Your forum username:
Do you already have an account?
Forgot your password?
  • Log in or Sign up


    Welcome to Sky User - The Unofficial Support Forum for everything Sky! - Proudly helping over 65k members.


    Advertisement

    Page 2 of 2 FirstFirst 12
    Results 11 to 13 of 13

    Sky Anytime Plus and my Home Network

    This is a discussion on Sky Anytime Plus and my Home Network within the Sky Anytime + forums, part of the Sky On Demand category; Probably just a glitch, but if it happens again give your PC afixed address and use the OpenDNS servers....

    1. #11
      Isitme's Avatar
      Isitme is offline Sky User Moderator
      Exchange: Bannockburn
      Broadband ISP: Sky Fibre Unlimited
      Router: Sky Hub SR102
      Sky TV: Sky+ HD
      Join Date
      Dec 2006
      Location
      Central Scotland
      Posts
      34,254
      Thanks
      65
      Thanked 1,655 Times in 1,616 Posts

      Re: Sky Anytime Plus and my Home Network

      Probably just a glitch, but if it happens again give your PC afixed address and use the OpenDNS servers.

      TomD


      Please note the views and recommendations in my posts are my own and in no way reflect the views of SkyUser.


      Useful Utilites

      https://www.nirsoft.net/utils/wifi_information_view.html/ TCPOptimiser /Test Socket

      Note - When downloading always select the Custom install or you will end up with stuff you don't want.





    2. The Following User Says Thank You to Isitme For This Useful Post:

      Mike191272 (25-08-11)


    3. Advertisement
    4. #12
      Mike191272's Avatar
      Mike191272 is offline Sky User Member
      Exchange: 01744
      Broadband ISP: Mid
      Router: Sagem F@ST 2504
      Sky TV:
      Join Date
      May 2008
      Posts
      9
      Thanks
      4
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Re: Sky Anytime Plus and my Home Network

      Do you mean a fixed IP address?

    5. #13
      Isitme's Avatar
      Isitme is offline Sky User Moderator
      Exchange: Bannockburn
      Broadband ISP: Sky Fibre Unlimited
      Router: Sky Hub SR102
      Sky TV: Sky+ HD
      Join Date
      Dec 2006
      Location
      Central Scotland
      Posts
      34,254
      Thanks
      65
      Thanked 1,655 Times in 1,616 Posts

      Re: Sky Anytime Plus and my Home Network

      Yes, although I am not sure you need to, you can enter the DNS servers without a fixed IP address.

      TomD


      Please note the views and recommendations in my posts are my own and in no way reflect the views of SkyUser.


      Useful Utilites

      https://www.nirsoft.net/utils/wifi_information_view.html/ TCPOptimiser /Test Socket

      Note - When downloading always select the Custom install or you will end up with stuff you don't want.





     

     
    Page 2 of 2 FirstFirst 12

    Tags for this Thread

    Posting Permissions

    • You may not post new threads
    • You may not post replies
    • You may not post attachments
    • You may not edit your posts
    •  
    SkyUser - Copyright © 2006-2020. SatDish and NewsreadeR | SkyUser is in no way affiliated with Sky Broadband / BSkyB
    RIPA NOTICE: NO CONSENT IS GIVEN FOR INTERCEPTION OF PAGE TRANSMISSION