      Router: Sky Hub SR101
      Sky TV: Sky+HD 1Tb
      Join Date
      Feb 2010
      Posts
      146
      Thanks
      0
      Thanked 3 Times in 3 Posts

      Re: anytime+ not working

      i just quickly borrowed a neighbours router and tried anytime+, it worked then i put my router back in and it also worked.

      i have an engineer coming on tuesday, should i also tell him that i tried this and got it to work, and since when i called up sky the person at the end of the phone put a note on my account to say that it could also be a router problem.

      and maybe get the router changed? as this is the only thing that changed to get anytime+ to work, becuase doing a force update kept the software at the latest update so all i can think of was by putting the other router in it allowed my box to connect to sky to enable anytime+.

      this also confuses me weather i should get the guy to change the box or not as now it is working but could jus simply be a router problem.

      FTTC Connection: download:40,000. upload:10,000. 5ms ping
      ADSL Speed:
      Connection Speed 18013 kbps 1087 kbps 16db 7db attenuation7db 7db noise
      Download: 15351 Kbit/s
      Upload : 957 kbit/s
      Connects : 2891 conn/min Ping: 19 ms

    11. #10
      mcphailan.'s Avatar
      mcphailan. is offline Sky User Member
      Exchange: South Harrow
      Broadband ISP: Sky Broadband Unlimited
      Router: Netgear V1 DG834GT
      Sky TV: Sky+HD box
      Join Date
      Jul 2011
      Location
      Harrow
      Posts
      383
      Thanks
      66
      Thanked 8 Times in 8 Posts

      Re: anytime+ not working

      Think that's what they must call re-plug and play

     

     
    Page 1 of 3 123 LastLast

    Tags for this Thread

    Posting Permissions

    • You may not post new threads
    • You may not post replies
    • You may not post attachments
    • You may not edit your posts
    •  
    SkyUser - Copyright © 2006-2020. SatDish and NewsreadeR | SkyUser is in no way affiliated with Sky Broadband / BSkyB
    RIPA NOTICE: NO CONSENT IS GIVEN FOR INTERCEPTION OF PAGE TRANSMISSION